Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

ALLAH gani gani sabir versin güç versin size ve eşinize ... cok cok uzuldum.... insanin icine oturuyor yasadiklariniz ... sabir ve zaman gerekiyor... gercekten çok acı.. o kisacik surede ona cok iyi baktiniz eminim.. O da size dua edecek gittigi yerde ..

Başın sağ olsun... çok üzüldüm, içimde hissettim hissettiklerini. Rabbim sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin inşallah. Benim bir arkadaşım bu şekilde aynı, 3 ölü doğum yaptı... ama sonunda evladını kucağına aldı. Sen de en kosa zamanda alırsın umarım.

Çok etkilendim Allah size sabır versin, inşllh en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sizin için dua edeceğim
Allah razı olsun inşaallah nasip olur. Üzülmeyin bebeğiniz etkilenmesin. İnşaallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur

Amin amin. İnşaallah

Allah razı olsun inşaallah nasip olur birfün bizede.

Rabbim kucağınızı tez zamanda doldursun insalahh ..6 tüp bebek sayisiz ilac tedavisi , acılarla geçen 8 -9 yıldan sonra rabbim bana bi melek gönderdi hemde doğal yoldan..
sizde sabr etmekten ve dua etmekten asla vazgeçmeyin

Allah duaları 3 sekilde kabul eder:
Evet der hemen verir..
Hayir der daha iyisini verir..
Bekle,sabret der ve enn iyisini verir

Bakabildim mi acaba ? Diye soruyorum kendime. Yanlış yaptığım bir şey var mı acaba diye.
Aç mı bıraktım ağır kaldırmadım ama acaba ağır mı geldi Allah kimseye evlat acısı vermesin

Amin inşaallah Allah yavrunuzu size bağışlasın. İnşaallah iyi şeyler olur çok ihtiyacım var

Bakabildim mi acaba ? Diye soruyorum kendime. Yanlış yaptığım bir şey var mı acaba diye.
Aç mı bıraktım ağır kaldırmadım ama acaba ağır mı geldi Allah kimseye evlat acısı vermesin

Basiniz sagolsun.
Hamile oldugunu bilmeden neler yapan var ama saglikli dunyaya geliyor.
Niyetinizi bozmadan elinizden geleni yaptiktan sonra tevekkul.
Hayirlisini Allah bilir.

Allahım sabrınızı artırsın başınız saolsun.

Lütfen içinize atıp tek başınıza bu acıyı göğüslenmeyin, çevrenizle bizlerle paylaşın. Taa yüreğimde hissettim acınızı bende.

Allahım en kısa sürede de kucağınızı doldursun inşallah.

Kendinizi de asla suçlamayın, bazı şeylerin sebebi yok işte, imtihan dünyası, dualarımdasınız.

Öncelikle basin sagolsun canim. Allah sabir versin. Görecegin gün varsa görüyorsun. Bende oglumu kaybettim 22 gün oldu. Cok saglikli ve zamaninda planli sezeryanla dogdu cok iyiydi ama ömrü 32 günmüs iste gerisi teferruat. Nasibinde ne varsa onu yasiyorsun ve hic birseye gücün yetmiyor sadece canin yaniyor her saniye...

Ben de Bebeğimi kaybettim. Sizinkinden daha büyüktü. Odasını eşyalarını hazırlamıştık ve hersey çok güzeldi. Bir gün eşimin aldattığı ni öğrendim o travmayla bebegimi kaybettim. Sizin yine esiniz yaninizda ben hastaneden ciktigimda boşanma davası açıp yapayalnız kalmıştım. Cok zor...

Allah razı olsun. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur

Allah sizede sabır versin inşaallah. Sizin durumunuz daha zor.

oncelikle basin sag olsun canim. en son konustugumuz zamn cinsiyetini. tahmin ediyorduk boyle olmasi beni bizim topigimizdeki tum arkadslari uzdu rabbim sana sabir versi ne olur o guzel kalbin daha uzulmesin. bizde senle agliyoruz uzuluyoruz bunu unutma anne olmak yeterli seni anlamak icin sana yapacagim tek sey rabbim sanada esinese sabir versin ve rabbim zamani akitsin insllah. eger bizimde sana hakkimiz varsa sende helal et canim cunku hakkin helal canmmm rabbim tekrardan guc versin sana canim cennetine .o miniginle kavustrsun insallah peygamber efendimiz .dedigi gibi olen bebeklerinize isim koyunuz. oda sana anacigina sefaatci olcak canmmm benimm rabbim onu. cennetinde guzel bir yerde annesine .kavusmasinin gelecegi anni yasataack sonsuza dek insallah..

Rabbim sabir versin gözüm dolu dolu okudum.:'( Acini yuregimde hissettim. Benimde oglum var biran empati kurdum cok yandi canim.:'( Insallah en yakin zamanda saglikla sihhatle yenisiyle dolar kucagin. Guzel Rabbim dileyen herkese nasip etsin hayirli evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…