- 14 Nisan 2012
- 1.474
- 605
Buraya da açıklamayı yapalım.
Öncelikle konuyu Mustafa Bey'e bağlamışsınız ama Mustafa Bey kimdir bilmiyorum bile... Doktorunuz sanırım
Konu 6. aydan itibaren oluşan başlıkta yer alan şikayetlerdir. Şöyle ki kurulan face guruba kayılması sonucu başlıkta sorularına cevap alamayan veya paylaşımın azalmasından rahatsız olan arkadaşlarınızın biraz serzenişidir. Bize gelen şikayetlerde "biz kimliklerimizi deşifre etmek istemiyoruz, tüp bebek yaptırdığımızı herkesten saklıyoruz. Burada nickname ile yazdığımız için rahatız ama son dönemde facebook tarafında açılan sayfaya sürekli buradan birilerinin davet edilmesi ciddi olarak bizi rahatsız etmiştir. Bu sebeple lütfen gerekli uyarıyı yaparmısınız"
Ceza alan arkadaşınızın facebook çağrısına müdahale edilmiştir, Mustafa beye ait attığı tüm bilgiler aynen durmaktadır. Zaten kendisi de en son 2 ay önce uğramış. Konuyu yukarıda da özetledim bu konuda rahatsızlıklarını yazan mesajları da kaldırdık.
Lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyin
Kazen Bey, ben şunu anlayamadım. biz buraya düzenli olarak girip insanların sorularına cevap vermek gibi bir sorumluluk altına girdik de bizim mi haberimiz yok? şikayet eden arkadaşlar bizim buranın halkla ilişkileri olduğumuzu mu sanıyor? zamanında her birimiz tedavi görürken birbirimizi burada bulduk ve birbirimize faydalı olacak paylaşımlarda bulunduk, çok güzel arkadaşlıklar kurduk. hepimiz hamileliğimizin ilk müjdesini burada verdik. çok değil, 7-8 ay önce.. ancak konuşmalar özelleştikçe ve kimliklerimizi deşifre etmek istemedikçe kendimize ait bir facebook sayfası kurduk. burası mustafa bey'in kurduğu veya ona ait bir sayfa değildir. tamamen kendi aramızdadır. kimseyi de oraya zorla almadık. aksine buradan oraya gelmek isteyen ve ricada bulunan çok kişi oldu. sayfaları tam okursanız bunu görebilirsiniz. istediğimiz yerde yazmakta özgürüz. biz yine tedavide olan arkadaşlara yardımcı olmak ve sorularına kendi yaşadığımız tecrübelerden cevap vermek isteriz. nitekim incitanesi gibi düzenli girip destek olan arkadaşlarımız hala var. ancak bu bir mecburiyet ve yükümlülük değildir! bunu herkes kafasına yerleştirsin. sizin nasıl bir müdahale etmeniz bekleniyor ki? zorla bizi buraya mı getireceksiniz? sizden gerekli uyarıyı yapmanızı bekleyen ve topic'in aktif hale gelmesini talep eden arkadaşlar nasıl bir hareket bekliyor? ya da önceki yazılanları silmek bu amaçla ne kadar uyumlu? ben bağlantı kuramadım.
Son düzenleme: