Memurlar

ya bende memur olmak istiyorum bütün zorluguna razıyım ALLAHIM banada ver

evet fon var aylık350-500lira arası degişen ek ödemeleri var cumartesi ve akşam 17,30kadar çalışıyolar sadece bu kadar

ben bu cuma 9.yılıma giriyorum 1.018 maaşım 150lira yemek kartım var memnun olabilmek ne mümkün ;aMA üzerine buradaki İŞSİZ arkadaşlarımızı da görünce çok şükür diyorum

kızlar bende memur olmak istyorum kpss ye girdim 75 aldım ticaret lisesi mezunuyum bu ayın 24.ünde başlıyo tercihler biliyorum şansım çok az ama lütfen benim için dua edin.

selam arkadaşlar bende adliyede memurum.1,5 sene oldu atanalı.

Allah yardımcın olsun meslektaşım.. Ben de muaffakat almaya çalışıyorum asaletim tastik olduğundan beri ama mümkün görünmüyor. Sendemi açıktan atama sınavlarıyla girdin?? Savcılıkta mısın yoksa mahkemede mi??

Ben 10 yılımı tamamlamadım ama şuan doğum yaptığım için 1 yıl ücretsiz izindeyim

ben seçim kurulundayım xeno. mahkemede değilim. hihoyyyt

adliyede ek ödeme filan var mı

evet daylight.ben 1047 lira maaş alıyorum ayrıca 134 ytl mesai alıyorum ama mesai ye kalmıyoruz iyileştirme gibi bişi a.s

bu arada ben seçim kurulundayım parti,sendika, oda seçimlerini yapıyoruz o zamanda seçim ücreti alyıorum.memur adaylarına seçim kurullarını tavsiye ederim yalnız tayin konusunda esnek olmayan bi kurum.tercih yaparken dikkat etmek lasım yasakkelime

ooo sen işini biliosun destina eğer maliye olursa çok güsel olur.maliyenin maaşları çok iyi bildiğim kadarıyla. :teselli:

yok canım ya son yapılan zamlarla diğer memurlardan çok farkı yok galiba.gerçi maliyede çalışanlar daha iyi bilirde uzmanlık istiyorum ben maliyede kariyer imkanları daha iyi diyorlar birkaç maliyeci ile konuştum da ..ben onların yalancısıyım vallaaasositososito

yeni tercih yapacak arkadaşlar kesinlikle tayini esnek kurumları seçin ben belediyedeyim ve asla yazmayın derim siyasi resmi kurum adamın olmazsa degıl başka şahre yan servisi geçemezsın evleneli 6ay oldu eşimi toplam 60gün gördüm nikahı da dügünden 2ay once yapmıştık şimdi kurum degişikligi yapıp nüfusa geçecem 1aya evimde olurum diyorum bir kez verilen bir karar aman dikkat
yani inşAllah aynı şehirden kocişko bulursun

Son düzenleme:
Ben 10 yılımı tamamlamadım ama şuan doğum yaptığım için 1 yıl ücretsiz izindeyim

pardon ya şimdi ögrendim dogum için ekmadde konulmuş 12aya kadar ücretsiz izin alınabiliyormuş çok iyi hak olmuş 2.çocukta da aynı şans veriliyosa ne ala

pardon ya şimdi ögrendim dogum için ekmadde konulmuş 12aya kadar ücretsiz izin alınabiliyormuş çok iyi hak olmuş 2.çocukta da aynı şans veriliyosa ne ala

Umarım biran önce eşine ve yuvana kavuşursun. Ücretsiz izine gelince 2. çocuk hakkında yeniden doğurmayacağım için bir fikerim yok.Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…