• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memurlar

personel memuru derken?
personel dairesi başkanlığında çalışan mı canım?
ben de üniversite de çalışan memurum 2,5 yıl oldu..

sorumu eksik sordum :)
ımm özel şirkette personle departmanında çalışan puantör vs insan kaynakları bölümü gibi bölümlerde çalışan war mı aranızda arkadaşlar ??

merhaba arkadaşlar, ben de fikrinizi istiyorum, esirgemeyin lütfen...
bu yıl ki sınava son sürat çalışıyorum umuyorum ki yüksek puan alıcam...
eşim gümrük muayene memuru ve doğudayız şu an. 3 ay falan oldu geleli...bi kaç ihtimal var bizim için
1)çakılı kadro olan bi yere atanmaya çalışacağım, belediye ya da üniversite gibi.. ama açıkçası şartları, ücretleri hakkında bi fikrim yok. buralarda görevli arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim...
2) ben de muayene memuru olucam ve ortalama 5 senede bi taşınıcaz, ayrıca çalışma saatleri nöbetleri falan bi bayan için zorlayıcı olur gibi. yani çocuğumuz falan olunca....
3)şartları gümrüğe göre daha az zorlayıcı bi kuruma atanıp, eşime tabii olarak o yer değiştirdikçe tayin olucam.
4)eşim bu seneki puanınla çakılı bi kadro yazarsın, izmire taşınırız(memleketim) hem ailenin yanında oluruz, hem de sen önümüzdeki sene a sınıfı bi kadro için çalışırsın nasılsa yaşla ilgili bi problemin yok diyo....

biliyorum daha erken ama hedefim olmayınca çalışma isteğim de azalıyor...
uzun bi yazı oldu ama yardım edin lütfen :1no2:

inş. inş. darısı tüm memur olmak isteyen adaylara
bölümün neydi... kpsss ye nasıl çalıştın bilgi verir misin? tşkler

işletme önlisans mezunuydum matematiğim çok zyıftı 10 ay boyunca kursa gittim hem mat. hemde diğer dersler için çok faydasını gördüm bide sürekli tekrar yapıyrdum .89 küsür bi puanla istediğim yere atandım.:hooray:

işletme önlisans mezunuydum matematiğim çok zyıftı 10 ay boyunca kursa gittim hem mat. hemde diğer dersler için çok faydasını gördüm bide sürekli tekrar yapıyrdum .89 küsür bi puanla istediğim yere atandım.:hooray:

benımde matematik goe berbat :( sözeller iyi ama yinede yapmaya çalşıyorum birşeyler mat ve geo cdleri izliyorum anlamaya çalşıyorum sürekli faydasını görüceme inanıyorum netlerini hatırlıyormusun peki .. bende büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum benımde 89 almam şart atanmam için :(

benımde matematik goe berbat :( sözeller iyi ama yinede yapmaya çalşıyorum birşeyler mat ve geo cdleri izliyorum anlamaya çalşıyorum sürekli faydasını görüceme inanıyorum netlerini hatırlıyormusun peki .. bende büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum benımde 89 almam şart atanmam için :(

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Genel Yetenek Genel Kültür 055 005
Doğru Yanlış Doğru Yanlış

064 010

ben de kamuda çalışıyorum.bu zamanda büyük nimet farkındayım ama inanın nefret ediyorum artık.müdürlerimin egolarından bitmek bilmez kaprislerinden prosedürden bıktım.dışardan bakınca her şey güllük gülüstanlık,oturarak para kazanıyor gibiyiz ama içi öle değil maalesef.özel sektörde öledir belki bilmiyorum.

bugün şöyle dolaşırken yazdıklarınız dikkatimi çekti. düşünleriniz hala aynımı bilmiyorum ama al benden de okadar bende kütahyada memurum özelleştirme mağduru olarak kurum değişikliği yapmak zorunda kaldım özelleşen kurumu yani önceki işyerimi çok seviyordum.çalışma azmi isteği vardı yorucuydu ama çok güzel bir ortamımız vardı iş de vız geliyordu şimdi öyle biryere geldimki çalışmaktan nefret ettim 20 yılımı doldurayım 1 dakika durmayacağım bu nankörlük değil sizinde söylediğiniz gibi başındaki amirinden yanında çalışan servis arkadaşına kadar hepsinden nefret ediyorum iş yormuyor beni iş ortamı çok huzursuz ayaklarım geri geri gidiyor 11 yıllık memurum 8 yılım çok güzeldi 3 yılım benden çok şeyler götürdü bütün hevesim tükendi.Allah herkes için hakkında hayırlısını versin. kütahyanın kaderi galiba bu senağlama

Back