Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Anladığım kadarıyla ataşehir memorıal'da tedavi görüyorsun. Doktorun cem demirel mi?

Muayene ücreti ve 1 deneme ücreti ile ilgili bilgi verebilirmisin?

Ben daha önce bahçeci fulya'da 1 denemede bulundum. Negatif oldu. Tekrar cesaret edemiyorum. Yaşım da 43

zannedersem tekrar denemesem iyi olur. Ne dersin?

Merhaba arkadaşlar ben 43 yaşındayım. 2 yıl önce bahçeci fulya'da tüp bebek denemem oldu. Sonuç negatif.

Kafam çok karışık sınır 45 diyorlar ya bir kez daha mı denesem. Ufacık 2 yumurta görünüyor gibi.

Ne dersiniz?

merhaba cancazım44, ewet ataşehir memorialda tedaviye başladım doktorum cem demirel..340 tl muayene ücreti 2100 Euro tüp bebek tedavi ücreti ayrıca 1000-1600 arasıda ilaç ücreti..340 tl muayene ücretini 2100 euronun içine kapsıyolar eğer tedaviye başladıysan..
benimde tüp bebek hakkında çok fazla bilgim yok mart ayından beri araştırıyorum sana ne desem bilemedim şansını belki bu denemede olur bebişin yüzünü güldürür..

Burada 44 yaşında olumlu sonuç alan biri vardı. Neden olmasın... İmkanınız varsa deneyin derim.

benımde ctesı aynur hoca yaptı transferımı ..
tekmı cıft mı konuldu ve 5. gun embrıyosumuydu .. aynı gun test yapacagız hayırlı sonuclar alırız ınsallah

tekmı cıft mı konuldu ve 5. gun embrıyosumuydu .. aynı gun test yapacagız hayırlı sonuclar alırız ınsallah

lorkem sen tüp mü yaptırdın.tesadüf gezinirken gördüm.hayırlı olsun.
canım güzel haberler alırsın inşallah.tek mi çift mi.kaçıncı gün embryosu..
test günün ne zaman.

lorkem sen tüp mü yaptırdın.tesadüf gezinirken gördüm.hayırlı olsun.
canım güzel haberler alırsın inşallah.tek mi çift mi.kaçıncı gün embryosu..
test günün ne zaman.

Evet antalyam suan beklemedeyim tek konuldu ohss riskinden dolayi 5.gun embriyosu bu sefer cok sukur .. Ptesi test gunum bakalim .. Senden ne haber bu arada tup bebek forunlari gezdigine gore bi baslangic falanmi yapacaksin

canm biz odada beş kişiydik onlardan biri misin acaba
5.gün transferi benimkisi pazartesi test günü senin nasıldı
kalitesi hakkında konuşuyolar ya hani onlar ne derece önemli acaba bilgin var mı

canm biz odada beş kişiydik onlardan biri misin acaba
5.gün transferi benimkisi pazartesi test günü senin nasıldı
kalitesi hakkında konuşuyolar ya hani onlar ne derece önemli acaba bilgin var mı

Yok canim biz 2 kisiydik 12 de aldilar beni ilk transfer bendim sanirim .. Bana 5.gun 1 tane AA blast embriyo koydular en iyi kalite deniliyo ama Rabbim bilir bakalim hayirlisi
Ptesi sabah erkenden kan verip kacicam hastaneden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…