Trkuaz seni ne zaman aradılar.. Eminmisin müstecep beyin orada olduguna... Bi arkadaşa pazartesi izne çıkıyorum demiş... Valla ben şunu anladım tedaviyi yaz vakti yapmayacaksın... Yazın herkes tatile çıkıyor.. Zaten memorialde şu aralar durum çok karışık.. En iyi doktorlar malesef ki hastanede yokSemra hanımın da haftaya olmama ihtimali var.. Eee kim kaldı??? Biri cevap versin.. Bu aralar ortalık çok karışık valla acelsei olmayan tedaviye başlamasın bence...
beni cuma günü aradılar mustafa bey yok diye ki zaten ben sizden duymuştum bu durumu...ben de müstecep bey olsun dedim tamam dediler,cuma öğleden sonraydı...
meryem yaz tatili yapmayın diyorsun ama ben öğretmenim mecburen tatillerde yaptırıyorum,hem sömestr,hem yaz tatilinde...ağustosa düzelir mi acaba durumlar,ben bayramdan sonra düşünüyorum zaten canım sıkıldı iyice artık,nereye kadar?allahım sen sabır ver...
Bende yasadiklarimi en guzel sekilde paylasdigima inaniyorum.burası herkesin yaşadıklarını paylaşma formudur. ne reklam yeri nede hakaret etme veya karalama yeri. herkes herkesin düşüncesine saygı göstermek zorunda bana göre. tüp bebek yaptıracaklar okurlar ona göre karar verirler. meyva veren ağaç taşlanır anladık peki meyva vermeyen ağaç övülürmü ...
Nil 1971 arkadaşım ne mutlu memorialle ilgili mutlu anıların var ama benim yok ve olmadığı içinde senin gibi övgü dolu sözler söyleyemiyorum aksine eleştiri dolu sözlerle memorialin bilinenin aksine süper bi yer olmadığını başıma gelenlerle anlatmaya çalıştım.Ş imdi herkes çevresinden duyduğuna ve araştırmalarına göre tüp bebek merkezlerine gidiyor kimi memnun kimi değil ama şunu bilinki nereye giderseniz gidin parasal odaklı insan odaklı değil ben bunları anlatmaya çalıştım ama içimizden bazı arkadaşlar sanki memorialin avukatı gibi davranıyor kimde mükemmel değildir eleştirilecek yanı varsa eleştirilirki tüp bebek yaptıracak arkadaşlarımızda buradan bu yazıları okuyup karar verebilsinler inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan herkes çocuğuna kavuşurda bu para tuzağı merkezler avuçlarını yalarlar
Turkuaz canım ende ögretmenim ben acelesi olmayanlar yapmasın dedim yanlış anlaşılma olmasın.. Yoksa bende başlıycam allahın izniyle çünkü öğretmenim ve malesef bize en uygun zaman da yaz dönemi oluyor.. Ben 5 6 güne başlarım gibi görünüyor..
meryem beni bugün tekrar aradılar ve müstecep bey de izinli dediler,3 oldu bakalım funda hanıma verelim dediler bende murat bey olsun dedim o zaman saat 3 te olur dediler bende tamam dedim bakalım hayırlısı eğer tekrar değişmezse çarşamba saat 3 te memorial da görüşmedeyim,
meryem sen istanbul da mu yaşıyorsun?branşın ne?peki bu karşıklıkta senin doktorun kim olacak?yaz tatiline mecbur olmak da çok zor oluyor,kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum o gerginlikle tedavi planlıyor olmak çok zor...sen istanbuldaysan okul zamanıda yapabilirsin?acaba seminer döneminde mi yapsam diye de içimden geçiyor ama hayırlısı hepimiz için....
Bugün tedavime başladım. Semra Hocayı istediğimi söyledim. İkiletmediler. Semra Hoca muayene etti. İlaç dozumu bile dosyaya yazmış .Ama yine de kan sonucuna göre aramalarını bekliyorum. Merkez aşırı yoğundu. Ben beklemedim. Sıkıntı olmadı. iLaçlarımı aldım. Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah.. Kalabalığa rağmen hemşirelerin davranışları ve bankodakileri yaklaşımını daha iyi gördüm. Toparlanıyorlar gibi geldi bana..
Bende yasadiklarimi en guzel sekilde paylasdigima inaniyorum.
Lutfen mesajimi iyicene okumanizi istiyorum bir bakin bakalim kime hakaret dolu sözler yazmisim.Duayla baslamis duayla bitirmisim icimden geldigi gibi 20 yillik hasretimi dile vurmusum bumu hakaret oluyor anlamadim dogrusu.
Memorial hakkinda az bile yazmisim.Biz herkezin dusuncesine saygi göstermesinide biliriz Memorial ailesi olaraktan bende bu ustun basariyi yazdimki umut olsun diye insallah okuyup en Dogru karari verirler sukrolsun Yüce mevlama biz en degerli hediyemizi aldik.
