Menfaatçi komşu !!! Ve aptal olan ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız hiç bir zaman bunu yapmadım.. ben hekim kimliğimi hastanede bırakır çıkarım dışarda benim eşimde öyledir asla kimliğini kullanmaz çevirmeye gireriz saatlerce bekleriz kimlik kontrolü için ya göstersene kimliğini geçelim derim hayır insanlar işini yapıyor bizde dışarda sade vatandaşız der mesela

Olabiliyor ama

Ben eskiden tan ve annesiyle aynı binada oturuyordum

Benım eşim ve ben
tanın kazancı ile aşık atabilecek kadar para kazanan ınsanlar degılız mesela

İyi biyer de oturuyorduk tamam ama onlar nıye orayı tercih etti bılmem, az ötedeki villalarda( balkondan gorunecek kadar yakın olan) yaşayabılırlerdi mesela ama apartman dairesinde bızımleydıler

Komşusu açken tok yatan bizden değildir… bu sözün sıcaklığına güvendim hep ama hata ettik işte

Doktor olduğuna ben de inanmıyorum. Öncekinde sağlık calişaniyim yazmış.

Bu kısım bana yok artık dedirtti. Neden bu kadar sahiplendiniz? Oldu olacak hastaneye de siz götürün getirin. İyi tamam bebektir yazıktır ama ailenin de sorumluluk alması gerek.

Apartmanımızda doktor da var hukukçu da, hiç birimiz çocuk ateşlenince doktorun kapısına, resmi evrak gelince avukat bu ne bi baksana diye hukukçunun kapısına koşmuyoruz.

İnanıp inanmamak sizin tercihiniz bunu size kanıtlayamam zira burası tüm kimliğimizi açık etmediğimiz bi platform mesleki kartımı atardım normalde ama ordada tüm bilgilerimi var tcmize kadar..ayrıca anlamadığım hekimler bu tarz sorunlar yaşayamıyor mu biz hep günlük güneşlikmiyiz ? Yada neden bize toplumun üst sınıfı gibi bakıkıyor ki bende sıradan bi insanım tek farkım çok ders çalıştım azmettim başardım ve emeğimin karşığını yaşıyorum ama kvnin gelinim doktor yapmayam mı demesi lazım yada komşum ya bu hekim buna yapılmaz mı demesi çok saçma ve kırıcı

Doktor olduğuna ben de inanmıyorum. Öncekinde sağlık calişaniyim yazmış.
Hekim olduğumu paylaşmak istemediğimden öyle yazdım inanıp inanamamak size kalmış ayrıca biz hekimlerde sağlık çalışanıyız bkz.sağlık bakanlığı afişlerine tüm sağlık çalışanlarımıza der ayrıca hekimlere demez

Vicdan yaptım sanırım

Doktor olup da sağlık calisaniyim diyen kimseyi ben görmedim valla, insatgram isimleri bile dr. diye başlıyor ayrica önceki konunuza bakınca eğitimli insanlar gibi yazmamışsınız. O yüzden pek bir tuhaf geldi bana.

Çok ders çalışıp doktor olmayı başarmış insan en azından nasıl yazması gerektiğini bilir. Önceki konunuzu açın bakın ne noktalama işareti var, ne paragraf var. Doğal olarak insanın inanası gelmiyor.

şu kendini ifade etme tarzındaki ihtişam, açıkçası beni de kuşkulandırdı. kimsenin hekimleri toplumda üst sınıf gördüğünden değil; hekimlerin eğitimli bireyler olması ve insan etkileşimin yüksek olmasından ötürü hem iletişim becerileri yüksektir hem de iletişim kurarkan seçtikleri kelimeler kendilerini belli eder.

Sosyal medyamdada dr yazmaz hiç bir zamanda ben doktorum demem başta hiçte sevemem bu tarz insanları eğitimli yazmamışsınız demek de çok kırıcı cocukla ugrasırken yazdığım oluyor bu sebepten bazen imla hataları yanlış kelime yazabiliyorum

Benim eşim de uzman doktor ama esnafa hep sağlık çalışanıyım/sağlık memuruyum der, doktor olduğunu söylemez.

Ee atın? Bilgilerin üstünü karalarsınız, doktor olduğunuzu gösteren kısım kalır sadece. Netten alınma bir fotoğraf olmadığını kanıtlamak için de bir kağıda nickinizi yazıp yanına iliştirirsiniz. Hani kanıtlardım da bilgilerim görünür diyorsunuz diye öneride bulundum, isteyene alternatif çok

Ama sağlık çalışanı denilince akla doktor gelmez. Gerçekten ben de hiç kendine sağlık çalışanı diyen doktor duymadım. Özellikle doktor yada hekim diye belirtilir.
Ayrıca bir doktorun böyle bir çiftle içli dışlı görüşmesi de çok saçma.
Ayrıca bu kadar fakir fukara ele muhtaç insanın hamile kalıp çocuk doğurmasın. Doğuruyorsa da bana güvenmesin. Özellikle böyle insanlara yardım etmem ben

Üst sınıf olarak görmüyorum.
Elbette her meslek grubunda insanlar sorun yaşayabilir ama bunu ifade ve idare edis tarzı eğitimle beraber farklı olmalı, olmuyorsa bir problem vardir açıkçası.

Şu hekimliğimi sorgulayanlara toplu cevap vereyim…
Bakın arkadaşlar inanıp inanmamak size kalmış burda tutup sağlık bakanlığınca tarafımıza verilmiş hekim kartımı paylaşamayacağıma göre ne desemde siz devam edeceksiniz atıp tutmaya…
Neden paylaşamacağıma gelelim çünki tüm kimlik bilgilerimiz var oraları karalasam yine yalan diyeceksiniz.
Tüm kimlik bilgilerimi ve yaşadığım şehri paylaşmak istesem nick name kullanmam yada açıl açık söylerim.
Ben buraya bi helim olarak yazmadım dertleşmek için yazdım sizinle sağlık platformunda tartışmıyorum ki beni suçlama hakkınız olsun.
Mesleğimle alakalı yanlış bi tanı yada ilaç üzerine komuşuyor olsak ok haklısınız ama konu benim mesleğim değil .
Bende insanım ya hani arkadaş seçerken illa hekim mi olmalı yada kendi dengimiz mi olmalı ??
Diğer komşularımızda da var asgari ücretle geçinen insanlar ama çok kaliteliler sohbetleri muhabbetleri güzel ne yani bunlar dengimiz değil diyip görüşmeyelim mi ??
Toplum bu konuda çok acımasız yapaak suç yapmasak suç ? Rütbeye bakamdan arkadas olsak kendi dengini bul bakaak burnu kaf dağında …
Gerçekten hoş değil lütfen mesleğimle alakalı merak edenler özelden tüm tıbbi sorularını yazsınlar ama burda böyle atıp tutmasınlar…
Konu amacının dısına cıktı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…