Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Gözyaşlarımı tutamadım.Allah rahmet eylesin ve size bol sabır versin.İnşaAllah hayırla kucağınıza alıp yetiştireceğiniz hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun. Hepiniz başın sağolsun diyor burda herkes geçmiş olsun diyor. Bu bile kalbime dokunuyor

Rabbim size sabır versin. Acınızı unutturmaz ama size hayırlısıyla evlat nasip etsin. Bir tanıdığım geçen sene düşük yaptı bir kaç ay sonra ikizleri olacağını öğrendi 3 aylıkken birini kaybetti bebeklerden birini de 8 aylıkken ölü doğum yaptı çok üzüldüm şimdi şimdi psikolojik destek alıyor. Geçen gün haberlerde gördüm kadın çocuğunu hastanede dövüyordu.ne garip pislik kadın çok sınır oldum ona. Allah im kiymetini bilmeyenlere vermesin.Allah ım isteyene aratmasin nasip etsin.

Aglattin beni gulum yaaaa.. hani disardan sunun bebegi dusmus vs deniyor iste boyle derine inince cok kotu.. bizde yegenimi bu sevepten kaybetmistik.. suyu geldi kardesimin ve suni sanciyla olu dogum yapti.. ama tekrar hamile kaldi biliyomusun? Saglicaklada kucaginada aldi sukurler olsun. Dilerim Rabbimden sen ve senin gibi isteyen dileyen herkes saglicakla anne olsun tekrardan

Amin Allah razı olsun. Benim etrafımda da çol öyle insanlar. Allah ıslah etsin biz hasretini çekerken onlar nimetin kıymetini bilmiyor

Öyle oldu bütün gece hareket etti yavrum. Sabaha karşı artık dayanmadı canı. Doktor ölü doğmazsa bile müdahale etmicez dedi
Canım insallah Rabbim tez zamanda yeniden yavrunu kucagına almayı nasıp etsin sana ve tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimize .

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur. Dışardan insanlara kolay geliyor ama ben yaşamadan öncede çok üzülürdüm çünkü evlat hasretiyle yanıyoruz. Daha düne kadar çocuktuk aklımıza bunların geliceği gelmeden yaşıyorduk. Allah kimseye evlat acısı vermesin. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün Fatih im abi oldu demek

Allah razı olsun. Hepiniz başın sağolsun diyor burda herkes geçmiş olsun diyor. Bu bile kalbime dokunuyor
canim, kader üstunde bir kader var, senin yapabilecek bir seyin yoktu, Allah melek olarak aldi onu cennete ve orada çok mutlu, sen de secilmiş bir melek annesisin, acin bitmese de hafifleyecek, Allah onun kardeslerini sana gondercek, sabir diliyorum

Oğlumu amcası alıp götürdü toprağa vermek için. Bizede hangi mezarlıkta olduğunu söylemedi. Sürekli gitmeyelim diye.
İnsanlara ne kadar kolay geliyor bilmiyorum ama farkında değiller. Her ne kadar bebekte olsa onunkide candı. Büyüyüp kim bilir nasıl güzel işler yapacaktı. Dua ederken Allah ım senin yolunda büyütücem gücümün yettiği kadar diyordum. Allahın yanına gitti.
Anne olmak için karnımızda taşıdığımız yetmiyor insanlara. İlla doğurup büyütecez. Hepsinin acısı başka tabiki ama Kucağına alıp sevdiğin büyüttüğün de evlat daha karnında olduğunu yeni öğrendiğinde. Ama beni ve acımızı anlamıyorlar

Allah razı olsun inşaallah meleğime abi olmakta nasip olur.

Canım benim boğazım düğümlendi okurken üzülmemek elde değil en hassas konum evlat...
Bende ilk bebeğimi 3 aylık kaybettim kontrole gittigimde kalbinin durdugunu öğrenmiştik o dönemi hatırlamak dahi istemiyorum kimseyi eve kabul etmedim telefonları acmadim bu derece sonra 4 ay sonra yine hamile kaldım buda kimyasal gebelik oldu oda gitti
Sonra gozbebegime hamile kaldım kızıma şükürler olsun 6.5 yaşında oldu sonra oğlum oldu oda 4.5 yaşında ondan sonra supriz bir gebelik oldu oda düştü hic adet olmadan supriz bir gebelik daha mucizem oda 3.5 aylık bir kızım daha oldu
Diyecegim su ki 5 sene uğraştan sonra ilk kızımı kucağıma aldım bu acilarda geçecek daha seni ne güzellikler bekliyor bilemezsin fatihinde cennete gitti günahsız bir yavru seni orda cennetin kapısında bekleyecek buyur edecek hic birşey sebebsiz olmuyor buna inanıyorum lütfen sabırlı ol toparlanmaya çalış birkaç ay sonra yeni bir çocuk için elinden geleni yap size iyi gelecektir cani gönülden sabırlar diliyorum

Ayyy kuzummm okurken yine üzüldüm gözlerim doldu, bığazım düğümlendi... Buraya yazman, içini dökmem bir nebze olsun iyi gelir...

Canim basiniz sagolsun yha rabbim guc kuvvet versin okurken cok agladim elbetteki aciyi yasayan bilir ama Allah buyuk cnm bugunlerde gececektir belki ahirette sefatcin olacak cnm cennette bekleyecek annesini benim kuzenim de ayni senin yasadiklarini birebir yasadi 9ay 10gunluk oglunu verdiler bir posetin icinde rabbim tekrar yasatmasin cnm elimizden bir sey gelsede yapabilsek senin icin embriyolarim vucuttan atildida gunlerce gelemedim kendime uzulme kuzum yine olacktir merak etme zamani gelince ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…