bende mayıs ayında yaptırdım ılk tup bebegımı, bazı arkadaslar gıbı bende ufak tefek sorunlar yasadım ama transfer katındakı hemsırelerın hakkını odeyemem ozellıkle bırtane hamıle orta boylu bır bayan vardı melek gıbı bırısydı guler yuzlu cok tatlı bı ınsandı, transferden sonra bende cok sıkısmıstım sakın kalkmak yok 30 dk uzanıcaksın ondan sonra kalkabılırsın ancak surgu getırebılırım dedı, sonra hafıf uzun boylu ınce sarısın bı hemsıre geldı o da cok tatlıdı guler yuzlu bayandı neyse surgu geldı ama bu sefer ben yapamadım hatta belkı psıkolojıktır surguluyu alalım dedıler olmaz ya o anda yaparsam dedım, olsun hıc onemlı degıl yataga bıle yapsanız bızım ıcın sorun degıl yeterkı sız kendınızı ıyı hıssedın hatta aldılar surguyu ama yıne yapamadım gıttı banyonun cesmesını ve duşu actılar su sesıne belkı yaparım dıye saolsunlar cok ama cok ılgılendıler, en son yıne hamıle olan hemsıre geldı benı yataktan kaldırmaya calıstı cekmeye calıstı kolumdan ben ızın vermedım hayır olmaz sız hamılesınız dedım yapamam dedım sonra annem tuttu kolumda lavaboya o sekılde kalktım, o ıkı hemsırenınde hakkını odeyemem, bunları burdan yazmak ıstedım, tabıkıde olumsuzluklar yasadık ama bu tur hemsırelerınde hakkını yememek lazım.