- 10 Şubat 2024
- 232
- 182
- 32
-
- Konu Sahibi mavinin her tonu
Çok haklısınız hiç bir zaman bunu yapmadım.. ben hekim kimliğimi hastanede bırakır çıkarım dışarda benim eşimde öyledir asla kimliğini kullanmaz çevirmeye gireriz saatlerce bekleriz kimlik kontrolü için ya göstersene kimliğini geçelim derim hayır insanlar işini yapıyor bizde dışarda sade vatandaşız der meselaAma işte sizin kariyeriniz altında baskaları hep eziklik hissedip hıc bı zaman dostunuz olmuyorlar
Kendilerinden üstün birileriyle aynı ortamda olmak bısey Paylasmak zor geliyor cogu ınsana
Iste biyere davet edılmemenız bundan, dedikodunuzun yapılması bundan
Üzülmemeniz için biraz kasıntı olmak ' ben doktorum' edasında olmak iyidir inanın
Çok tşk ederimBence konuyu okuyanlar bunların annesi babası yok mu veya akrabaları niye yardım etmiyor da siz yardım ediyorsunuz gibisinden soran olur diye önceden belirtmek istemiş olabilir konu sahibi Ben öyle anladım
Olabiliyor amaüst komşu yardıma muhtaç, doğalgazı kesik, çocuğu eski püskü giyiniyor;
alt komşu doktor-emniyet müdürü çifti. nasıl bir bina burası, hangi muhit?
size inanmadığım için demedim bu arada. ama ülkede sınıflar iyice ayrıldı, siz nasıl denk geldiniz?
Komşusu açken tok yatan bizden değildir… bu sözün sıcaklığına güvendim hepailen değil akraban değil, çok can ciğer çocukluk dostun falan değil
neden tanımadığın etmediğin insanlara maddi yardım yaparsınız ki ?
çocuk doktoruyum çocukla ilgili bi durum olursa yaz kısmını anlayabiliyorum aşırıya kaçmadığı sürece yazılabilir ara sıra
ama en fazla bu olur yani
hatta sırf bu bile gayet ciddi bi destektir benim gözümde
siz bi de işin maddi boyutlarına girmişsiniz
Doktor olduğuna ben de inanmıyorum. Öncekinde sağlık calişaniyim yazmış.Önce kayinvalideli konu sonra bu, ben sizin mesleğe inanamadım açıkçası.
Yardıma ihtiyacı varsa yardım edersiniz ama bahsettiğiniz tarzda insanlarla bu kadar içli dışlı olmaya gerek yokmuş başından beri.
Bir şey söylemeyin, muhatap olmayın, evin içine girecek insanlar belli olmalıdır. Yardıma ihtiyaçları var diye hayatınıza bu kadar dahil etmenin ne anlamı var ki? Kendi tercihlerini yaşıyorlar tamamiyle.
Bu kısım bana yok artık dedirtti. Neden bu kadar sahiplendiniz? Oldu olacak hastaneye de siz götürün getirin. İyi tamam bebektir yazıktır ama ailenin de sorumluluk alması gerek.Birkaç kez yaptım bunu mesela kalça usg yapılması lazım dedi evet dedim işte randevu alamadım özel hastane çok pahalı falan dedi öyle olunca yine dayanamdım arkdaslara rica ettim yönlendirdim hallettik ama tşk dahi etmedi
İnanıp inanmamak sizin tercihiniz bunu size kanıtlayamam zira burası tüm kimliğimizi açık etmediğimiz bi platform mesleki kartımı atardım normalde ama ordada tüm bilgilerimi var tcmize kadar..ayrıca anlamadığım hekimler bu tarz sorunlar yaşayamıyor mu biz hep günlük güneşlikmiyiz ? Yada neden bize toplumun üst sınıfı gibi bakıkıyor ki bende sıradan bi insanım tek farkım çok ders çalıştım azmettim başardım ve emeğimin karşığını yaşıyorum ama kvnin gelinim doktor yapmayam mı demesi lazım yada komşum ya bu hekim buna yapılmaz mı demesi çok saçma ve kırıcıÖnce kayinvalideli konu sonra bu, ben sizin mesleğe inanamadım açıkçası.
Yardıma ihtiyacı varsa yardım edersiniz ama bahsettiğiniz tarzda insanlarla bu kadar içli dışlı olmaya gerek yokmuş başından beri.
Bir şey söylemeyin, muhatap olmayın, evin içine girecek insanlar belli olmalıdır. Yardıma ihtiyaçları var diye hayatınıza bu kadar dahil etmenin ne anlamı var ki? Kendi tercihlerini yaşıyorlar tamamiyle.
Aynen, bana da geçmedi hiçÖnce kayinvalideli konu sonra bu, ben sizin mesleğe inanamadım açıkçası.
