Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Rabbim yardımcın olsun. Her hayırda bir şer her şerdede bir hayır vardır inş bu şer gibi görünen olayda senin hayrına olur biz bilemeyiz ama sen zaten kalbini Allaha teslim etmişsin. Dualarım seninle inşallah...

canm seninle aynı gün olmuştu transferimiz
yarın test günü:18::18:
durumun nasıl nasılsın var mı bi gelişme

Mummu sen memorialde tedavi görmüyor musun canım? Merkez araştırıyorum demişsin... Merak ettim canım..

Hadi buna cevap ver Mummu :) :)

Hemen cevap veriyorum :) Meryemcim ben mayıs ayında negatif aldım. Arkasından iki ay boyunca yumurta takibim yapıldı. Ancak memorialde yaşadığım bazı tutarsız ve saygısız davranışlar sebebi ile kafamızda soru işaretleri oluştu. Bu nedenle 3. tedavimiz için yeni bir merkez araştırması içindeyim. Dicay tatil için aldın mı şapkaaa :) yoksa bendekilerden veriyim mi ?

aysunaycım Rabbim yardımcın olsun ins yüzün gülsün

evet ya bir liste olsa bizde görsek isimlerimizi ins da olumlu haberlerimizi demi :)
Sagol canimm.ins bu kez gelir bebisim.
Sagol canim..aminnn
Aysunaycım çabalarının umarım en kısa sürede karşılığını alırsın

Mummu coook tesekkur ederım canim...

canm seninle aynı gün olmuştu transferimiz
yarın test günü:18::18:
durumun nasıl nasılsın var mı bi gelişme
Karnimdaki sislik devam ediyor bide geriden gelen yumurtalarimin sancisi var sanirim iyi veya kotu bisey hissetmiyorum valla hayirlisi olsun sabah erken kan verip kacicam hastaneden :)

Mügecim için hayırlı olanı diliyorum....peki o ilaçları kullanacak mısın bu sürede? Yumurta geliştiricileri? Şapka da yok ayrıca:) zaten bana yakışmıyor :)

sabah 9 da verdıgım kanın sonucunu 3 te hem de zorla ogrendım ..
devlet hastanesındeyken bıle daha kolaydı ..
negatıf yıne antalyam malesef

Rabbim yardımcın olsun. Neqatif almak çok zordur. İnsan üzülüyor, ancak Rabbim daha beterinden korusun. 3 kere neqatif aldım, tabii üzüldüm. Ama sadece üzüldüm ve hafiften ağladım. Bir de bulduktan sonra kayb etmek var. İnsanın içini ateş alıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. Siz sağlıklı olun da inşeAllah bir gün bebekte gelir.

Ağlamak iyi gelir.

sabah 9 da verdıgım kanın sonucunu 3 te hem de zorla ogrendım ..
devlet hastanesındeyken bıle daha kolaydı ..
negatıf yıne antalyam malesef

canımm Allah yardımcın olsun.beterinden korusun.
ne desek boşturda.
peki dondurulmuşlar var mıydı.
ben inanıyorum sende burdan güzel haberler vericeksin inşallah zamanı gelince....

lorke rabbim yardımcın olsun inş bu son olur.

sümeyye cnm sen nasıl oldun düzeldinmi biraz.

sümeyye cnm sen nasıl oldu düzeldinmi biraz.

Ben de elhamduLillah bir az değil sanırım baya toparlandım. Sızı var içimde, bazen yangına dönüyor. Olanları olmamış gibi, yaşanmamış gibi kabul edip, düşünmediğinde, geçmişe değil geleceğe baktığında her şey bir az daha kolay oluyor. Ben hayatımda hiç tatmadığım mutluluğu ve bilmediğim acıyı tattım. Kaderimden o kadar razıyım ki... Şimdiden bile tedavi planları yapmaya başladım.

Bir zamanlar Bengovil16 için yazmıştım, bebeğinin kalp atışını duyamadığında... kürtaj olduğunda... Sen benim tatmadığım iki duyguyu tattın, hamile olmanın mutluluğunu ve kayb etmenin acısını... artık gönül alemin daha zengin oldu... diye. Şimdi bende de aynen öyle.

Son düzenleme:
Sümeyyem o yazını çok iyi hatırlıyorum hatta devamlı aklıma gelir üzüldüğümde. Senin durumunu duyunca İnan kendiminki gibi üzüldüm Allah kaldıramayacağımız yükü vermezmiş .önemli olan hem bzm hemde eşimizin sağlıklı olması. Buda bzm için imtihan! inanıyorumki bu yolda uğraşan gönülden yakaran bu yürekleri Rabbim evlatsız bırakmayacak

toparlanmana çok sevindim canım çok dogru en büyük mutlulugu ve acıyı yaşadın içindeki sızı evladını kucaklayınca diner belki ve sabrına hayranım rabbim bi daha yaşatmasın inş hiç kimseye kucagımıza almayı nasip edeceği evlatlar nasip etsin cümlemize

sümeyye canım rabbim sabır versin haberi aldım inan çok üzüldüm seni en iyi ben anlıyorum
ama vardır elbet bundada bir hayır inşallah yine olcak yavrularımız bukez bırakmayacak bizi
sağlıklı bir şekilde alcaz kucağımıza biz şimdilik melek anneleriyiz

Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun canım benim. Gerçekten çok zor bir durum. Bir de sende iki kat fazla yakıyor olmalı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşattığına da sabrını versin. Tek tesellisi, bu gidiş bir yok oluş değil. Bir yerlerde bizi bekliyor olmaları. Umarım şefatleerine layıkızdır.

Sende nasıl oldu? Sebebi bellimi? Seni duyduğumda zaten üzgündüm, senin için de çok üzüldüm. En kısa zamanda Rabbim sağlıklı evlatlar versin.

Değerli kadınlar klubu üyesi kelebek hanım;
Ben 2000 yılında sayın prof dr Semra Kahraman'la tedavimde ikiz sahibi oldum. kendisi bence bir numaralardan. hastanenin tüp bebek merkezi başkanıdır. aynı zamanda takip ediyorsanız ki bence etmelisiniz; International Preimplantation Genetic Diagnosis (oturum başkanlığı yapmıştır) genetik tanıların konulmasında önemli bir ilerlemedir. PGT olarak araştırabilirsiniz... bölüm başkanlığının sorumluluğunu da layıkı ile yerine getirdiğine inanıyorum. elbette her hastası ile birebir ilişki kuramayabilir ama biliniz ki fazladan aldığınız nefesten bile haberdar oluyor. bu konuda tecrübe etmeden fikir sahibi olamazsınız ama ben size gözüm kapalı refere edebilirim. umarım herşey gönlünüzce olur. selamlar... BABİL

Mügecim için hayırlı olanı diliyorum....peki o ilaçları kullanacak mısın bu sürede? Yumurta geliştiricileri? Şapka da yok ayrıca:) zaten bana yakışmıyor :)
Dicaycım muhtemelen kasım adeti ile tedaviye başlayacağım. kasım ayına kadar dhea diye yumurta kalitesini arttırıcı bir ilaç var onu kullanıcam .Kısmet olursa da kasım adeti ile tedaviye başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…