memnun kalmadığınız bir ürünü yazınız.

ALTUS Buzdolabım küf yapıyor. Sık sık çamaşır suyuyla sildiğim halde dolap içi hijyene dikkat ettiğim halde ayarını yüksek tuttuğum halde sürekli herşey küf yapıyor. Örneğin bir yoğurt kapalı kapta 2. gün tüketilmezse küfleniyor.

ALTUS Çamaşır makinesi sana daha ne diyim? 3 küsür saat çamaşır mı yıkanır afedersin? Kısa programa alın diyecek olan arkadaşlar, 30 dk lık program var ama derecesi ne? Sıkma devri ne? Ya narin çamaşırlara göre değilse? Ayrıca bekleye bekleye yıkama yaptığı için kısa program asla temizlemiyor.

Almayın bu markayı, ayrıca söylendiği gibi teknik servisi (arçelik) ilgili değil. Sanki istenmeyen üvey evlat gibi bu marka.

philips epilasyon aleti (berbat, hiç almıyor adıklarını da jiletle alınmış gibi çıkarıyor)
philips saç düzleştirici (made in PRC yazıyor zaten çin malıymış)
turkcell (3 sn konuşma da 1dk. da 41kr. güya kontörlüde ayarlanamıyor diye paraya geçtiler, yine aynı standart para alıyor bir de ikidebir konbaranızda para birikti bizi arayın yükleyelim diye mesaj atıyor, arıyorsun parayla alacaksınız diyor)
bellona (bir sehpa getirdiler nerdeyse masa fiyatına aldık 2. silmede yer yer boyları çıktı. Aradık ne geldiler ne ilgilendiler)
loreal gece gündüz collojen içerikli kremi beş para etmez. mecitefendinin kayısı kremi bile cildime daha iyi gelmişti.

tüm beko ürünleri... çamaşır makinesi aldım, 5 yıl sonunda tamirci 400tl lik fatura çıkardı gidin abla yenisini alın dedi. mikro dalga fırınım bir yıl sonunda bozuldu, tamirden sonra ayarları mahvoldu attım. bulaşık makinem hep puslu çıkarıyordu ve bardaklarım ve cam eşyalarım çizik içinde kaldı değiştirdim. üçlü rondo mikser blender seti aldım bozuldu. bir daha evime asla beko sokmam... şimdi tüm eşyalarım bosch acayip memnunum...

bir de vestelden bir şey almayın derim, kuzenim vestelde kontrolör, yanına yaklaşmayın dedi :))

arçeliğin ürünlerinden uzak durun!

evlendiğimde herşeyimi arçelik aldım,buzdolabım tık tık tık diye ses çıkarıyor,çamaşır makinama 5 kere servis geldikten sonra yenisiyle değiştirildi,bulaşık makinemin 2.ayarı çalışmıyor,fırına tonlarca para verdim,üst bölüm fırını 2 satte ısınıyor ve abartısız 2 saatte anca birşey pişiriyor,iki fırınlı diye daha fazla para verip aldım ama üst tarafını artık zeytin vs...saklamak için kullanıyorum,tövbe birdaha mı asla!!!

Son düzenleme:
avonun siyah üzeri kırmızı el yazılı bir eyeliner ı var nefret ettim güya akmazmış !!!

arçelik bulaşık makinesinden neler çektik.her zaman pis bırakıyodu bulaşıkları, servisini çağırıyorduk olmuyodu aynı devam ediyodu.

Son düzenleme:
bende shagy halıyı hiç beğenmedim görüntüsü güzel ama hiç kullanışlı değil temizliğ çok zor arasına herşey giriyor süpürürken bile zor çıkıyor ancak çırpmak gerekiyor oda apartmanda olmuyor hiç tavsiye etmem ..

ben arçelikden çok memnunum..küçük ev aletlerine kadar herşeyim arçelik su ısıtıcım tost makinam rondom bulaşık makinem çamaşır makinem tertemiz yıkıyor buzdolabım beko en büyüklerinden birtek ütüsünden memnun kalmadım 14 yıldır kullanıyorum beyaz eşyalarımı tık demedi çok şükür..

