Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

beni cuma günü aradılar mustafa bey yok diye ki zaten ben sizden duymuştum bu durumu...ben de müstecep bey olsun dedim tamam dediler,cuma öğleden sonraydı...

meryem yaz tatili yapmayın diyorsun ama ben öğretmenim mecburen tatillerde yaptırıyorum,hem sömestr,hem yaz tatilinde...ağustosa düzelir mi acaba durumlar,ben bayramdan sonra düşünüyorum zaten canım sıkıldı iyice artık,nereye kadar?allahım sen sabır ver...

Turkuaz canım ende ögretmenim ben acelesi olmayanlar yapmasın dedim yanlış anlaşılma olmasın.. Yoksa bende başlıycam allahın izniyle çünkü öğretmenim ve malesef bize en uygun zaman da yaz dönemi oluyor.. Ben 5 6 güne başlarım gibi görünüyor..

Bende yasadiklarimi en guzel sekilde paylasdigima inaniyorum.
Lutfen mesajimi iyicene okumanizi istiyorum bir bakin bakalim kime hakaret dolu sözler yazmisim.Duayla baslamis duayla bitirmisim icimden geldigi gibi 20 yillik hasretimi dile vurmusum bumu hakaret oluyor anlamadim dogrusu.
Memorial hakkinda az bile yazmisim.Biz herkezin dusuncesine saygi göstermesinide biliriz Memorial ailesi olaraktan bende bu ustun basariyi yazdimki umut olsun diye insallah okuyup en Dogru karari verirler sukrolsun Yüce mevlama biz en degerli hediyemizi aldik.
Allahim tum isteyenlerede nasip etsin
Evet meyve veren agac taslanir
Övüyorumki o meyve veremeyen agactan Allahin izniyle Rabbimin dilemesiyle en Olgun meyveler alinir
Yuce mevlamin dilemesiyle.

anselmo26 Rabbim insallah sizlere tup bebek merkezlerine gerek kalmadan nasip etsin ins
Halan anlamis degilim demekki bu merkez bu Kadar kötü sizde hic iyi izlenim birakmamis sastim dogrusu daha yeni arkadasaim geldi neden once gitmedim deyip hayiflaniyor.
O Kadar memnun kalmiski helede mustecep beyden zaten bizde memnun kaldigimiz icin övgü dolu sözlereimizi yaziyoruz.
Kimse burada merkezin avukatligini yapmiyor.Arkadaslarimizin istegi sevdigi doktorlarinin gitmesi onlari Uzen olay budur.
Size sorum olacak memorialden basaka merkezde hic deneyiminiz oldumu?
Eger olduysa paylasin bunlari cözelim zaten herkezin kendiliginden bebegi olsaydi bu merkezlere gerek kalmazdi degilmi?
Mesela bizim gibi zor vakalar.Benim esim azo spermiydi siddetli erkek infertilesiydi tibba göre imkansizdi dogal yollardan olmasi hep care aradik hep sorduk arastirdik olmadida.
Rabbim dert verip derman aratmasin cekemeyecegimiz yuku yuklemesin caresizlik coook zor zamanlada bendede yumurtalar azaldi rezervim cooook azdi yumurtalar hizla azaliyordu o Kadar merkez gezdim burada 5 kez denedim bu hastanede basarisiz demedim.
Beni en cokkk yikan doktorlarin sozuydu acimasiz dolu sözleri tasa söyler gibi asil Burda gorun ilgisizligi memorialde gordum farki saygiyi hasta Doktor iliskisini neden yazmayayimki memnun kaldigim hastanemi Rabbim bizlere umut Verdi ins sizlerede versin.

cumartesi transferim oldu aynur hoca yaptı
şimdi evde dinleniyorum
birinci denememde hep memorial demiştm ama eşim düşünmedi istanb ulu
şimdide öyle ısrar edimce eşimle kalktık geldik ama gözümde büyüyttüğüm gibi kesinlikle değildi

cumartesi transferim oldu aynur hoca yaptı
şimdi evde dinleniyorum
birinci denememde hep memorial demiştm ama eşim düşünmedi istanb ulu
şimdide öyle ısrar edimce eşimle kalktık geldik ama gözümde büyüyttüğüm gibi kesinlikle değildi

hayırlı olsun. inşallah bebeğine kavuşursun.
sana tavsiyem test yapana kadar interneti pek kullanma. buraya da pek takılma. okudukların moralini bozar falan. şuan için senin hastaneyle bi ilgin kalmadı :)
imkanın varsa bol bol uzan dinlen.

meryem beni bugün tekrar aradılar ve müstecep bey de izinli dediler,3 oldu bakalım funda hanıma verelim dediler bende murat bey olsun dedim o zaman saat 3 te olur dediler bende tamam dedim bakalım hayırlısı eğer tekrar değişmezse çarşamba saat 3 te memorial da görüşmedeyim,

meryem sen istanbul da mu yaşıyorsun?branşın ne?peki bu karşıklıkta senin doktorun kim olacak?yaz tatiline mecbur olmak da çok zor oluyor,kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum o gerginlikle tedavi planlıyor olmak çok zor...sen istanbuldaysan okul zamanıda yapabilirsin?acaba seminer döneminde mi yapsam diye de içimden geçiyor ama hayırlısı hepimiz için....

Bugün tedavime başladım. Semra Hocayı istediğimi söyledim. İkiletmediler. Semra Hoca muayene etti. İlaç dozumu bile dosyaya yazmış .Ama yine de kan sonucuna göre aramalarını bekliyorum. Merkez aşırı yoğundu. Ben beklemedim. Sıkıntı olmadı. iLaçlarımı aldım. Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah.. Kalabalığa rağmen hemşirelerin davranışları ve bankodakileri yaklaşımını daha iyi gördüm. Toparlanıyorlar gibi geldi bana..

Turkuaz canım ben yurtdışında yaşıyorum. İngikizce ögretmeniyim canım:) doktor konusuna gelince müstecep beyi istiycem hatta tabi verirlerse... Aslında ben hep Semra hanım olsun isterim ama semra hanım malesef muayenelere pek girmiyor( keşke istanbulda olsak o zaman hiç strese girmek zorunda kalmazdık...

Akasya hakkında hayırlısı olsun ibşallah sonu bebişli olur:) bak demek isteyince herşey oluyormuş.. Ama neymiş bizim ısrar etmemiz gerekiyormuş...

nil1971 tabiki yazacaksın güzel yönlerini senin iyi anıların var bende kötü anılarımı yazdım tabiki memorial en kötü merkez değil iyi yanları var ama bana yaşattıkları bana en kötü yer olduğu izleminimi verdi bende eleştirdim sizede belki en iyi yer izleminimi vermiştir sorun bu değil sorun şu hepimiz dünya kadar para döküyoruz dişimizden tırnağımızdan arttırıyoruz ama gel gelelim iş bitince tutmazsa tüp bebek hemen arayıp gene başlayalım diyorlar yani gel gene para bayıl der gibi bence para para para başka bir amaçları yok insanı düşündükleri yok hepsi için geçerli tabi memoriale özel bir durum değil

kızlar merhabalar, öncelikle hepimiz aynı amaç için buradayız inş..hepimizin yüzü bi an önce güler bebişlerimiz bizi çok bekletmeden gelirler..biz mart ayında tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik eşimin sperm sayısı düşük çıktı gittiğimiz doktor bize ataşehir memorial cem beyi tavsiye etti biz de çok fazla araştırmadan bi an önce tedaviye başlamak amaçlı gittik nisanda başladık 30 yumurtam toplandı 5.güne 4 tane embriyo kaldı 1 tanesini transfer edildi 3 tanesini donduruldu..sonuç negatif biz vakit kaybetmeden dondurulmuşlarla deneyelim dedik ve 25 haziranda dondurulmuşlarımdan 2 tanesi transfer edildi 1'i çözüldükten sonra yaşamamış..pazartesi günü test günüm hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirti yok bide negatifden sonra buda negatif olcak diye çok korkuyorum şimdiden çok üzülüyorum umarım bu üzüntülerim boşadır..
bu arada memorialda tüp bebek başarı şansını da çok merak ediyorum bu sayfayı yeni gördüm yarın okuma fırsatım olucak artık hepinize sevgiler..

sonucun hayırlı olur da bebişin seninle olur inşallah. bu arada dondurulmuşlarda 5. gün embriyosu değil mi? neden pazartesi test günün? 5. gün embriyolarında 9. gün test günü oluyor benim bildiğim. neysesonu güzel olsun önemli olan o.

hayırlısı olur inşallah bu seferki pozitif olur...memorıalin başarısı çok yüksek bi merkez..ben bu sayfanın eskilerindenim ama çoğumuz şişli memorıal hastasıyız fark ediyormu bilmiyorum...geçmişi okurken bayağı bi geçmişe git ocak-şubat-martı oku moral bulursun...ben de ilk kez memorıalde tedavi oldum ama bu benim 4. denemem ve ilk kez burda pozitifi gördüm daha yeni..şimdi kalp atışını görmek için inşallah tabiii gün bekliyorum..herşeyin hayırlısı hepimiz için.....

çok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurda bizleri hiç bırakmazlar..ewet dondurulmuşlarımda 5.gün embriyosu bana da bu test tarihi çok uzun geldi cuma yada cumartesi yaptırsam mı acaba zaten çok merak da ediyorum bakalım dediğin gibi sonu güzel olsunda en önemlisi..

yaptır tabii cuma bile geç...perşembe yapsan çıkar inşallah

ay beni pazartesiye kadar beklemekten kurtardın içimi ferahlattın saol canım perşembe bişey çıkmazsa yaptırıyım..

yaptır mutlaka ..neden okadar geç tarih verdiler sana onuda anlamış değilim..ben transferden 8 gün sonra yaptım çıktı valla..çok şükür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…