wilson ankastre urunlerinin hic birinden memnun kalmadim firini imalattan hatali cikti ve degistirmediler...bide ustune ustluk yalancilar.. yazlik evim icin almistim hepsini bikere bile kullanamadim...
Regal televizyon aldım çok oldu artık eskidi ama hiiç iyi değil ses gidip geliyor görüntü kötü kaynanamın 10 yıllık televizyonu bile benim regalden kat kat iyi kesinlikle tavsiye etmiyorum .
mutfagima patatesleri soganlari falan koymak icin minik siyah bi dolap aldik ikeadan...benzerlerinin en pahalisini aldiiki daha kaliteli olur diye cünkü ikea ucuz ve hakkaten kalitesiz...ne oldu dersiniz,cekmeceler ilk kullanimda cöktü..koyduklarimda tane tane görseniz gülersiniz!bir daha ikea mi aslaaaaaaaaaaaa
ihlasın temizlik robotu cleanmax kesinlikle tavsiye etmiyorum bir dünya para verdim.saçma sapan ıvır zıvır bir sürü işe yaramayan aparatı var.çok gürültücü uçak gibi ses çıkartıyor ve arkanızda ağır bişeyi çekeleyip duruyorsunuz çok ağır gerçekten memnun değilim..bozulmuştu üstelik ama yaptırana kadar canımız çıktı.kapı kapı dolaşan o satıcı arkadaşlar kayboluverdi nedense.
kozmetik ürünü olarakta avonu tavsiye etmiyorum.
avene göz makyajı teizlejiscisi ..
eğer suya dayanıklı bir rimeliniz varsa ve bu ürünü satan gerizekalı eczacı tarafından uyarılmadıysanız ( benim gibi ) ya rimel çöpe gidecek ya avene ..
neyseki 3 kız kardeşiz de onlardan birinin işine yaradı ...
bekodan aldıgım camasır makınesınden hıc memnun kalmadım uygun mıktarda deterjan ve camasır koymama ragmen deterjan lekesı kalıyor sıyah taytım tek kelımeyle dalmacyalı olarak cıktı bugun ,yarın ilk isim servisi aramak olacak
fakir çay makinesi aldım, o kadar itinalı kullanmama rağmen ikinci kullanımda demliği çatladı ne kadar ince camdan imal etmişlerse artık
beko bulaşık makinesinden memnun değilim ben de ..ilk
sayfada da yazıldığı gibi.. deterjan kalıntısı bırakıyor bazen kirli kirli çıkartıyor hatta sositososito 2. kez yıkamak zorunda kalıyorum...
son olarak; chicco kolay bebek dinleme telsizi almıştım..hiç işime yaramadı.. tv, cep
telefonu, radyo, kablosuz internet herşeyden etkilenip hışırtı yapıyo..bebek sesi yerine hışırtı dinliyordum kötükedihüso
yine abimin başına gelen istikbal oturma grubu aldı 2 sene olmadı geçen birtanesi kırılmış ortadan göçmüş 3 lü koltuk gülmekten öldük.parası ucuz degil ha 2 milyarlık bişi.iyice delirdiler ucuzladıkça çürük mal üretiyor firmalar.indirim bahane çürük mal şahane..
Şimdiki aklım olsaydı bırakın 1,5 katı ödeyip kazıklanmayı kapılarının önünden bile geçmezdim.
1. Ankastre için ekstra para ödeyip; iki katı temizlemeye çalışıyorsunuz... Çünkü iki katı leke gösteriyor... Su damlasa izi kalıyor...
2. Özel temizlik solusyonu 80 TL imis! Baska seyle temizlerseniz garanti dışını kapsamıyor...
3. Ocağa dökülen şeyleri silerken kesinlikle deterjan kullanamıyorsunuz cunku su ates cıkaran yerlerinin rengi degisiyor...
4. Teknik servisi'nin ödüllüsü bile çok kötü... Ödüllü bir adam bizim mutfağı gölete çevirdi...
5. Müşteri Hizmetleri-tek kelimeyle iğrenç. Sadece teknik servis gönderiyorlar...
6. Şikayet olunca toplu halde birbirlerini kayırıyorlar-biz şikayet edince kayıtlardan teknik servisin adını sildiler.
7. Müşteri Hizmetleri dalga geçiyor-Mutfağımı teknik servis su bastırdıktan sonra müşteri hizmetleri arayıp- gelen elemanlar galoş giydi mi diye sordu
8. Ruh sağlığını tehdit edecek düzeydeler. Bence hiç bulaşmayın!
Bende little Big markasından hiç memnun değilim,aldığım tüm pantolonlar yırtılıyor,üstelik ucuzda değil
84,5 ytl ye almıştım geçen sene 1 ay giymeden yırtıldı
5 liraya aldığım çorap bile 2-3 ay gidiyor koskocaman marka hemencicik yırtılıyor
iki hafta önce kadar pantolonları teste verdim,1 ni kabul etmişler 1ni de kabul etmemişler
ve 2. aldığım pantolon 1 hafta içinde ön tarafından yırtıldı
çok komik,ben utanıyorum tekrar teste göndermeye..
KONKA MARKA 72 ekran tv aldım ve hiç memnun kalmadım servis zaten yok
benim tüm eşyalarım arçelik birtek büyük tv konka.arçelikten çok memnunum en azından bir sorun yaşasam karşımda muhatap bulabiliyorum servisi süper hemen gelip sorunu çözüyolar ama bu tv her arıza yaptığında kendi kesemizden verdik garantisi vardı ama servisi yoktu.şimdi kullanıyorum ama hala sorun var
Domestos rengarenk.Renkli çamaşırlarda leke çıkarıcı.
Dün ilk kez denedim.Çok sevdiğim bir bluzum leke oldu.Aynen yazdığı gibi üstüne döktüm işlemi yaptım ve makineye attım.Çıkardım sonuç aynı;leke aynen duruyor.ılk ve son alışımdır.
Erbil süel'den bir ayakkabı almıştım ayağıma vurdu, hadi dedim tesadüf, denk geldi beğendim bir tane daha aldım oda ondan beter çıktı, bu markadan bir daha asla ayakkabı almayı düşünmüyorum.
Domestos rengarenk.Renkli çamaşırlarda leke çıkarıcı.
Dün ilk kez denedim.Çok sevdiğim bir bluzum leke oldu.Aynen yazdığı gibi üstüne döktüm işlemi yaptım ve makineye attım.Çıkardım sonuç aynı;leke aynen duruyor.İlk ve son alışımdır.
canım benim vazgeçemediğim bir ürün domestos rengarenk
3 küçük çocuğum var benim.sen düşün giysilerinin ne kadar çok kirlendiğini ve ben her yıkamada makinemin deterjan gözüne bir ölçek domestos döküyorum sonuç mükemmel
senin yaptığın şekilde hiç denemediim ama keşke sadece makinede yıkasaydın sonuçtan memnun kalırdın emin olyerimseniben
ve ben bu ürünü halı banyo mutfak temizliğindede kullanıyorum çok memnunumkaydirigubbakcemile5