Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Plasenta patolojiye gitmişti sonucunda enfeksiyon var yazıyor.

Plasenta patolojiye gitmişti sonucunda enfeksiyon var yazıyor.
Hemen hemen bütün patoloji sonuçlarında öyle yazar demişti bana doktorum. Benimkinde de yazıyordu ama servikal yetmezlik ten dolayı kaybetmişim meğer bebeğşmi. Bunda kısalma farkedildi ve dikiş atıldı.

Alkah sabir versin biliyorum cok zor ama bu kadar birakmayin kendinizi.insalla yeniden bebeginiz olacak ve onunla cok mutlu günleriniz olacsk insallah.evladini buyutmus etmis bir anda kaybeden anneler var .benim yengemin gozu onunde 18 yasindaki evladi paramparca oldu tabiki cok zor biliyirum ben de bir dusuk yaptim ama yine de bunlari dusununce insanin acisi hafifliyir.simdi iki evladim var inanki onlar gelince yine de unutuluyor.insallah sen de evlatlarina kavusacaksin

Yazinizi okurken tutamadim kendimi, cunku benim oglumun ismide Fatih ve erken dogdu 26 hafta 3 ay kuvezde kaldi. Rabbim sana ve eşine sabirlar versin, rabbim size saglikli evlat nasip etsin
O simdi cennette bir melek ve inshaAllah sefaatcin olacak Annesi .

Hemen hemen bütün patoloji sonuçlarında öyle yazar demişti bana doktorum. Benimkinde de yazıyordu ama servikal yetmezlik ten dolayı kaybetmişim meğer bebeğşmi. Bunda kısalma farkedildi ve dikiş atıldı.
Sağ salim doğsun inşaallah

Amin inşaallah nasip olur bir gün hayırlı sağlıklk evlatlar

Amin inşaallah Allah razı olsun

Çok kötü oldum şuan ağlamaktan Rabbim sabrınızı bol versin,Rabbim meleğinizle öbür dünyada kavustursun sizi, bende ilk düşük yaptım aynı pkoluydum ikincide kanamam oldu hastanede yattım 1 ay annem de kaldım.hep Allahım yavrumu alma alacaksan ikimizide al dıye dua ettim.çok şükür 3 yaşına girecek kızım Rabbim korudu,kaybetme korkusu bile berbattı sen yasamıssın unutulmaz ama inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size.Biz pkolularda hamile kalmak güçleşiyor ama umudunuzu inancınızı kaybetmeyin.meleğiniz size Şefaatçi olur inşallah.

Okurken ağladım allah'ım yardımcınız olsun eşinle sana sabır versin oğlun abi olur inşallah kısa zamanda

Amin Allah razı olsun inşaallah.

Okurken ağladım allah'ım yardımcınız olsun eşinle sana sabır versin oğlun abi olur inşallah kısa zamanda
Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş hayırlı sağlıklı bir şekilde. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah

Sabah mezarına gittim oğlumun içimdeki alev yangına döndü

allahım size ve eşinize sabır versin. Okurken acınızı her an kalbimde hissettim. Allah size tekrar anne olmayı nasip etsin.

Ağladım hiç dayanamıyorum.Allahimmmmmm sabir versin.Yeni anne olmuş biri olarak rabbim tez vakitte sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.Lutfen üzülmeyin onu verende allah alanda..Inşallah rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…