Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Başınız sağolsun. Daha kaybın çok yeni ama lütfen kendine acıma binlerce hatta milyonlarca kadının başına geliyor bu durum daha sonra sağlıklı bebeklerine kavuşuyor çoğu da. Biraz dinlendikten sonra çalışıyorsan kendini işine, çalışmıyorsan da bir hobiye ver. Düşünüp kurma kafanda şöyle olabilirdi diye. En yakın zamanda sağlıkla kucağına bir bebek alırsın inşallah

Neden okudum bilmiyorum. Allah sabır versin hic kolay degil. Tez zamanda yüreğiniz guzel bi haberle ferahlasın inş

O adama nasıl bir sıfat yakışır bilemedim, hatta insan yerine koyup adam demek bile çok fazla olur. Sizin de başınız sağolsun, bundan sonra içinizden geçen ne kadar hayaliniz varsa hepsi fersah fersah gerçek olsun.

ne diyeceğimi bilemedim.Başınız sağolsun tez zaman da acınız hafiflesin dilerim

Bakabildim mi acaba ? Diye soruyorum kendime. Yanlış yaptığım bir şey var mı acaba diye.
Aç mı bıraktım ağır kaldırmadım ama acaba ağır mı geldi Allah kimseye evlat acısı vermesin

elbetteki cok iyi bakmissinizdir, siz Anne oldunuz ona... su an buyuk bir sinavdan geciyorsunuz Allah sabrini da verecek . Vicdan muhasebesine girip kendinizi daha fazla yipratmayin. eminim burda herkes dua edecek sizin icin. O guzel duyguyu yine tadacaksiniz... Allahin izni ile...

Allah yardımcıniz olsun, üzülmemek elde değil ama zaman her şeyin ilacıdır.
Acını yaşa, allah yine evlat sahibi olmak nasip etsin inşallah.

Çok üzüldüm, suyum geldi ama hala tekme atıyordu kısmında sonra okuyamadım Boğazım düğümlendi, Allah sabır versin .

Yıllardır çocuk hasretiyle yaşayan ve bir hamilelik geçirip bebeğini kaybeden (kürtaj olmuş) biri olarak bende acını yaşayarak okudum rabbim sabır versin sağlıklı hayırlı evlat nasip edip unuttursun inşallah sınanıyoruz canım elbet zor günler geçicek ve anneliği tadıcaz rabbim yar ve yardımcınız olsun

İnşaallah kısmet olur. Allah razı olsun

Çok üzüldüm, suyum geldi ama hala tekme atıyordu kısmında sonra okuyamadım Boğazım düğümlendi, Allah sabır versin .
Öyle oldu bütün gece hareket etti yavrum. Sabaha karşı artık dayanmadı canı. Doktor ölü doğmazsa bile müdahale etmicez dedi

Allah razı olsun. Allah sizede yardımcı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Gözyaşlarımı tutamadım.Allah rahmet eylesin ve size bol sabır versin.İnşaAllah hayırla kucağınıza alıp yetiştireceğiniz hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…