memnun kalmadığınız bir ürünü yazınız.

Ariston buzdolabımdan şikayetçiyim.Hem koku yapıyo hem de yemeklerin tadı kısa sürede bozuluyo.Hiç tavsiye etmem.

vestelin bütün ürünleri. hiç memnun değilim vestelden. çoğu ürünüm vestel mutlaka servise gittiler :KK43:

setrems ten yazlık pantolon almıştım bir gün giydim elimde ılık suyla yıkadım ve çekti küçücük oldu. normalde tüm pantolonlarımı makinede yıkarım bunuda makineye atacaktım ama makine boş olunca elde yıkadım. sonra çekince ben mi hata yaptım diye kullanma talimatı etiketi aradım ama oda yoktu pantolonun içinde. setrems in kendi markasıydı hemde
bir daha asla o mağazadan alışveriş yapmıycam. hem pahalı hemde verdiğin paraya değmeyecek kadar kötü mal satıyorlar.

kızlar benimde yazmam lazım mutlaka, bekar yaşarken 3 sene once. nasıl olsa bekar evidir diye ucuz olsun diye regal markanın en ucuz modellerini aldım buzdolabı ve çamaşır makınası. evlenincede aman nasıl olsa bu regal kısa zamanda bozulur. şimdi almayalım bozulunca alırız dedik ama maşşallah hala takır takır calışıyor her ıkısıde cok memmunum kızlar tavsıye ederim.
annemin buzdolabı yepyeni ariston hiç memnun değil. arıston kimden duyduysam hiç memnun kalmamışlar. şimdilik bu kadar aslında bu şelikde çok şey vardı aklımda ama yemeğe çıkmam lazım. gelince bir bir yazıcam kızlar. he avon beş para etmez cildimi mahvetti, nivea yı tavsiye ederim. hee bide dp açık parfümler boyun ve dekolte bolgelerimde inanılmaz sivilceler yaptı.

awona üye olmuştm.artk dürekli ben sipariş vermeden ürün geliodu bana parasıda peşin peşin kesilio tabi kredi kartından.bigün yine ürün geldi almadm ben sipariş vermedm die ama parasıda gönderilmeden kesilio zaten 3 yıl önce 80 milyon paramı çektiler üründe kayboldu gitti.arkadaşlarmda yüz kremi almşılardı.yüzlerinde tüylenmeye neden oldu.avondan nefret ediorum.sakın üye olmayın!!!

Biz de Doğtaş mobilyadan şikayetçiyiz.Annemlerin yatak odası takımı bu marka.Gardrobun katlarına fazla eşya konmamasına rağmen çöktü bir tanesi.Altta sabit tutan plastik vida gibi parçası çıkmış.Haber verdik servise 35 ytl para istediler.Yeniyken böyle bir tanesi düştü.Daha çok çekicez bu sorundan gibi geliyor.İnsaf ya.Bizimkiler de inat etti yaptırmadık öyle duruyor.Servis konusunda sıfırlar.Müşteri memnuniyeti nerdeee.Satana kadar öyle değiller ama.

Kızlar arçelik ürünlerinden şikayetimi belitmiştim...
Geçen gün fotoğraf makinamın iyice kendini şarj etmez oldu, kaç saat uğraştım yok olmuyor. En sonunda arçeliğin sitesinde tekrar şikayet maili göndereyim dedim. Baktım sistem açılmış mailim gitti. Aramazlar diyordum ama 2 gün geçmeden aradılar.
Şimdi foto makinasını alıp, servise tekrar baktıracaklarmış.
Umarım artık olur, avuç içi kadar şeye 2 sene önce 500TL verdik, eh yapsınlar bir zahmet...

Kızlar bu yazımı yazalı 2 ay olmuş.
Bu süre zarfı için makinama tam 4 defa yedek parça sipariş ettiler.
3 farklı servise gitti, yapamadılar bir türlü.
En sonunda eşim arayıp biraz edebiyat yapınca makinayı yenisi ile değiştirme kararı almışlar. Bakalım ne zaman gönderecekler hala beklemedeyiz.
3. ay dolmadan gönderseler bari...:mymeka:

avonun o bahsettıgınız el kremı bende var silikonlu, henüz dıger kremlerımı kullanıyordum onu bır ıkı defa kullandım, ıyı bari az kullanayım leke yapmaya kalkarsa atarım,

ben avon kullanıyorum gece gunduz kremı memnun gıbıyım y a da ben mı farketmedım de leke yaptı ? tatlicadiarzu

maybellıne parıltılı ruj almayın dökülüyor cantanıza vs, ıllakı dökülüyor ama .
mango cantaların fermuarları bozuluyor
mango kıyafetlerın ıplıklerı de cok kolayca atıverıyor dugmelerı kopuyor

:dilcikar:

AYNEN canım bende mangodan elbise aldım ipliği çok sıradan hemen kopuveriyor.evde denerken küçücük bir sökük aldı başını gitti..
manguyu hiç hiç tavsiye etmem.badylerinde rengi atıyor..:eek:klava:

philisps epilasyon aleti,profile buzdolabı,fantom süpürge,inci ayakkabı,ten iç çamaşırı hiç birinden memnun değilimm hemde hiççççççççç:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

biz anneme arçelik hepa filtre elektirik süpürgesi aldık hiç çekmiyor.hiç memnun değiliz.geri almıyorlarda elimizde kaldı.

vestelin aldığımız tüm ürünleri bozuk daha kullanmak nasip olmadı adam gibi birde sude leke çıkarıcı beş para etmez hiç bir işe yaramıyor en basit lekeyi bile çıkarmadı ariel ve koslada aynı şey için geçerli

ipek şampuan............................................

ZyXEL Modemden hiç memnun değilim.
Elektrik gidip gelmesi ile anakartı yandı.
Üretici firma ile konuşup gönderdik yapılması tam 1 ay sürdü...
Hep sırada hep bekleniyor, bu modemler ne kadar çok bozuluyormuş böyle...
Modemimiz yoktu ama faturamız işledi sayelerinde:mymeka:
Yeni internet bağlatacak kişilere zyxel modemi tavsiye etmiyorum...

:kahve:isterseniz önce ben başlayayım;Beko bulaşık makinesi aldım .2 proğramlı ve hiç memnun değilim.Çok çiziyor ve en kaliteli deterjan kullanmama rağmen bulaşıkları matlaştırıyor.:1no2:En kötüsü de iyi durulama yapmadığı için deterjan artığı kalıyor.
Evet şimdi sıra sizde, bakalım ne döktüreceksiniz?:uhm:

Bendede Beko 2 proğramlı bulaşık makinesi var, bütün cam bardaklarım çizik içinde ve cam olan tüm şeyleri buğulu lekeli bırakıyo sanki durulamamış gibi. Üzerinde 2518cx yazıyo gerçi eski model ama kayınvalidem almış biz evlenmeden 3 sene önce. ^sene kullanmış ama biz evlenirken size sıfır aldım dedi herneyse. Hiç memnun değilim bu makineden.

AYNEN canım bende mangodan elbise aldım ipliği çok sıradan hemen kopuveriyor.evde denerken küçücük bir sökük aldı başını gitti..
manguyu hiç hiç tavsiye etmem.badylerinde rengi atıyor..:eek:klava:

Mango ürünleri konusunda katılıyorum. Sezonda aldığım bir bluzu 2 yıkamada önündeki iplikler attı, tam ovarlok gibi şekil verdikleri bi yer yani elde dikme filanda olmuyoo. Onca para vermiştim geçen gittim aynı ürün yarı fiyata gelmiş neredeyse ama asla almam bidaha...

doğtaş mobilya. oturma grubunun ayakları sürekli kırılıyor kaç kez gelip yaptılar sayamadım:eek:klava:
çilek genç odası.gardrobun arka kısmındaki sunta attı asla yerinden oynatamıyoruz yapboz gibi yıkılacak yoksa:eek:klava:
bide datron modem. internete bi girebilelim kurban kesecez o derece saatlerrr geçiyor o hala internete bağlanacak:eek:klava:

blue house ıstıcı aldık.hiç memnun değilim.hem kendini ısıtıyor sadece hemde acayip sesli çalışıyor.bi elektirikli ısıtıcıdan bu kadar ses çıkarmı yaw.

:kahve:isterseniz önce ben başlayayım;Beko bulaşık makinesi aldım .2 proğramlı ve hiç memnun değilim.Çok çiziyor ve en kaliteli deterjan kullanmama rağmen bulaşıkları matlaştırıyor.:1no2:En kötüsü de iyi durulama yapmadığı için deterjan artığı kalıyor.
Evet şimdi sıra sizde, bakalım ne döktüreceksiniz?:uhm:

caım benim bulaşık makinamda beko ama hiç bir sorunum yok tuzu ve parlatıcısına dikkat ediyormusun..gerçi ben alalı 5 ay olucak ama ..

arzumun yoğurt makinasını aldım.evet çok güzel yoğurt yapıyor kıvamı yerinde ama o da çinde yaptırmış. altında made in china yazıyor.uyuz oldum. ayrıca simtel marka elektrik süpürgem belki 10 defa servise gitti artık bıkıp attım philips marathon aldım memnunum.
sinbonun saç kurutma makinesi hiç kurutmuyor.gerçi bize hediye idi ama iki saatte saçımı kurutuyorum

ayrıca avon ürünleri genelde koca bir fosss

blue house şarjlı süpürgeden nefret ettim. yarım dakikada şarjı bitiyor. hiç bir yeri süpüremiyorum. alalı 5 ay oldu daha. uyuz oluyorum

oxxonun kargo pantolonları ve penye uzun kollu tişörtlerinden memnun kalmadım hiç. pantolonlar 2 gün giydikten sonra bollaşıyor ve popodan düşer hale geliyor. yıkandıkça atan rengine değinmiyorum bile. uzun kollu tişörtlerinden birinin de yakasına ip vardı, çizgili bi tiörttü ve çizgilerle aynı renkte kırmızıydı o ip. talimatında yıkarken ipi çıkarın falan da yazmıyordu, bir yıkamada tüm tişört pespembe oldu, ip boyamış. üşengeçlik yapıp iadeye götürmediğim için pişmanım. ama kazak ve hırkaları güzel oluyo oxxonun hakkını yememek lazım.

ayrıca, babyliss saç kurutma makinesi rezaletin daniskası. prizlere bile uyumsuz mesela evdeki 2 banyodan birinin prizine uyuyor, diğerine girmiyor bile. ve diğer elektirkli ürünler uyuyor prizlere yani suç prizde değil makinede. ayrıca ısınıma sorunu var, ateş gibi oluyor daha 2 dakika olmadan, kapanıyor dolayısıyla. vigosu ise hiç işe yaramadı, dalga vermeyi bırak tel tel ayırıyor saçı yolunmuş gibi.

buzdolabından yana hiç şansımız olmadı zaten, arçelik buzdolabımızın arkasında buzul oluşurdu resmen kocaman kütle halinde. vestel buzdolabı ise sebze meyveleri buruşturuyor, alındığının ertesi günü pörsüyor sebze meyveler.

airties modemden de memnun kalmadım, wirelessı sürekli bozuluyor ve laptopı masa üstü gibi kullanmak zorunda kalıyorum sürekli.

Son düzenleme:
X