Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar arçelik ürünlerinden şikayetimi belitmiştim...
Geçen gün fotoğraf makinamın iyice kendini şarj etmez oldu, kaç saat uğraştım yok olmuyor. En sonunda arçeliğin sitesinde tekrar şikayet maili göndereyim dedim. Baktım sistem açılmış mailim gitti. Aramazlar diyordum ama 2 gün geçmeden aradılar.
Şimdi foto makinasını alıp, servise tekrar baktıracaklarmış.
Umarım artık olur, avuç içi kadar şeye 2 sene önce 500TL verdik, eh yapsınlar bir zahmet...
avonun o bahsettıgınız el kremı bende var silikonlu, henüz dıger kremlerımı kullanıyordum onu bır ıkı defa kullandım, ıyı bari az kullanayım leke yapmaya kalkarsa atarım,
ben avon kullanıyorum gece gunduz kremı memnun gıbıyım y a da ben mı farketmedım de leke yaptı ? tatlicadiarzu
maybellıne parıltılı ruj almayın dökülüyor cantanıza vs, ıllakı dökülüyor ama .
mango cantaların fermuarları bozuluyor
mango kıyafetlerın ıplıklerı de cok kolayca atıverıyor dugmelerı kopuyor
:dilcikar:
isterseniz önce ben başlayayım;Beko bulaşık makinesi aldım .2 proğramlı ve hiç memnun değilim.Çok çiziyor ve en kaliteli deterjan kullanmama rağmen bulaşıkları matlaştırıyor.:1no2:En kötüsü de iyi durulama yapmadığı için deterjan artığı kalıyor.
Evet şimdi sıra sizde, bakalım ne döktüreceksiniz?:uhm:
AYNEN canım bende mangodan elbise aldım ipliği çok sıradan hemen kopuveriyor.evde denerken küçücük bir sökük aldı başını gitti..
manguyu hiç hiç tavsiye etmem.badylerinde rengi atıyor..klava:
isterseniz önce ben başlayayım;Beko bulaşık makinesi aldım .2 proğramlı ve hiç memnun değilim.Çok çiziyor ve en kaliteli deterjan kullanmama rağmen bulaşıkları matlaştırıyor.:1no2:En kötüsü de iyi durulama yapmadığı için deterjan artığı kalıyor.
Evet şimdi sıra sizde, bakalım ne döktüreceksiniz?:uhm: