memnun kalmadığınız bir ürünü yazınız.

Peg perego nun mama sandalyesinden hiç memnun kalmadım oturma yeri hiç geniş bacak aralıgıda kızımı sıkıştırıyor degil tablası cok ciziliyor.
bende bugün degiştiricem bakalım ne gibi gıcıklıklar yapıcaklar
kafamçokkarıştı

kızlar okudum da şikayetlerınızı bı arkadasımız avon sıkılastırıcı almış acaba nası kulanmış yazabılırmısın canım? bende sattım ama hıc sıkayet almadım o indirimlerde müşteri alıp begensın yıne alsın dıe acıkcası

ya bu kremleri kötümemize gerek yok aslında herkesin cildi farklı a kişisine yaramayan krem b kişisine cok yarayabilir bu tarz ürünlerin numunelerini kullanmak lazım bi iki gün...

Bende Arçelik ADK 634 marka dijital fotoğraf makinasından şikayetçiyim.
Şarj tutmuyor ve 5-6 fotoğraf sonra hemen pili bitiyor. Servise gönderdik yaptık deyip aynı makinayı kakaladılar bize. Arçeliğin sitesine şikayet maili atmak istedim kaç sefer, sistem çalışmıyor. Çamaşır, bulaşık makinem, elk. süpürgem yani çoğu eşyam arçelik ama o kadar canım sıkıldı ki artık arçelik almam. Kalitesini çok düşürdü.
:mymeka:klava:

vestel marka uydu kesinlikle tavsiye etmiyorum ürünü aldığımıza çok pişmanızzzzzzzz televizyonu aç sinyal yok kapat aç nereye kadar servise gönderdik yeniden yükledik dediler ama değişen hiçbirşey yok aynı aç kapa ne sinir bozucu bir uyduuuuuu

vestalin beyaz eşyalarından hiç memnun kalmadım.özellikle çamaşır makinesinden...

kızlar bilmişlik yapmak istemem ama

bi başlığımız vardı

... aldım memnun değilim adında

Kızlar arçelik ürünlerinden şikayetimi belitmiştim...
Geçen gün fotoğraf makinamın iyice kendini şarj etmez oldu, kaç saat uğraştım yok olmuyor. En sonunda arçeliğin sitesinde tekrar şikayet maili göndereyim dedim. Baktım sistem açılmış mailim gitti. Aramazlar diyordum ama 2 gün geçmeden aradılar.
Şimdi foto makinasını alıp, servise tekrar baktıracaklarmış.
Umarım artık olur, avuç içi kadar şeye 2 sene önce 500TL verdik, eh yapsınlar bir zahmet...

geçen sene yazın arçelikten aldıgım klimadan memnun degilim verdigim onca parayı hatetmiyorlar yazın sogutmuyor kışın ısıtmıyor deli olacagım arçelikmi bundan sonra asla

Beko çamaşır makinesi yeterınce beyazlatmaması ve programların cok uzun olması...servıse sordugumda bu beko da dııl genel olarak bır sorunmus nedenı ise A enerjisi ile daha az enerji daha az su kullanmasından kaynaklanıyormus...

eternity teflon seti bir dünya para saydık kulpları elimde kalıyor.daha 1 sene bile olmadı alalı

arçelik bulaşık makinamı aldım,hiç kullanmadım.servis sürekli kullanım hatası dedi,altı üstü bulaşık makinası,sanki uzay gemisi kullanıyoruz.öyle böyle derken garanti süresi doldu.şimdi makinam bosch,çok memnunum.vesteldende çok şikayet duyuyorum,hatta manisada vestelde çalışan bir tanıdığım ben ürünlerini evime sokmuyorum dikkat edin diye uyarmıştı.

Kızlar bu ürünlerin siteleri vardır ya...
Sizde benim gibi şikayet mesajı atın...
Yapılması mümkün değilse bile mesaj yollayın, mallarının işe yaramaz olduğunu öğrensinler en azından.:mymeka:
Dün gelip aldılar fotoğraf makinasını hemen yapılırsa cuma günü iade ederiz dediler...hihoyyyt
Ama artık arçelikten bende birşey almam, ürünleri illallah dedirtti yani.
klava:

BEKO VE ARÇELİK kapımdan içeriye giremez asla kötükedihüso

HYUNDAI marka mp3çalar ve elektronik
PROFİLOnun tüm ürünleri

yaklaşık 3 ay önce arçelik nofurost buzdolabı adlım son bir hafta içinde 2 kez servis geldi. her gelişte 2 parça değişti
kötükedihüso

beko mutfak robotu aldım garantisi içinde defalarca servise gitti geldi en sonunda tamamen bozuldu
arçelik şarzlı süpürge aldım bozuk bekliyor benneyaptımki bir daha arçelik ürünmü almak yüz binlece tövbe olsunkötükedihüso

eternity teflon seti bir dünya para saydık kulpları elimde kalıyor.daha 1 sene bile olmadı alalı
evet canım ya..bende şimdi onu yazmak için konuyu açtım..kulpları sıkıştırsan kırılıcak..ha bire gevşiyo..şikayet edicem aldığımız yere..dünya para.:mymeka:klava:.

al boschu bak rahatına avon mu aman aman...bende rowenta lissima almıtım göya sçlarımı düzleştirecekti papaz gibi yapıyordu iğrenç en iyisi braun ben çok memnunum..

eşyalarımızı aldığımız zaman elimizdeki nakit vestele yetiyodu ve bütün beyaz eşylaları çamaşır makinası hariç vestelden aldım. şimdi duyunca korktum vallahi. fırınından memnun değilim tepsinin bi tarafını pişiriyo diğer tarafı kalıyo işin yoksa çevir öbür tarafa orası pişerken diğer tarafını yakıyo sinir ediyo beni.daha alalı 9 ay oldu. umarım diğerleri bozulmaz.
bide philips saç düzleştirici aldığım gibi duruyo saçımı hiç mi hiç düzleştirmiyo artı kabartıyo.yazık verdiğim paraya keşke iki kuruş daha fazla verip braun alsaydım. kişisel bakım ürünlerinde en iyisi braun saç düzleştirici fön makinası maşa epilatör dğerlerine rağmen belki daha pahalı ama hiç değilse aldığına değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…