Dicaycım muhtemelen kasım adeti ile tedaviye başlayacağım. kasım ayına kadar dhea diye yumurta kalitesini arttırıcı bir ilaç var onu kullanıcam .Kısmet olursa da kasım adeti ile tedaviye başlayacağım.
Kızlar hepinize selamlar :) her şey yolunda iyiyim Allaha'a şükür. Bu sıralar merkez araştırması içindeyim. Haberlerinizi Dicay'dan ve Beylem ' den alıyorum.Hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun canım benim. Gerçekten çok zor bir durum. Bir de sende iki kat fazla yakıyor olmalı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşattığına da sabrını versin. Tek tesellisi, bu gidiş bir yok oluş değil. Bir yerlerde bizi bekliyor olmaları. Umarım şefatleerine layıkızdır.
Sende nasıl oldu? Sebebi bellimi? Seni duyduğumda zaten üzgündüm, senin için de çok üzüldüm. En kısa zamanda Rabbim sağlıklı evlatlar versin.
arkadaşlar ben bu hemşirelere nasıl ulaşacağm ya
verdikleri dahili ya meşgul ya açan yok
sürekli callsenterdan bağlanmak sinir ediyor
pazartessi sonucum 183 çıktı
ama iki akşam lekelnmem oldu hatta dün akşam bildiğimz kırmızıydı
bugün test tekrar günüydü 392 olmuş ama bu hafif kanamalrı soracağım
ama yok ne dr numarası var bende ne hemşire oraya ait
ne yapmalıyım
allah razı olsun canım bende enfeksiyondan kese delinmiş zafra kesesindeki iltahap bulaşmış işte
ağustosun 15 amaliyat olcam allah nasip ederse birde kanam çok oldu kansızım oyüzden biraz keendime
geliyim kasımda tekrar denemek istiyorum inşallah rabbim herkeze verir içindede bana da verir acısı anca
öyle hafifler
ne yapmalıyım
Kızlar ses verin tedaviniz ne durum da transferleriniz oldu mu olmadıysa ne zaman ?
allah razı olsun canım bende enfeksiyondan kese delinmiş zafra kesesindeki iltahap bulaşmış işte
ağustosun 15 amaliyat olcam allah nasip ederse birde kanam çok oldu kansızım oyüzden biraz keendime
geliyim kasımda tekrar denemek istiyorum inşallah rabbim herkeze verir içindede bana da verir acısı anca
öyle hafifler
ne yapmalıyım
ben dr nur hanımda tedavı gordum ve hamılelıgım bouncada o takıp ettı.cep telefonu ve maıl adresı vardı..dur ben sana bulucam sımdıfunda ve aylin hocada muayene oldum
siz kimden aldınız dr nuzun numarasını
benden mi kaynaklandı nasıl oldu bilmiyorum santralden başka no yok
nihayet ulaşıp ceplerini de aldım hepsinin:)
sonuçlarımı da mail yoluyla gönderdim bana döneceklermiş
dönmeseler de zaten ararım
Rabbim bir daha yaşatmasın. Kusura bakma aynı şeyi yaşadığım için merak ediyorum. Enfeksiyondan olduğu kanısına nasıı vardılar? Yani bunun için plasenta incelendimi? İltihap olduğu nasıl anlaşıldı? Yoksa sadece en yüksek ihtimal budur denildi? Doktorun kimdi? Ne amelyatı olucaksın? Kusura bakms çok soru sordum. Rabbim yardımcın olsun.
Ben daha sebebi konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim. Malesef plasentanın saklanmasını söylemeği unutmuştum. Hatırlayınca çok geç oldu.[/Q
canım enfeksiyon kanda ve idrarda çok yüksek çıktı benim ağrım çok şiddetliydi diye gittimm zafra kesemde
çamur varmış ondanmış iltahapta zafradan dolayı olmuş malesef geç kalmıştık ine falan verdi ama fayda etmedi
10 sonrada kanamamla beraber suyum geldi 15 yattım hastanede ama olmada dayanmadı yavrularım bırakıp
gitti yavrularım öpüp koklayamadım onları ama inşallah kardeşlerini alırım kucağıma bir nebzede olsa yaram hafifler
..ben zafra kesesinden amaliyat olcam tedaviye başlamadan nur hanımda öyle dedi ol gel öyle başlayalım dedi rabbim
herkese tattırsın evlat sevgisini banada inşallah
Canım bugün kontrolüm vardı. 6-7 tane kesin dediler. 3-4 arkadan yetişebilirmiş. İnşallah yetişir ve sayı artar. Pgt olacağı için sayının çok olmasına ister istemez takıldım. Cuma çatlatma yapacağım büyük ihtimalle. Herhalde pazar opu olur. Sen de arada ses ver canım. Özlüyorum seni. Eksikliğin belli
Nurme ben de 15 haftalık kaybettim bebeğimi.. Senin yaşadığın acıyı anlayabiliyorum. Sen iki kat yaşadın. Ama Rabbimin takdiri. Diyecek birşey yok. İnşallah bu son acılarımız olsun. Sağlıkla , sıhhatle kavuşalım bebişlerimize. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Aminnn
canım akasyam bizleri en çok bizler anlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın seninde tedavin hayırlı olsun sonu sağlıklı bebişli olsun arkadaşım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol
Kızlar ses verin tedaviniz ne durum da transferleriniz oldu mu olmadıysa ne zaman ?
Daha önce hastane ile ilgili bazı şikayetlerimizi burada dile getirmiştik. Ben şu an tedavideyim. Her gün hastaneye gidiyorum. Hastane düzene girmiş durumda. Hiçbir problem yok. Doktorlar çok ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle bekletilmiyorsunuz. Hemşireler de öyle. Hepsi gayet ilgililer. Moralinizi yükseltmeye çalışıyorlar. Memorial'da tedavi düşünen kişilerin aklı karışmasın. Bir dönem yaşanan karmaşa artık yok. Gönül rahatlığıyla tedaviye başlayabilirler.
hakkında hayırlısı olsun buralarda yenısın galıba..yada bız karsılasmadık hıc
evet bana gore yenı ben aralık 2011 den berı burdayım gecen sene ılk denememde basarılı sonuc aldıgım kızımı kucagıma aldım.sımdı dogumgunune gun sayıyorum.eger maddı durumumu toparlayabılırsem tekrar tedavıye baslıycam sonbaharda.senınde ılk denemen herhalde..sağolasın canm,bir aydır ara ara yazıyorum yeni sayılırım heralde:)