Allahim tum isteyenlerede nasip etsin
Evet meyve veren agac taslanir
Övüyorumki o meyve veremeyen agactan Allahin izniyle Rabbimin dilemesiyle en Olgun meyveler alinir
Yuce mevlamin dilemesiyle.
anselmo26 Rabbim insallah sizlere tup bebek merkezlerine gerek kalmadan nasip etsin ins
Halan anlamis degilim demekki bu merkez bu Kadar kötü sizde hic iyi izlenim birakmamis sastim dogrusu daha yeni arkadasaim geldi neden once gitmedim deyip hayiflaniyor.
O Kadar memnun kalmiski helede mustecep beyden zaten bizde memnun kaldigimiz icin övgü dolu sözlereimizi yaziyoruz.
Kimse burada merkezin avukatligini yapmiyor.Arkadaslarimizin istegi sevdigi doktorlarinin gitmesi onlari Uzen olay budur.
Size sorum olacak memorialden basaka merkezde hic deneyiminiz oldumu?
Eger olduysa paylasin bunlari cözelim zaten herkezin kendiliginden bebegi olsaydi bu merkezlere gerek kalmazdi degilmi?
Mesela bizim gibi zor vakalar.Benim esim azo spermiydi siddetli erkek infertilesiydi tibba göre imkansizdi dogal yollardan olmasi hep care aradik hep sorduk arastirdik olmadida.
Rabbim dert verip derman aratmasin cekemeyecegimiz yuku yuklemesin caresizlik coook zor zamanlada bendede yumurtalar azaldi rezervim cooook azdi yumurtalar hizla azaliyordu o Kadar merkez gezdim burada 5 kez denedim bu hastanede basarisiz demedim.
Beni en cokkk yikan doktorlarin sozuydu acimasiz dolu sözleri tasa söyler gibi asil Burda gorun ilgisizligi memorialde gordum farki saygiyi hasta Doktor iliskisini neden yazmayayimki memnun kaldigim hastanemi Rabbim bizlere umut Verdi ins sizlerede versin.
kızlar merhabalar, öncelikle hepimiz aynı amaç için buradayız inş..hepimizin yüzü bi an önce güler bebişlerimiz bizi çok bekletmeden gelirler..biz mart ayında tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik eşimin sperm sayısı düşük çıktı gittiğimiz doktor bize ataşehir memorial cem beyi tavsiye etti biz de çok fazla araştırmadan bi an önce tedaviye başlamak amaçlı gittik nisanda başladık 30 yumurtam toplandı 5.güne 4 tane embriyo kaldı 1 tanesini transfer edildi 3 tanesini donduruldu..sonuç negatif biz vakit kaybetmeden dondurulmuşlarla deneyelim dedik ve 25 haziranda dondurulmuşlarımdan 2 tanesi transfer edildi 1'i çözüldükten sonra yaşamamış..pazartesi günü test günüm hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirti yok bide negatifden sonra buda negatif olcak diye çok korkuyorum şimdiden çok üzülüyorum umarım bu üzüntülerim boşadır..
bu arada memorialda tüp bebek başarı şansını da çok merak ediyorum bu sayfayı yeni gördüm yarın okuma fırsatım olucak artık hepinize sevgiler..
hayırlısı olur inşallah bu seferki pozitif olur...memorıalin başarısı çok yüksek bi merkez..ben bu sayfanın eskilerindenim ama çoğumuz şişli memorıal hastasıyız fark ediyormu bilmiyorum...geçmişi okurken bayağı bi geçmişe git ocak-şubat-martı oku moral bulursun...ben de ilk kez memorıalde tedavi oldum ama bu benim 4. denemem ve ilk kez burda pozitifi gördüm daha yeni..şimdi kalp atışını görmek için inşallah tabiii gün bekliyorum..herşeyin hayırlısı hepimiz için.....kızlar merhabalar, öncelikle hepimiz aynı amaç için buradayız inş..hepimizin yüzü bi an önce güler bebişlerimiz bizi çok bekletmeden gelirler..biz mart ayında tüp bebek yaptırmamız gerektiğini öğrendik eşimin sperm sayısı düşük çıktı gittiğimiz doktor bize ataşehir memorial cem beyi tavsiye etti biz de çok fazla araştırmadan bi an önce tedaviye başlamak amaçlı gittik nisanda başladık 30 yumurtam toplandı 5.güne 4 tane embriyo kaldı 1 tanesini transfer edildi 3 tanesini donduruldu..sonuç negatif biz vakit kaybetmeden dondurulmuşlarla deneyelim dedik ve 25 haziranda dondurulmuşlarımdan 2 tanesi transfer edildi 1'i çözüldükten sonra yaşamamış..pazartesi günü test günüm hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirti yok bide negatifden sonra buda negatif olcak diye çok korkuyorum şimdiden çok üzülüyorum umarım bu üzüntülerim boşadır..
bu arada memorialda tüp bebek başarı şansını da çok merak ediyorum bu sayfayı yeni gördüm yarın okuma fırsatım olucak artık hepinize sevgiler..
