Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Allah razı olsun. Evlatlarınızı size bağışlasın inşaallah. Bana umut olan çok kişi var sizde katıldınız. Çok sağolun

Rabbim bunu unutturacak başka acı vermesin inşallah.Çok zor,ne söylesek boş.Sakın kendini suçlama.Senin hiçbir suçun yok.Inşallah hayır göreceğin boy boy evlatların olur.Allah yardımcın olsun canım.

Gözlerim dolu okudum yazdıklarınızı allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hayırlı bir evlat sahibi olursunuz dualarım sizinle...

Allah razı olsun. Allah onlarada sabır versin. Kimse yaşamasın.ben kendime gelemiyorum zaten. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün

Gözlerim dolu okudum yazdıklarınızı allah sabır versin umarım en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hayırlı bir evlat sahibi olursunuz dualarım sizinle...
Allah razı olsun inşaallah sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Canım üzülme bizde yaşadık aynı şeyleri bende dr a bebeğim tekme atıyor demiştim onlar rahim kasılmalarıymış pkolarda proklatin kaynaklı rahim ağzı yetmezliği olabiliyor bir dahaki hamileliğini mutlaka perinatolog takip edip tedbir amaçlı serklaj atsın .
Cennete yavrularımız
Allah yaşamışından versin

Amin amin Allah başka acı vermesin. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün hayırlı sağlıklı evlatlar

Amin Allah razı olsun. Bir daha ki hamileliğim yatarak dikişli gececek zaten. Nasip olurda hamile kalabilirsem. Allah sizede sabır versin inşaallah. Prolaktin nasıl etkiliyor

Amin Allah razı olsun. Bir daha ki hamileliğim yatarak dikişli gececek zaten. Nasip olurda hamile kalabilirsem. Allah sizede sabır versin inşaallah. Prolaktin nasıl etkiliyor
Onu dr un der prolaktin rahminin tam birleşmesini sağlıyormuş bizde de düzensiz olunca pkolarda rahim ağzı yetmezliği daha fazla görüşebiliyorum tabi kısmet olmayadabilir ama bitmez yaşayınca tedbirli olmak istiyor insan cnm çok deşeleme bir daha hamile kalırsın burda da rahim ağzı yetmezliği diye topik var çok arkadaş senin gibi oldu şimdi bebekleri kocaman Allah ın sınavı bu da bizim sınavımız enfeksiyon dan seni de kaydedebilirlerdi.
Allah yaşamışından versin

Kardesim,
Seni okurken bütün acilarim tazelendi.. Annem kırk yil once aynisini yasamis Oglunu toprağa vermis Hala anarken gozleri dolar.. Benim melegimin ise daha cinsiyeti bile belli degildi kurtaj oldugumda.. Annecim o zamanlar, torunum dayısının yanına gitti ailemizin bir yarisi cennette diye diye teselli etti beni
Ama nasil ki ben dogunca annemin yaralari biraz sarılmış, bal kızım dogunca da benimkiler sarıldı..
Allah sabırlar versin, kucağını boş birakmasin insallah.

Prolaktin yüksek mi olmalı düşük mü bende normalde de yüksekti. O sayfayıda takip ediyorum sağol. Doktor da sen şu anda daha önemlisin dedi.

Rabbim güç kuvvet, sabır versin, sizi Cennette bekliyor olucak.
Kendinizi de suçlamayın hastalıkta Hak’tan size bir sınav. Hayırlısıyla yeniden anne baba olmak nasip olaun.

Prolaktin yüksek mi olmalı düşük mü bende normalde de yüksekti. O sayfayıda takip ediyorum sağol. Doktor da sen şu anda daha önemlisin dedi.
Evet cnm sen önemlisin onu tam bilmiyorum ama serklajla herkes doğurdu cnm sen dinlen üzülme o sayfadaymışsın yönlendirirler cnm düşünme bunları biliyormuşsun zaten Allah ım acını unutturacak evlatlar versin cnm

Çok özür dilerim hatırlattım diye. Önceki bebeğim daha minicikti kesesini bile göremedim. Mercimeğim diye bahsediyordum. Şimdide Fatih im diye. Benim annem de yaşamış kayınvalidemde. Bizim meleğimizde dayısının teyzesinin amcasının halasının yanına gitti duanız içinde sağolun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…