hanımlar ben bu konuyu açtığımda bu kadar yazı yazacağınızı tahmin etmezdim.benimde bir çok memnun kalmadığım ürün var tabi özellikle de çin malları mesela piremier blendır ve tost makinesi çok dandik,arçelik robot ta hemen bozuldu.beko mikrodalga fırın zamanla ısıtması gidiyor yani önceleri 1 dakkada ısıttığını artık 3 dakka da bile ısıtmıyor.birde boch kombi sanki evde 80 li yılların buzdolabı motoru var gibi ses çıkarıyor.benim bahsedeceğim konu şu ki özellikle çin mallarına dikkat.bu saydığım bütün ürünler çin de yapılıyor.5 sene boyunca kullandığım ketıl en sonun da kırıldığı için atmak zorunda kaldığım orjinal fıransız malı tefal iyi diye gittim 60 ytl ye tekrar aldım eve geldim altında çin malı yazıyor.ya inanabiliyormusunuz tefal bile çine yaptırıyor.şu anda ülkemizde (arnica ve arzum %100 türk malı) olan ürünler dışında hepsi çine yaptırıyormuş.düşünün en eski marka olan sonny yi japonya bile artık çine yaptırıyor.ben iyidir diye dizüstü bilgisayar aldım teknosadan 1 hafta içinde geri verdim.casper kullanıyorum.yine de memnun değilim.yada çok kısmetsizim...