Canım hakkında rabbim en hayırlısını versin . Tedavinin sonunda yüzün gülsün inşallah .Bugün tedavime başladım. Semra Hocayı istediğimi söyledim. İkiletmediler. Semra Hoca muayene etti. İlaç dozumu bile dosyaya yazmış .Ama yine de kan sonucuna göre aramalarını bekliyorum. Merkez aşırı yoğundu. Ben beklemedim. Sıkıntı olmadı. iLaçlarımı aldım. Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah.. Kalabalığa rağmen hemşirelerin davranışları ve bankodakileri yaklaşımını daha iyi gördüm. Toparlanıyorlar gibi geldi bana..
Canım hakkında rabbim en hayırlısını versin . Tedavinin sonunda yüzün gülsün inşallah .
Canım hakkında rabbim en hayırlısını versin . Tedavinin sonunda yüzün gülsün inşallah .
Canım Allah razı olsun. Çok sağol.. Özledik seniYokluğun belli
merhaba mummu nasılsın gözükmyorsun ne zamandır merak ettim seni inş herşey yolundadır
Mummu buralara gelmiş) napıyorsun kuzum, iyi misin ?
Tatilden sonra gelicem inşallah
merhaba bende memorialde tüp bebek yaptırdım .. buraya ilk defa yazıyorum ama burdaki yorumlar sayesinde bir çok konuda bilgilendim ve kendimi rahatlattım . 04 temmuz 12. günümdü memorialde test yaptırdım ve çok şükür sonuç 129,5 çıktı. şimdi korkulu rüyam yarın yaptıracağım testte ya değerim düşerde kimyasal gebelik yaşamışsam .. ilk tüp bebek denememdi . 5 yıllık evliyim .. beni rahatlatacak kimse varmıı?
hayırlı olsun tedavin alya..pozitif haberini verirsin inşallahmerhaba cancazım44, ewet ataşehir memorialda tedaviye başladım doktorum cem demirel..340 tl muayene ücreti 2100 Euro tüp bebek tedavi ücreti ayrıca 1000-1600 arasıda ilaç ücreti..340 tl muayene ücretini 2100 euronun içine kapsıyolar eğer tedaviye başladıysan..
benimde tüp bebek hakkında çok fazla bilgim yok mart ayından beri araştırıyorum sana ne desem bilemedim şansını belki bu denemede olur bebişin yüzünü güldürür..
lorkee merhaba tedavin hayırlı olsun inş.bebişin sımsıkı tutunsun sana canım..benımde ctesı aynur hoca yaptı transferımı ..
tekmı cıft mı konuldu ve 5. gun embrıyosumuydu .. aynı gun test yapacagız hayırlı sonuclar alırız ınsallah
bebeğin sımsıkı tutunsun saba gingdao pozitif haberini verirsin inş.merhaba arkadaslar bgn transferim var dualarınızı bekliyorum
merhaba bende memorialde tüp bebek yaptırdım .. buraya ilk defa yazıyorum ama burdaki yorumlar sayesinde bir çok konuda bilgilendim ve kendimi rahatlattım . 04 temmuz 12. günümdü memorialde test yaptırdım ve çok şükür sonuç 129,5 çıktı. şimdi korkulu rüyam yarın yaptıracağım testte ya değerim düşerde kimyasal gebelik yaşamışsam .. ilk tüp bebek denememdi . 5 yıllık evliyim .. beni rahatlatacak kimse varmıı?
herkese merhaba kızlarr...
dün tedavim başladı benimde bakalım inş.hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım..
Tesekkur ederim .. İnsallah hayirli sonuclar alirizlorkee merhaba tedavin hayırlı olsun inş.bebişin sımsıkı tutunsun sana
Aysun biz de liste mi yasakİnci iyi yapıyor o işleri.
hayırlı olsun inşallah karnının büyüdüğü,bebeğini kucağına aldığın günlere ulaşırsın.merhaba bende memorialde tüp bebek yaptırdım .. buraya ilk defa yazıyorum ama burdaki yorumlar sayesinde bir çok konuda bilgilendim ve kendimi rahatlattım . 04 temmuz 12. günümdü memorialde test yaptırdım ve çok şükür sonuç 129,5 çıktı. şimdi korkulu rüyam yarın yaptıracağım testte ya değerim düşerde kimyasal gebelik yaşamışsam .. ilk tüp bebek denememdi . 5 yıllık evliyim .. beni rahatlatacak kimse varmıı?