14 yıl önce yapılan arçeliklere lafım yok,bende annemlerin tüm beyaz eşyaları arçelik diye zaten bu markayı aldım ama eskidenmiş o kalite.son yıllarda arçelik kendini iyice bozdu,ben 5 sene önce aldım,sorun 1.yılında başladı,tamamen bozulsunlar diye gözlerinin içine bakıyorum,gidip başka marka alacağım,kimseyede arçelik tavsiye etmiyorummmmm o kadar nefret ettim yahu.

rowentanın sulu süpürgelerini asla tavsiye etmiyorum.İşkence resmen bütün evi bastan asağı çamurlu su yaptı.su fıskırtıyor.temizliide cok zor,pratiklik namına bişey yok ona verdiğim paraya acıdım

Samsung lcd 106 ekran tv 2 kez değişim oldu yine ayıplı ürün çıktı fabrikasyon hatası onu verip lg aldık 4 yıldır tık demedi.
raks blender alalı 6 ay oldu 6 kez kullanmadan bozuldu.
arçelik buzdolabı aldıktan 3 ay sonra kapı kolu kırıldı incecik bir plastiktendi servis geldi değişti değişeli 1 yıl oldu daha evde hiç kimse kulbundan tutup açmadı yine elimizde kalır diye.
kilim mobilya çekyat 1 yıl önce dünyanın parasına 2 adet çekyat aldık daha birkaç ay kullanmadan gacır gucur sesler çıkarmaya başladı çok rahatsız edici nihayetinde 1 hafta öncede makasları kırıldı hemen kilim mobilyaya mail attım eve servis istedim ne gelen var ne giden birde beni arayan kız çekyatlarınızın ismi ne diyor biz çekyatlarımıza isim koymadık ama sizin için onlara ali veli diyebiliriz biz nerden bilelim isimlerini mağazada kilim mobilya çekyat dendi aldık.
Sinbo ne aldıysam elimde patladı ütü ketıl rondo.

Benim casper marka laptopum durduk yere bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diye yazı çıktı. Altında da DPC_WATCDOG_VİOLATİON hatası yazıyordu. Bu yüzden servise verdik. Servisten 20 günde zar zor alabildik. doğru düzgün bilgi de vermiyorlar. İstanbuldan parça getirdik DVD player falan yükledik dediler. Bir de üzerine 45 tl aldılar. Bir gün sonra aynı mesajı yine aldık kendi kendine kapanıyor. Bu servis sorunu halletmediği halde 45 tl yi niye aldı? Bu hata kodu neden çıkıyor? Bıktık artık. Mayıs ayında aldık laptopu 2 hafta içinde siyah bir ekran çıkıyordu bir de hatırlayamadığım yazılar çıkıyordu. Aldığımız yere götürdük yeni ürünle değiştirdiler.Biz de iyi markadır diye casper almıştık. Casper çok kötü bir markaymış. bin pişman olduk. Herkesi de uyarıyoruz. Casper almayın diye. serviste çalışanlar da hiç ilgili değil. Müşteriye cevap vermek bile zorlarına gidiyor.Bir de tv de reklam yapıyor. senin hayatın senin teknolojin diye.

Siemens beyaz eşyalarımın hiçbirinden memnun değilim. Bir daha asla almam.

arçelik ütü çeyizim için almıştım çeyizi serdiğimiz gün bir açtık ki buharın zerresi yok.tamam olabilir dedik yerine götürdüm siz bunu daha önce almışsınız dedier ve ütü elimde patladı.

vestel lcd berbat görüntü..hd göstersin diye ayda 30 lira ödüyorum yoksa 5 para etmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…