Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyarbakır varsa tercihlerde yazın,gelen uzatıyor
Var evet hangi meslek için demiştiniz? Ben meslek belirtmeyi unutmuşum şimdi düzenledimDiyarbakır varsa tercihlerde yazın,gelen uzatıyor
Hangi ildesinizIl merkezlerinde kalacaksaniz zaten sorun yok merkezlerin imkanı güzel biz de şu anda doğu anadoludayiz..
Polis olduğunu tahmin ettim zaten...Hepsi için iyi şehir olarak yaşaması güzel ama merkez için konuşuyorum ilçeler sıkıntı olabilirVar evet hangi meslek için demiştiniz? Ben meslek belirtmeyi unutmuşum şimdi düzenledim
Ben de asker esiyim.Su an Erzincandayiz.Cocuk varsa okula giden tavsiye ederim.Hangi ildesiniz
Gelişmiş yer olsun ben küçük yerde yaşayamam derseniz Diyarbakır ve Van merkez çok güzel. Hastaneden tutun avmye kadar her türlü imkanları çok geniş. Fakat sizde biliyorsunuz ki kesin merkez çıkar ilçeler çıkmaz diye bir durum söz konusu değil, her ihtimali düşünmek gerekiyor. Onun haricinde kiralar artık doğuda da çok yüksek büyükşehir küçük yer gibi bir ayrım kalmadı. Şırnak'ta 15 binden ucuz ev yok, öyle site içi vs de değil klasik toki binaları.Kızlar doğuda hangi ildesiniz ve memnun musunuz bulunduğunuz şehirden.. malum tayin zamani geldi memurlar /memur eşleri yazarsa çok sevinirim (polis)
Şırnakı öneriyor musunuz kızım küçük daha 8 aylık. Görev süresi az diye düşünüyorum da ben. Eşim branşta ve rütbeli personel sadece merkez gelebilir ama ek görevlendirme durumu falan nasıl yoğunlar mı?Gelişmiş yer olsun ben küçük yerde yaşayamam derseniz Diyarbakır ve Van merkez çok güzel. Hastaneden tutun avmye kadar her türlü imkanları çok geniş. Fakat sizde biliyorsunuz ki kesin merkez çıkar ilçeler çıkmaz diye bir durum söz konusu değil, her ihtimali düşünmek gerekiyor. Onun haricinde kiralar artık doğuda da çok yüksek büyükşehir küçük yer gibi bir ayrım kalmadı. Şırnak'ta 15 binden ucuz ev yok, öyle site içi vs de değil klasik toki binaları.
Ben Şırnak'ta bir ilçedeyim, burada 2+1 toki daireleri 15-20 bin. Şaka gibi gerçekten ama 3 yıl önce 500 TL'ye kiraya veriyorlardı da kiracı bulamıyorlardı. Şimdi lojmanlarda aşırı bir yığılma var diye kiralar uçtu gitti. Çocuğunuz varsa büyükşehir tercih etmenizi tavsiye ederim, küçük yer insanı çok bunaltıyor.
Aa benim memleket :) hiç gelmek nasip olmadı uzakta yaşıyoruz biz nasıl güzel mi oralarBen siirtteyim , öğretmenim .
Gelen asker polisler hep uzatma veriyor , çok seviyorlar .
Yaşaması kolay bir şehir , küçük her yer yakın ama imkansizlik çok . Çocuklarım küçük olduğu için ben rahatım . İnsanlarını seviyorum .Aa benim memleket :) hiç gelmek nasip olmadı uzakta yaşıyoruz biz nasıl güzel mi oralar
Şırnak merkez sosyallik açısından çok boş ilçeleri de oradan hallice zaten. Görev olarak rahatlar, esimin arkadaşları var farklı branşlarda ve günlük olarak işleri rahat. Nevruz, gösteri vs gibi durumlarda ilçelere görevlendirilme yapılıyor ama bu durum hemen hemen her yerde var zaten.Şırnakı öneriyor musunuz kızım küçük daha 8 aylık. Görev süresi az diye düşünüyorum da ben. Eşim branşta ve rütbeli personel sadece merkez gelebilir ama ek görevlendirme durumu falan nasıl yoğunlar mı?
Üf evet ilk yaşamaya başladığımız sene 45 derece oluyorduYaşaması kolay bir şehir , küçük her yer yakın ama imkansizlik çok . Çocuklarım küçük olduğu için ben rahatım . İnsanlarını seviyorum .
İklimi yazın çok çok kötü toz sıcak korkunc
Şırnak ilk üçe yazdık Allah'tan görev süresi en kısa illerden.. hakkımızda en iyisi neyse o olsun ve tüm arkadaşların..Şırnak merkez sosyallik açısından çok boş ilçeleri de oradan hallice zaten. Görev olarak rahatlar, esimin arkadaşları var farklı branşlarda ve günlük olarak işleri rahat. Nevruz, gösteri vs gibi durumlarda ilçelere görevlendirilme yapılıyor ama bu durum hemen hemen her yerde var zaten.
Kışı sert yazı da ilçelere göre daha iyi ama yine de gündüzleri sıcak. İlçeleri korkunç sıcak 50 dereceleri görüyor ama merlezdeki arkadaşlarımın kliması bile yok öyle söyleyeyim.