sonucun hayırlı olur da bebişin seninle olur inşallah. bu arada dondurulmuşlarda 5. gün embriyosu değil mi? neden pazartesi test günün? 5. gün embriyolarında 9. gün test günü oluyor benim bildiğim. neysesonu güzel olsun önemli olan o.
hayırlısı olur inşallah bu seferki pozitif olur...memorıalin başarısı çok yüksek bi merkez..ben bu sayfanın eskilerindenim ama çoğumuz şişli memorıal hastasıyız fark ediyormu bilmiyorum...geçmişi okurken bayağı bi geçmişe git ocak-şubat-martı oku moral bulursun...ben de ilk kez memorıalde tedavi oldum ama bu benim 4. denemem ve ilk kez burda pozitifi gördüm daha yeni..şimdi kalp atışını görmek için inşallah tabiii gün bekliyorum..herşeyin hayırlısı hepimiz için.....[/QUOTE
çok teşekkürler iyi dileklerin için umarım dediğin gibi olur..memorial başarısını duydum ama bu da negatif olursa 2 negatifi kaldıramam sanırım o yüzden şimdiden başka yere mi gitsem bu da olmazsa diye düşünceler sardı beni..4.denemende oldu demek yılmadan hep memorıala mı gittin? bu arada çok sevindim hayırlı olsun bebişin hepimiz için herşeyin en hayırılısı..
yaptır tabii cuma bile geç...perşembe yapsan çıkar inşallahçok teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri sımsıkı tutunurda bizleri hiç bırakmazlar..ewet dondurulmuşlarımda 5.gün embriyosu bana da bu test tarihi çok uzun geldi cuma yada cumartesi yaptırsam mı acaba zaten çok merak da ediyorum bakalım dediğin gibi sonu güzel olsunda en önemlisi..
yaptır tabii cuma bile geç...perşembe yapsan çıkar inşallah
yok canım ilk denemem memorıal de ve ilk defa pozitifi gördüm..9 senelik evliyim sen düşün artık..inşallah devamı da güzel gider tabiiki inşallah..ama çok zor süreçler tabiki eğer başka bir yer diyorsan şişli memorıal i düşün..inşallah gerek kalmaz tabi bu tutsun dahayırlısı olur inşallah bu seferki pozitif olur...memorıalin başarısı çok yüksek bi merkez..ben bu sayfanın eskilerindenim ama çoğumuz şişli memorıal hastasıyız fark ediyormu bilmiyorum...geçmişi okurken bayağı bi geçmişe git ocak-şubat-martı oku moral bulursun...ben de ilk kez memorıalde tedavi oldum ama bu benim 4. denemem ve ilk kez burda pozitifi gördüm daha yeni..şimdi kalp atışını görmek için inşallah tabiii gün bekliyorum..herşeyin hayırlısı hepimiz için.....[/QUOTE
çok teşekkürler iyi dileklerin için umarım dediğin gibi olur..memorial başarısını duydum ama bu da negatif olursa 2 negatifi kaldıramam sanırım o yüzden şimdiden başka yere mi gitsem bu da olmazsa diye düşünceler sardı beni..4.denemende oldu demek yılmadan hep memorıala mı gittin? bu arada çok sevindim hayırlı olsun bebişin hepimiz için herşeyin en hayırılısı..
ay beni pazartesiye kadar beklemekten kurtardın içimi ferahlattın saol canım perşembe bişey çıkmazsa yaptırıyım..
yok canım ilk denemem memorıal de ve ilk defa pozitifi gördüm..9 senelik evliyim sen düşün artık..inşallah devamı da güzel gider tabiiki inşallah..ama çok zor süreçler tabiki eğer başka bir yer diyorsan şişli memorıal i düşün..inşallah gerek kalmaz tabi bu tutsun da
demek memorıalda ilk ne güzel 9 yılın sonunda bu haberi alman çok sevindim senin adına inş..dewamı da çok güzel olur artık daha fazla bekletmesin seni bebişin..süreçlerin zor olduğunu ilk negatifden sonra anladım walla hep olumlu bakıyorduk herşeye negatifi görünce anladım ki bu işler sandığım kadar kolay değilmiş napalım hakkımızda hayırlısı..aslında daha ataşehir memorıala başlamadan önce bile şişli memorialı düşünmüştüm semra kahramanı da çok araştırdım ama çok yoğun olduğunu kendisinin çok fazla ilgilenemediğini okuyunca bide bana yol olarak uzak olunca ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden vazgeçtim..seninle birebir semra hanım mı ilgilendi transferden sonra yürüyerek mi odana gittin ben yürüyerek odama gittim 10dk sora lavaboya gidebilirsiniz dediler 10 dk sonra lavaboya da gittim 20 dk sonra gelip çıkabilirsiniz dediler diğer merkezleri okuyorum 3-4 saat çıkarmayanlar var tabi yatmayla olacak iş değildir tabi ki ama ne biliyim bi sebep arıyo işde insan off çok kafam karışık çokk..inş..dediğin gibi bu düşündüklerim boşa çıkar da gerek kalmaz başka yerler düşünmeme..
bu arada şişli memorialın ücreti hakkında biraz bilgi verebilirmisin..