Hekim olduğumu paylaşmak istemediğimden öyle yazdım inanıp inanamamak size kalmış ayrıca biz hekimlerde sağlık çalışanıyız bkz.sağlık bakanlığı afişlerine tüm sağlık çalışanlarımıza der ayrıca hekimlere demezDoktor olduğuna ben de inanmıyorum. Öncekinde sağlık calişaniyim yazmış.
Vicdan yaptım sanırımBu kısım bana yok artık dedirtti. Neden bu kadar sahiplendiniz? Oldu olacak hastaneye de siz götürün getirin. İyi tamam bebektir yazıktır ama ailenin de sorumluluk alması gerek.
Apartmanımızda doktor da var hukukçu da, hiç birimiz çocuk ateşlenince doktorun kapısına, resmi evrak gelince avukat bu ne bi baksana diye hukukçunun kapısına koşmuyoruz.
Doktor olup da sağlık calisaniyim diyen kimseyi ben görmedim valla, insatgram isimleri bile dr. diye başlıyorHekim olduğumu paylaşmak istemediğimden öyle yazdım inanıp inanamamak size kalmış ayrıca biz hekimlerde sağlık çalışanıyız bkz.sağlık bakanlığı afişlerine tüm sağlık çalışanlarımıza der ayrıca hekimlere demez
Yada neden bize toplumun üst sınıfı gibi bakıkıyor ki bende sıradan bi insanım tek farkım çok ders çalıştım azmettim başardım ve emeğimin karşığını yaşıyorum ama kvnin gelinim doktor yapmayam mı demesi lazım yada komşum ya bu hekim buna yapılmaz mı demesi çok saçma ve kırıcı
İnanıp inanmamak sizin tercihiniz bunu size kanıtlayamam zira burası tüm kimliğimizi açık etmediğimiz bi platform mesleki kartımı atardım normalde ama ordada tüm bilgilerimi var tcmize kadar..ayrıca anlamadığım hekimler bu tarz sorunlar yaşayamıyor mu biz hep günlük güneşlikmiyiz ? Yada neden bize toplumun üst sınıfı gibi bakıkıyor ki bende sıradan bi insanım tek farkım çok ders çalıştım azmettim başardım ve emeğimin karşığını yaşıyorum ama kvnin gelinim doktor yapmayam mı demesi lazım yada komşum ya bu hekim buna yapılmaz mı demesi çok saçma ve kırıcı
Benim eşim de uzman doktor ama esnafa hep sağlık çalışanıyım/sağlık memuruyum der, doktor olduğunu söylemez.Doktor olup da sağlık calisaniyim diyen kimseyi ben görmedim valla, insatgram isimleri bile dr. diye başlıyorayrica önceki konunuza bakınca eğitimli insanlar gibi yazmamışsınız. O yüzden pek bir tuhaf geldi bana.
İnanıp inanmamak sizin tercihiniz bunu size kanıtlayamam zira burası tüm kimliğimizi açık etmediğimiz bi platform mesleki kartımı atardım normalde ama ordada tüm bilgilerimi var tcmize kadar..ayrıca anlamadığım hekimler bu tarz sorunlar yaşayamıyor mu biz hep günlük güneşlikmiyiz ? Yada neden bize toplumun üst sınıfı gibi bakıkıyor ki bende sıradan bi insanım tek farkım çok ders çalıştım azmettim başardım ve emeğimin karşığını yaşıyorum ama kvnin gelinim doktor yapmayam mı demesi lazım yada komşum ya bu hekim buna yapılmaz mı demesi çok saçma ve kırıcı
Ama sağlık çalışanı denilince akla doktor gelmez. Gerçekten ben de hiç kendine sağlık çalışanı diyen doktor duymadım. Özellikle doktor yada hekim diye belirtilir.Sosyal medyamdada dr yazmaz hiç bir zamanda ben doktorum demem başta hiçte sevemem bu tarz insanları eğitimli yazmamışsınız demek de çok kırıcı cocukla ugrasırken yazdığım oluyor bu sebepten bazen imla hataları yanlış kelime yazabiliyorum
Üst sınıf olarak görmüyorum.İnanıp inanmamak sizin tercihiniz bunu size kanıtlayamam zira burası tüm kimliğimizi açık etmediğimiz bi platform mesleki kartımı atardım normalde ama ordada tüm bilgilerimi var tcmize kadar..ayrıca anlamadığım hekimler bu tarz sorunlar yaşayamıyor mu biz hep günlük güneşlikmiyiz ? Yada neden bize toplumun üst sınıfı gibi bakıkıyor ki bende sıradan bi insanım tek farkım çok ders çalıştım azmettim başardım ve emeğimin karşığını yaşıyorum ama kvnin gelinim doktor yapmayam mı demesi lazım yada komşum ya bu hekim buna yapılmaz mı demesi çok saçma ve kırıcı