memnun kalmadığınız bir ürünü yazınız.

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Hanımlar;gelin buraya memnun kalmadığımız ürünleri ve nedenlerini yazarak paylaşalım.Bu ürün beyaz eşya da olsun, yiyecekte olsun,kozmetikte olsun.Bunu siz belirleyin.Alacak olan arkadaşlar da varsa ikinci kez düşünüp alsınlar.Hepinize bol şans.a.s.

• Konu Sahibi EU1
isterseniz önce ben başlayayım;Beko bulaşık makinesi aldım .2 proğramlı ve hiç memnun değilim.Çok çiziyor ve en kaliteli deterjan kullanmama rağmen bulaşıkları matlaştırıyor.:1no2:En kötüsü de iyi durulama yapmadığı için deterjan artığı kalıyor.
Evet şimdi sıra sizde, bakalım ne döktüreceksiniz?:uhm:

• Konu Sahibi EU1
teyzoşçum bende memnun kalmadığım bir ürünü yazmak istiyorum.avon sıkılaştırıcı aldım.bir de üstelik kampanya vardı diye birkaç tane aldım.hiç memnun kalmadım.birkaç arkadaşta bana dediler ki avonun indirimde ki ürünleri çok dandik oluyormuş.bunun üzerine çok şaşırdım.para iadesi de yapılmıyor.sinir oldum valla anneme bile demedim henüz birdaha avon alırsam noliyim.oh be içimi döktüm rahatladım.ama sakın anneme söyleme bozuşuruz valla...

• Konu Sahibi EU1
tamam canımcım söylemem ama çok enteresan avon ben kullanıyorum.aman aman bir fayda henüz göremedim.sabret dedi temsilcim ama dediğin doğruysa ben de hiç para dökmeyeyim ozaman kendine iyi bak canım annene slm.

• Konu Sahibi EU1
bende 3 yıl önce cilt analizi yaptırmıştım ve cildime göre vichy ürünlerinin setini almıştım.güneş kremine kadar hepsini.ozaman 280 ytl verip aldığım vichy cildimi mahvetti tamamen sivilce döktüm.kızamıklılar gibi gezdim aldığım yer gecer 3 hafta sonrasında kullanmaya devam et dediler kullandıkca kötü oldum değişimde yapmadılar param yandı gitti.vichy nin adını duyduğumda sinir krizleri geciriyorum.

• Konu Sahibi EU1
yazın için çok teşekkür ederim çünkü benim de hiç geçmeyen bu sivilcelerim için son çare olarak vichy düşünüyordum yazdığın iyi oldu.tekrar düşüneceğim.:asigim:

• Konu Sahibi EU1
bende hala etkileri var benim yüzümde hiç sivilce yoktu olmazdıda kolay kolay ama 3 yıldır hiç eksik olmuyor en 1 -2 tane kocaman sivilce ben ona buluyorum bahaneyi.defalarca gittim aldığım yere bana 1-2 tane maske veriyodu yap gecer yok yok.cildim mahvoldu.

• Konu Sahibi EU1
Vestel- monitör..

Renk kalitesi çok düşük vede çokkısa sürede tüpü bitiyor..

• Konu Sahibi EU1
Fakir saç şekillendirici
zamanında kamyonla para döktüm bi halta yaramadı

avon ürünlerinden nefret edıyorum hıcbırı ıse yaramıo..

arçelikten memnun degiliz klima 2 sene sonra bozuldu çaycı bozuldu televizyon aldık ekran kaydı bir ay ugraştılar ne aldıysak bozuldu birdaha asla arçalik almam teneke bile daha saglam onlardan ayrıca vıcı asla almayın normaderm igrenç yüzümü daha beter yaptı

kosla sıvı ve cillit bang (umarım doğru yazmışımdır) beş para etmez,hiç bi işe yaramıyor....

vestel buzdolabı aldım bir yıl içinde 6 kere servis geldi. artık servisteki çocuklarla ahbap olmuştuk. Biraz sert çıkıp bastırınca dolabı dğiştirdiler ama hiç memnun değilim. Vestelin herhangi bir ürününü alacaksanız bir daha düşünün derim

avondan el kremı aldım ellerımı herkesın çok beyenmesıne rahmen arkadaslara uydum. özentılık yaptım aldım. adını tam bılmıyorum açıkı yeşil ustunde renklı çıçekler war.. elımın ustunde benek benek şeyler oldu. isilik gıbı

bıde hassas ciltlre uygunmuş. hassas olmadığım halde ellerım ne hale geldı.

avonun o bahsettıgınız el kremı bende var silikonlu, henüz dıger kremlerımı kullanıyordum onu bır ıkı defa kullandım, ıyı bari az kullanayım leke yapmaya kalkarsa atarım,

ben avon kullanıyorum gece gunduz kremı memnun gıbıyım y a da ben mı farketmedım de leke yaptı ? tatlicadiarzu

maybellıne parıltılı ruj almayın dökülüyor cantanıza vs, ıllakı dökülüyor ama .
mango cantaların fermuarları bozuluyor
mango kıyafetlerın ıplıklerı de cok kolayca atıverıyor dugmelerı kopuyor

:dilcikar:

rosense den nemIendirici aImıstım bırakın nemIendırmeyı yuzum zımpara gibi oImustu 1 hafta boyunca duzeItmek ıcın atmadıgım takIa kaImadı

Bende rosensin saf gülsuyu toniğini almıştım arkadaşıma yaramasına rağmen bende hep sivilce yapmıştı.
Sonra asla ama asla profilo beyaz eşya almayın derim.Ananemin buzdolabı profiloydu ayda 2 kere tamire giderdi değiştirdiler arçelik aldılar memnunlar,çamaşır makinesi de aynı sıkmıyor sulu çıkarıyor sürekli parçaları arızalanıyor,bulaşık makinesi deterjan almıyor.dayanıklı ev aletleri diyorlar birde..

ariston bulaşık makinası aldık ve köpüklü bıraktığı için memnun kalmayıp değiştirdik benneyaptımki
birde avondan göz kalemi almıştım arkasında da süngerli gibi bi ucu var.2 ya da 3 kez kullandım ve sabahları uyandığımda gözümde çapaklanmalar olduğunu farkettim kiii bende öyle çapaklanma olmazdı 1 hafta sürdü çapaklanma kalemi kullanmayı kesince çapaklanma da bitti Kötü Kazen
klava:

vestel marka tv...philips satinelle epilasyon aleti... doğtaş mobilya....:1no2:

lancaster oje :1no2: o kadar para vermiştim ama 1 ytl ye satılan ojeler daha iyi :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…