Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende atama bekliyorum inşallah maliye memuru olacağım kpss puanım iyi tek tercih yapacağım
ooo sen işini biliosun destina eğer maliye olursa çok güsel olur.maliyenin maaşları çok iyi bildiğim kadarıyla. :teselli:
selam arkadaşlar bende adliyede memurum.1,5 sene oldu atanalı.
ücretsiz izin almak için 10yılı tamamlamış olmanız gerekmektedir işçilerde oldugu gibi talebe baglı istenilen zamanda duzenlenilemez tüm memuriyet suresince 2defaya mahsus 6aylık olarak alınabilir dogum parası,cocuk yardımını da eşlerden biri hakeder iki kişi birden alamaz dogum yapmışlara 1yıl boyunca 1saat erken çıkma hakkı olarak süt izni verilir
Allah yardımcın olsun meslektaşım.. Ben de muaffakat almaya çalışıyorum asaletim tastik olduğundan beri ama mümkün görünmüyor. Sendemi açıktan atama sınavlarıyla girdin?? Savcılıkta mısın yoksa mahkemede mi??
adliyede ek ödeme filan var mı
ben seçim kurulundayım xeno. mahkemede değilim. hihoyyyt
ooo sen işini biliosun destina eğer maliye olursa çok güsel olur.maliyenin maaşları çok iyi bildiğim kadarıyla. :teselli:
evet daylight.ben 1047 lira maaş alıyorum ayrıca 134 ytl mesai alıyorum ama mesai ye kalmıyoruz iyileştirme gibi bişi a.s
bu arada ben seçim kurulundayım parti,sendika, oda seçimlerini yapıyoruz o zamanda seçim ücreti alyıorum.memur adaylarına seçim kurullarını tavsiye ederim yalnız tayin konusunda esnek olmayan bi kurum.tercih yaparken dikkat etmek lasım yasakkelime
Ben 10 yılımı tamamlamadım ama şuan doğum yaptığım için 1 yıl ücretsiz izindeyim
pardon ya şimdi ögrendim dogum için ekmadde konulmuş 12aya kadar ücretsiz izin alınabiliyormuş çok iyi hak olmuş 2.çocukta da aynı şans veriliyosa ne ala