Arkadaşla ben ikinci tüp bebek denememi Memorial Hastanesinde yaptırmak istiyorum.Ama anladığım kadarıyla Semra hanım kendisi muayene edip birebir ilgilenmiyormuş hastalarıyla ekibi hakkında bilgisi olan ve doktorlarında tüp bebek yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen bi karar vermem lazım :: sm_confused:
merhaba.bende memorialde tedavi görüyorum.doktorum hale hanım.ilk denememde ikizlerim oldu,ama doğduktan sonra öldüler.tekrar denedik yine hamile kaldım ama düşük oldu,3.kez tekrar tedaviye başladım,allahtan hayırlısı,
bende memorial da başladımbugün 3.günüm yarın ilk kontrol.öncesinde birkaç yer araştırdım hatta muayenede oldum ama en kapsamlı olarak inceleyen burası oldu.bu geniş düşünme ve ilgiye güvendim başladım.inşallah herşey yolunda gider Rabbim bahyırlı bir evlar nasip eder onların vasıtasıyla.ben henüz sonuç almamış olduğum için kesin öneririm diyemiyorum ama inşallah o günlerde gelir
tup bebek hakkında bılgı almak ıstıyorum kolay oluyomu acaba
merhaba arkadaslar bende dun tup bebek tedavısıne başladım
umarım bızım ıçın hayırlısı olur
kelebekçim,hastanede doktorlarda çok iyi.arkadaşım orda 4.aşılamasında tuttu.ve ona asla bebek sahibi olmazsın dedikleri halde.
şu an hamile
umarım seninde olur