heheh burası tercih yapacak olan adaylarla dolmuş:d bende onlardan biriyim.benim de bir sorum olacak:) belediye dışında başörtülü çalışabileceğimiz yerler var mı:) mesela iç işleri bakanlığı kadroları var başvurmak istiyorum.puanım düşük ama bi ümit işte sizce başörtüm sorun olur mu?belediyelerde ilçeden ilçeye farkediyo biliyorumda diğer kurumlarda hiç mi şans yok. iç işleri kadroları diyorum ama hangi kurum olduğu yazmıyo tabi sadece iç işleri bakanlığı istanbul diye kadro var..yardımlarınızı bekliyorum
kanun aynen dedigin gibi ordu ve emniyet mensuplarının azıcık önceligi oluyor kaın erkegi daha rahat takip ediyor ;ama hangi kurum oldugu çok önemli yoksa boş kadromuz yok derler derler..........memur bayanlar sizlere bi sorum olcak.memur bi bayan evlendiği zaman eşinin 1 yıllık sigortalı işi varsa eş durumundan tayin oluyo mu ben böyle bişey duydum siz memur bayanlar bu konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz lütfen Çok üzgünüm çoook:Saruboceq:fisfisfis:asigim:
bende memurum :) ama şimdi 3 ay ücretsiz izin aldım şubat 18de iş başı yapıyorum özledim çalışmayı yaaa :)
ben de yazın tayinim çıkmıyor kocişkomun yanında olayım diye1ay heyet raporu almıştım aman Yarabbi çalışınca ev kıymetliymiş,evde olmak tatlıymış rapor bitişi kendimi işe nasıl attıgımı bilememiştim kurban oldugum saglık sıhhat versin gerek bıraktırmasın da çalışalım hanımlar alışınca tempoya evde olmuyormuş iyi bir tecrübe oldu benim için
bende istanbul belediyesine tercih yaptım hayırlısı olur inş bende çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?