2 yıl önce kendi isteğimle tesettüre girdim ama sıkıldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her kapanan inançlı değil bu bir. Baskıyla hevesle özenme ile yapan çok .
İki niye sevmeye bakıyormuş ? ona uygun olmadığına karar vermiş işte.
Alıştıkça zaten ayrılmaz bir parçanız oluyor demeniz de doğru değil o sizin tecrübeniz .ben alıştıkça ayrılmaz bir parçam oldu diyebilirsiniz. Kadın alışamamış işte zorla mı:KK53:
Aynen. Tamam.

Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap erteleme..Yine ibadetini yap ama başın açık hallerini özlüyorsan o günlere dönmek zor değil.

Konuda iki ay başlıkta iki yıl yazıyor, başlığa yanlış yazdınız sandım. olmuyorsa olmuyordur o halde, ne diyeyim. Zaten böyle şeyler o üzülecek bu darilacak diye yapılmaz. Size kalmış bu karar tamamen. Burdakilerin lafına göre de hareket etmeyin, ne yapmak istiyorsanız öyle yapın, sonuçlarını yaşayacak olan biz değiliz sonuçta.

Sonuçtan kastım günah sevap özelinde değil o benim haddime değil zaten. Sonuç derken tamamen sizin duygu durumunuzdan bahsediyorum.

İnançlı bir insansınız kapandiginiza göre, o yüzden önce tesettürü sevmeye bakin. Hemen iki ayda vazgeçmeyin derim ben. Alıştıkça zaten ayrılmaz bir parçanız oluyor, kendinizi onsuz hayal edemiyorsunuz dışarıda.
İnsan açık olunca inançsız mı oluyor bu ne saçmalık

Merhaba yaklaşık 2 ay önce tesettüre girdim ve sıkıldım. Eski hallerimi özlüyorum. Ama çevremde herkes kapandigim için çok sevindi ve bana çok yakıştığını söyledi. Tepkilerden çekiniyorum. İnsanları uzmekten çekiniyorum. Bu arada evli çocuklu ve çalışan bir kadınım. Memurum. Açıkken de çok açık giyinmezdim ama kapalı olmak bana zor geliyor . Siz böyle bı durumda olsaydınız ne yapardınız?
Merhaba herkesin sevinmesi senin için birşey ifade etmez etmemeli de sen sen olanı yap. Millette göre değil.Herkes için yaşamıyorsunuz.:bicak:

Böyle bir kararı baştan vermezdim açıkcası çünkü sonunu getiremeyeceğim hiç bir yola girmezdim.

Eğer açılacaksan bidaha kapanmamak üzere açıl bence. Ve kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yaşamanı tavsiye ederim.kapanırken kimseye sormadın , açılırken da kimseye hesap borçlu değilsin. Özgür ve laik bir ülkedesin 🇹🇷!

Hayat kısa, içinizden geldiği gibi yaşayın. Kimseye bir şeyi kabul ettirme zorunluluğunuz yok. Eşiniz bu duruma ne diyor?

Bol kıyafetler giyin eşarbı da sıkı sıkı değil genişçe örtün tabi saçınız görünmesin dikkat edin. Bence bol giyinince çok rahat tesettür ama dar giyinince ve eşarbı sıkı sıkı yapıp her tarafını iğneleyince sıkılırsınız tarzınızı değiştirin öncelikle 🌸Allah yardımcınız olsun sabırlı olun hemen karar vermeyin önce tarzınızı dediğim şekilde değistirin bakalım😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X