Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysunaycım çabalarının umarım en kısa sürede karşılığını alırsınherkese merhaba kızlarr...
dün tedavim başladı benimde bakalım inş.hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım..
Mummu sen memorialde tedavi görmüyor musun canım? Merkez araştırıyorum demişsin... Merak ettim canım..
Hadi buna cevap ver Mummu :) :)
Sagol canimm.ins bu kez gelir bebisim.aysunaycım Rabbim yardımcın olsun ins yüzün gülsün
evet ya bir liste olsa bizde görsek isimlerimizi ins da olumlu haberlerimizi demi :)
Sagol canim..aminnnhayırlı olsun inşallah karnının büyüdüğü,bebeğini kucağına aldığın günlere ulaşırsın.
ne yaptın 2.test sonucun nasıl çıktı....
hayırlı olsun Aysun sana ve tedavideki tüm arkadaşlara.
inşallah güzel haberler verin bize...
Aysunaycım çabalarının umarım en kısa sürede karşılığını alırsın
Karnimdaki sislik devam ediyor bide geriden gelen yumurtalarimin sancisi var sanirim iyi veya kotu bisey hissetmiyorum valla hayirlisi olsun sabah erken kan verip kacicam hastaneden :)canm seninle aynı gün olmuştu transferimiz
yarın test günü:18::18:
durumun nasıl nasılsın var mı bi gelişme
Hemen cevap veriyorum :) Meryemcim ben mayıs ayında negatif aldım. Arkasından iki ay boyunca yumurta takibim yapıldı. Ancak memorialde yaşadığım bazı tutarsız ve saygısız davranışlar sebebi ile kafamızda soru işaretleri oluştu. Bu nedenle 3. tedavimiz için yeni bir merkez araştırması içindeyim. Dicay tatil için aldın mı şapkaaa :) yoksa bendekilerden veriyim mi ?
Karnimdaki sislik devam ediyor bide geriden gelen yumurtalarimin sancisi var sanirim iyi veya kotu bisey hissetmiyorum valla hayirlisi olsun sabah erken kan verip kacicam hastaneden :)
lorkem sonucu ne zaman alıcaksın .
sabah 9 da verdıgım kanın sonucunu 3 te hem de zorla ogrendım ..
devlet hastanesındeyken bıle daha kolaydı ..
negatıf yıne antalyam malesef
sabah 9 da verdıgım kanın sonucunu 3 te hem de zorla ogrendım ..
devlet hastanesındeyken bıle daha kolaydı ..
negatıf yıne antalyam malesef
sümeyye cnm sen nasıl oldu düzeldinmi biraz.
Ben de elhamduLillah bir az değil sanırım baya toparlandım. Sızı var içimde, bazen yangına dönüyor. Olanları olmamış gibi, yaşanmamış gibi kabul edip, düşünmediğinde, geçmişe değil geleceğe baktığında her şey bir az daha kolay oluyor. Ben hayatımda hiç tatmadığım mutluluğu ve bilmediğim acıyı tattım. Kaderimden o kadar razıyım ki... Şimdiden bile tedavi planları yapmaya başladım.
Bir zamanlar Bengovil16 için yazmıştım, bebeğinin kalp atışını duyamadığında... kürtaj olduğunda... Sen benim tatmadığım iki duyguyu tattın, hamile olmanın mutluluğunu ve kayb etmenin acısını... artık gönül alemin daha zengin oldu... diye. Şimdi bende de aynen öyle.
sümeyye canım rabbim sabır versin haberi aldım inan çok üzüldüm seni en iyi ben anlıyorum
ama vardır elbet bundada bir hayır inşallah yine olcak yavrularımız bukez bırakmayacak bizi
sağlıklı bir şekilde alcaz kucağımıza biz şimdilik melek anneleriyiz
Arkadaşla ben ikinci tüp bebek denememi Memorial Hastanesinde yaptırmak istiyorum.Ama anladığım kadarıyla Semra hanım kendisi muayene edip birebir ilgilenmiyormuş hastalarıyla ekibi hakkında bilgisi olan ve doktorlarında tüp bebek yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen bi karar vermem lazım :: sm_confused:
Dicaycım muhtemelen kasım adeti ile tedaviye başlayacağım. kasım ayına kadar dhea diye yumurta kalitesini arttırıcı bir ilaç var onu kullanıcam .Kısmet olursa da kasım adeti ile tedaviye başlayacağım.Mügecim için hayırlı olanı diliyorum....peki o ilaçları kullanacak mısın bu sürede? Yumurta geliştiricileri? Şapka da yok ayrıca:) zaten bana yakışmıyor :)