Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Canım başın sağolsun. Allah sabır versin. Zamanla acin hafifleyecek ama asla unutamicaksin. Biliyorsun benimde bir kaybım var çok acıtıyor ama zamanla hafifliyor. İnşallah rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Allah karnını da kucağını da doldurmayı nasip etsin inşallah.Çok üzüldüm ve uyarsanız da ağlayarak okudum.Benim de bebeğimin karnımda kalbi durmuştu.Kürtaja giderken ki yıkılmayı tarif edemem.

Allahım sabırlar versin ,çok zor dayanmak ama Allah dayanma gücü veriyor zamanla ....Yine olacaktır inşallah sen toparlan sağlıkla bebeğine kavuş inşallah .O melek sana şefaatçi olacak .Eşine de sabırlar diliyorum çok üzüldüm

Gecmıs olsun, Allah sabır versin. Rahım agzı yetmezliği de olabilir sende bunuda arastırın derim ben. Patolojıye gıttı mı bebek?
Bende bundan 4 5 sene once sızın gıbı bir kayıp yasadım,yasadıgım seyin etkisinden de olacak ki benim durumum baya farklıydı, benim hayatı riskin OLdugu ıcınde bebegın de bu sartlar da saglık li dogma ihtimali kalmadığı ıcın sonlandırıldı. Neyse Allah bunları unutacak acılar vermesin 1 yasında bir oglum daha var sımdı. Hamileyken uzun soluklu doktor maceralarım oldu cunku ven guvenımıde yıtırmıstım.
Siz bundan sonra riskli gebelıkler uzmanına gitmelisinız, ben gebelıgımu cem batukan ve ates karateke beraberlıgınde gecırdım. Cem bey riskli gebelik uzmanı, ates bey ise onkolog. Aklında olsun

Buarada ek bilgi gecmısimden oturu de 1 bebegım tup bebek, 2.bu anlattıgım kayıptan oturu de her hafta idrar ve kultur yaptırdık 10 gunde bir sureklı kontrole gıttım. 37 haftalık ta dogum u gerceklestırdıler. Bende bir kac sebeb vardi daha sonra yazarım sana

Rabbimden sabır diliyorum size..evet cok zorrr ama gececekkk ..
geçmek zorunda yoksa geleceğe bakamazsın.. buna benzer gecmişte hikayem var..acını en iyi ben anlarım..

Başınız sağolsun.Benim bir arkadaşım 4-5 sene içinde toplam 11 düşük yaşadı birkaçı sizinki gibi kürtajla sonuçlandı.Ve hala olmuyor deniyorlar.Genetğe gittiler defalarca hala sebebi bulunamıyor.Diyeceğim şu ki bazı insanların bebek sahibi olması için daha meşakkatli yollardan geçmeleri gerekiyor maalesef.Evet yaşadığınız çok zor ama kendinizi bu kadar kaptırırsanız ayağa kalkamazsınız.Bakın bebeği 9 aylıkken ölenler var doğup da 1-2 hafta yaşayıp ölenler var onları düşünün bi de.Bu kadar dibe batmayın bir an önce toparlanın.

Bizi en çok üzende ansız olması. Adını koyduk onca riske rağmen bizi bırakmadı diye anlamı güçlü olan bir isim olsun dedik.
Çok zor Allah kimselere yaşatmasın inşaallah. Allah razı olsun Peygamber ağlatan bir imtihan bu.

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur. Evladınıza sıkı sıkı sarılın

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur. Çok zor Allah düşmanımın bile başına evlat acısı vermesin

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Bazen ne yaparsak yapalım olacağı varsa her türlü oluyor. Okuyunca çok üzüldüm ama her acının arkasında mutlaka bir ferahlama da vardır vakti geldiğinde yüzünüzü güldürecek, hayırlı, sağlıklı ve acınızı biraz da olsa hafifletecek bir evladınız olur inşallah. Sabrın sonu selamettir. Evlat acısı yaşayan, bebek hasreti ile kavrulan kim varsa herkese sabır ve en kısa zamanda gönlünden geçenlere kavuşmalarını diliyorum.

Amin canım .. Ben de ağrı, sızı, kanama hiçbir şey olmadı.. Biz de cinsiyet partisi yapacağız diye hazırlık yapıp duruyorduk. Çoktan vefat etmiş bebeğim
Biz hep korkuyorduk bir şey olacak diye. Hiç bir şey almadım

Basiniz sağ olsun ennn kisa hayirli bir vakitte evlat ya da evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.......

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar. Bizlerede

Allah sabr versin .çok üzüldüm.insallah yeniden anne olub bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…