Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Allah razı olsun.

Başınız saolsun tamamını okumak istedim ama yapamadım. Bende iki melek taşıyorum rabbim birini aldı diğeri benimle Doğumla ikisi alınacak. Nasıl dayanacağım bilmiyorum evlat sonuçta onun da hareketlerini hissediyordum ultrasonda görüyordum. Zor gerçekten annelik rahme düştüğünde başlamıyor akla düştüğünde başlıyor. Sizin şu yaşadığınızı sizden başkası anlayamayaz rabbim dayanma gücü verecektir. Okuduğum topiklerde acı sonla bitip tekrar bebeklerini kucağına alanlar vardı inşallah bu çektiğiniz acı sondur

Allah razı olsun. Sağ salim kucaklayın inşaallah yavrunuzu. Sizin kaybettiğiniz bebeğinizin diğerine veya size bir zararı olmuyor mu?
Allah kimseye evlat acısı vermesin. İnşaallah bizimde hikayemiz güzel günlerle biter.

Diğer bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi doktorlar beni etkilemiyor...ilk öğrendiğimizde doğumu başlatabileceklerini söylediler ama iki bebeği de kaybedecektim kabul etmedim kaderini rabbim yazdı alacaksa rabbim alacaktır, kalbi atan bebeğin günahına giremezdim. Ne yazdıysa rabbim onu yaşayacağız.
Bende 2 sene bekledim doktorlar imkansız derken hamile kaldım oğlumu kucağıma aldım. Hem ben pcoluyum hem eşimde ciddi sorun vardı ama oldu. Yani diyeceğim o ki nolur sabredin rabbim o döktüğünüz göz yaşı kadar sevinç gözyaşlarınızı da yaşatacaktır. Bu acılarda geçecek emin olun

Anladım sağ salim doğar inşaallah.
Ettiğiniz dualar içinde Allah razı olsun inşaallah sevinçten ağladığım brgünüm olur. Daha sevinçten ağladığımı hiç hatırlamıyorum.

yasadıgının aynısını bende yasadım. ben ikinci ayda kaybettm. o kadar ağır gelıyorki ama metanetli olmaktan baska bısey elımızden gelmıyor. allah nasip etmemişsse bize vardır bir bildiği. üzülün ağlayın ama vazgecmeyin. siz üzüldükce eşinizede yansıyacak ve kendınızı toparlamaya calısın. benım tedavıyle olmustu mucize gibiydi ama nasibi yokmus bu dunyada.
kendınızı toparlayın ve tekrar denersiniz.

Allah hakkınızda hayırlar ve hayırlı evlâd nasip etsin amin Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin

Allah sizede sabır versin. Allah razı olsun..
Eşim iyi kendine geldi bile. toparlanmak için elimden geleni yapıyorum

Kucağımda uyuyan bebeğimle okudum ve çok kötü oldum... acını hissettim... ilk bebeğimi bende kaybetmiştim. diyebileceğim tek şey o artık Yüce Allah ın cennetinde Allah ın emriyle.. ve bütün kalbimle sana yeni bir bebek diliyorum ama öncelikle toparlanmalısın hayat devam ediyor Allah sana ve eşine sağlık versin yeniden bir umut olur bakarsın sabret Allah yardımcınız olsun acıyı dinç tutup kendini kahretme herşeyin zamanı var herşeyin hayırlısı olsun amin....

Dualarınız için sağolun Allah razı olsun. Sizinde varmış meleğiniz Allah şefaatçi eylesin inşallah. Kucağınızda ki bebeğinizide doya doya öpün.

Dualarınız için sağolun Allah razı olsun. Sizinde varmış meleğiniz Allah şefaatçi eylesin inşallah. Kucağınızda ki bebeğinizide doya doya öpün.
Amin en kısa zamanda Sizede diliyorum sağlıklı bir bebek bende ilkini kaybettim Allah ım Sizede nasip etsin tüm bunlar sizin içinde geride kalsın sabır..... amin

Amin en kısa zamanda Sizede diliyorum sağlıklı bir bebek bende ilkini kaybettim Allah ım Sizede nasip etsin tüm bunlar sizin içinde geride kalsın sabır..... amin
Amin amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir gün hayırlı sağlıklı evlatlar.

Allah sabırlar versin. Okurken kendimi tutamadım gerçekten. Benimde bir kimyasal gebeliğim olmuştu. Kendi kendine düşmüştü ama acı büyük tabii. Kürtaja gerek kalmadığı için hiç korunmadık ve bir ay sonra yine hemen hamile kaldım. Bu seferkinde fazla sevinmek istemedim. Ha düştü düşecek derken her lavaboya gidişimde kan görmekten ödüm kopuyordu. Sırasıyla kalp sesini duydum elini ayağını gördüm ve cinsiyetini öğrendim. Son olarakta oğlumun hareketlerini hissetmeye başladım. Tarifsiz bir mutluluk. Ama down sendromlu olma ihtimali ben yıktı geçti resmen. Ayrıntılı ultrasona kadar içim içimi yiyor. İnsanın kendisinden çok başka bir canı düşünmesi annelikmiş meğersem. Acınız tarifsiz sizi anlıyorum. Ama allah böyle nasip etmiş diyip kendinizi harap etmeyin nolur. Birbirimize dua edelim Allah yardımcımız olsun

Allah sabrını arttırsın arkadaşım.ben de yaklaşık iki yıl önce 18 haftalık bebeğimi benzer şekilde kaybettim. Hâlâ tesirindeyim. Allah nasip ederse kızım olacak yakında. Kendini toparlamaya çalış , inşallah en hayırlı yakın zamanda bebeğin olur. Bu arada rahim ağzı yetmezliği adlı bir topik var orayı okumanı tavsiye ederim.

İyi akşamlar ,öncelikle ALLAH sabır versin. Bende 18 haftalıl ani doğum yaptım.kendimde hemşireyim. Sizin sorununuz rahim yetmezliği olabilir. Buda birdahaki gebelik için aynı şeyleri yaşamanız demektir.lütfen bir kaç doktora görürün .face grubu var aktif.üye olmanızı tavsiye ederim

Amin Allah razı olsun. Korkmayın hiç birşey çıkmaz inşaallah sağlıklıdır. Neye dayanarak down sendromlu dediler size? Allah yardımcınız olsun

Amin amin. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah. Okuyorum zaten buralar olmasa kafayı yerdim

Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. Sayfanın adı ney acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…