memnun kalmadığınız bir ürünü yazınız.

mondi baza.
aldığımızdan beri kaç defa kapağı vida yerlerinden çatladı. zaten incecik sunta gibi bişi.ha müşteri hizmetleri çok ii. aradığımızda hemen dönüyolar. kapağı da iki kere değiştirdiler ama yine çatladı yine çatladı

nike kusurlu ürünlerinin arkasında kesinlikle durmuyor,şikayet var com.a bakarsanız görürsünüz,aklınızda olsun.kızıma gri dikdörtgene şeklinde bir çanta aldım.saplarında pembe şeritler var.çok az kullandı yağmurda o pembe şeritler çantayı pembeye boyadı.nike a gönderdik 21 gün bekledik, Ürününüzün kusur niteliği taşıyacak bir durumu olmadığı anlaşılmıştır"diye cevap geldi,bi de ilave etmiş küfür eder gibi 'nike ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder,sizi yeniden mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız' yazmış ,alay eder gibi.şikayet var com.a yazdım,hala bir netice yok.

dermokilin yağlı ciltler için nemlendirici ve matlaştırıcı kremini aldım yüzüm sivilce doldu kullanmayınca geçiyor kullanınca suratımda sivilceler çıkıyor :umursamaz:

emily 'nin gözkalemleri..
asla almayın...
geçen heves ettim mavi ve yeşil göz kalemi aldım
gözüme kaç kez sürdümm resmen sürmüyoo yaaa varmı böle bişii

bende 23 nisanda casper nırvana laptop aldım 24 nisanda bir tuşu kırıldı servise götürdüğümde tutanak tutarız değiştirirler dediler ama eski tuşu takıp geri gönderdiler defalarca aradım gittim tuş yeni yok dediler bende ana servisi şikayet için aradığımda bana yeni tuş gönderdiler ama beyazzzzz:eek:lmaz:

casper SERVıSıNDEN memnun değilim:eek:lmaz:

sakın ama sakın telpa garantili telefon satın almayın..ben o hatayı iki kez yapmışım bilmeden...
iki telefonumda belli aralıklarla elimde patladı resmen..
böyle ilgisiz , bilgisiz bir ithalatçı firma olamaz...sonuncusu bardağı taşıran son damla oldu bende hiç uğraşmam böyle şeylerle verdim tüketici haklarına valla..

ariston arison ariston nefret ediyorummmmmmmmmmmm
hem camasır makınem hemde buzdolabım arıston maaleseff ve cok pişmanım aldıgımaaa hemde cok

beko marka buzdolabım var hiç memnun değilim çok gürültülü çalışıyor.geceleri tık tık sesler geliyor...sanki kapı çalıyor gibi..eğer yanımda biri varsa ve benim buzdolabı çoştuysa kapıya baksan biri geldi diyen bile oldu..

sebamed güneş kremi almayın bir ayda bozuldu hemde son kullanma trıhı geçmemesine ragmen,

avondan almakla hayatımın hatasını yaptığım primer diğer adıyla makyaj baz'ı cildimi fena halde bozdu ve çöpe attım iğrenç bir ürün cildi hasas olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

bende 5 sene önce 900 tl verip aldığım vestel çamasır makinesinden memnun değilim makine çalışırken evi geziyor

Beko bulaşık makinası
Avon sıkılaştırıcı kremler
Sinbonun her ürünü
Viking sıvı sabun
Dove şampuan
Orkid çok bozdu artık alerji yapıyor
Tefal ütü asla almam artık

dermokil
bosch midi fırın
avon herşeyi özellikle göz kalemigözlerimi alerji yaptı
duru duş jeli simli gibi olanlar resmen vücudumu boyuyor ve banyoda kaşınmaya başlıyordum

ariston markası taşıyan hiçbir şey almam artık. bulaşık makinesi beni hasta etti...

bende 5 sene önce 900 tl verip aldığım vestel çamasır makinesinden memnun değilim makine çalışırken evi geziyor

aynen sana katılıyorum aynı sorun bendede var ben alalı 3sene oldu vestel camasır mak. iyi yıkamaz vede gezıyo yanı banyoda

rosense şampuan çok kötü

phılıps buzlu epilasyon aleti arkadaşlar sırf buzlu canım acımıcak diye zamanında okadar para verdim şuan hiçç kullanmıyorum buzları

fakir prestij duo süpürge,istikbal orgaflek yatak,weltev sandalye

loreal elseve boyalı saçlar için şampuan ve sıvı saç kremi(fön suyu)ndan hiç memnun kalmadım o mkadar para verdim saçlarıma kepek yaptı ya sinir içindeyim hala 13 yaşımdan beri saçımda kepeğin k si yok şimdi nasıl oldu bilio musunuz dökülüolar asla kullanmam bi daha haram ediorum onlara verdiğim parayı:a015:şimdi eczaneden kepek şampuanı aldım düzeltmeye çalışıorum:eek:klava:

exper marka dizüstü bilgisayar,geçen sene aldım neredeyse aldığım günden beri kamerası çalışmıyor.aklına eserse çalışıyor.lazım olduğunda tık yok.3 kere servise yolladım,hatta bugün de yolladım.en son servisten geri geldiğinde sağ kenarı kırık olarak geri verdiler.müşteri hizm.arayıp söyledim adam da bana size nasıl geri geldi kırık bilgisayar vs diyor.inş bu sefer temiz olarak geri gönderirler.olmazsa şikayet edecem başka yolu yok sanırım.bu arada EXPER KARıZMA 520 RT 910 markalı bilg.tavsiye etmiyorum

X