Memurlar

burbuk

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
6.600
11.284
773
baktım göremedim hiçmi memur olan yok burada memur arkadaşları bekliyorum

Canım üzgünüm yazını daha yeni gördüm bende memurum izmirde demiryollarında çalışıyorum her meslek gibi bizimde sorunlarımız var tabiki hemde çok yazışalım.

Canım,memurlar buraya demişsin ,bende geldim.Yazılaşım sorunlarımızı gözden geçirelim.Haydi diğer memur arkadaşlarıda bekliyoruz.

hiçmi içinizde doğuda görev yapan batılı arkadaşlar yok illa öğretmen olması gerekmiyor asker polis memur farketmezz:enbuyukkk:

ben on yedi yıllık ebeyim.sağlıkçılar neredesiniz?her memur gibi sorunlarım var.özellikle çalışan anneye doğumdan sonra bir yıl ya da en azından altı ay ÜCRETLİ İZİN verilmesinden yanayım.bizim avrupadakilerden ne eksiğimiz var.sesimizi biryerlere duyurma zamanımız gelmedimi?hepinizden destek bekliyorum.

sibelgi ben devlet memuruyum ve 1 yıl ücretsiz izin aldım. böyle bir hakkımız var. yasalarda geçiyor.

merhaba arkaşalar
ben de meeemurum
ankarada...
TONTİŞİM! ankarada nerede çalışıyorsun?

bende memurum ankarada adalet bakanliginda varmi adalette calisanlar kizlar

kızlar bende maliyeciyim. Bakındım hiç maliyeci yok aranızda. Sorunlarımızı buradan konuşalım. Bizi ancak biz anlarız a.s

slm kızlar bende geldim,bende ankarada memurum

hangi kurumdasın bayan ekonomist ? hani su günlerdeki piyasalar hakkında filan akıl danısırım

memur olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.Doğumdan :CüvCüv: sonra çocuk yardımı yada süt yardımı gibi şeyler alınabiliyormu ??ve alınıyorsa nekadar süre ile ne miktar da alınıyor .bilginiz varmı acaba :uhm: ?? birde ücretsiz izin ile bu haklarda kaybediliyormu ?? :a015:

ücretsiz izin almak için 10yılı tamamlamış olmanız gerekmektedir işçilerde oldugu gibi talebe baglı istenilen zamanda duzenlenilemez tüm memuriyet suresince 2defaya mahsus 6aylık olarak alınabilir dogum parası,cocuk yardımını da eşlerden biri hakeder iki kişi birden alamaz dogum yapmışlara 1yıl boyunca 1saat erken çıkma hakkı olarak süt izni verilir

bende almanyada memurum, sizin sorunlariniz burada yok ama oradaki ve buradaki farklari paylasabiliriz

Vallah tam aradığım yer hepiniz memursunuz bende memur adayım:)))) inşallah olurum benim sorun şu benim adetim çok zor geçiyo daha doğrusu ilk günü bütün gün yatmam lazım yani anlıcanız gibi ben adet oldugum gün işe gidemicem acaba bu konuyla ilgili nasıl izin alınıyo yani o gün arayıp gelemicem demek işe yararmı yoksa başka yolu varmı benim adetiminde günde belli olmuyo((((((( memur adayı olarak beni bu konuda bilgilendirimisiniz.........

o biraz zor diyebilirim.ben polis memuruyum ve hiç bir zaman kolay kolay alamadım:) 1 saat bile geç gitsem komiser yiyecek gibi bakıyordu.sen bence bi dr git o durumuna göre sana bi tedavi uygulasın.polis okulundayken bende bi ara öyleydim ama ilaç tedavisi oldum.şimdi allaha şükür iyiyim. zaten bu sitede polis olan yok( polislerinde başlığı var ama yazan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…