oxxonun kargo pantolonları ve penye uzun kollu tişörtlerinden memnun kalmadım hiç. pantolonlar 2 gün giydikten sonra bollaşıyor ve popodan düşer hale geliyor. yıkandıkça atan rengine değinmiyorum bile. uzun kollu tişörtlerinden birinin de yakasına ip vardı, çizgili bi tiörttü ve çizgilerle aynı renkte kırmızıydı o ip. talimatında yıkarken ipi çıkarın falan da yazmıyordu, bir yıkamada tüm tişört pespembe oldu, ip boyamış. üşengeçlik yapıp iadeye götürmediğim için pişmanım. ama kazak ve hırkaları güzel oluyo oxxonun hakkını yememek lazım.
ayrıca, babyliss saç kurutma makinesi rezaletin daniskası. prizlere bile uyumsuz mesela evdeki 2 banyodan birinin prizine uyuyor, diğerine girmiyor bile. ve diğer elektirkli ürünler uyuyor prizlere yani suç prizde değil makinede. ayrıca ısınıma sorunu var, ateş gibi oluyor daha 2 dakika olmadan, kapanıyor dolayısıyla. vigosu ise hiç işe yaramadı, dalga vermeyi bırak tel tel ayırıyor saçı yolunmuş gibi.
buzdolabından yana hiç şansımız olmadı zaten, arçelik buzdolabımızın arkasında buzul oluşurdu resmen kocaman kütle halinde. vestel buzdolabı ise sebze meyveleri buruşturuyor, alındığının ertesi günü pörsüyor sebze meyveler.
airties modemden de memnun kalmadım, wirelessı sürekli bozuluyor ve laptopı masa üstü gibi kullanmak zorunda kalıyorum sürekli.