Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Konunu daha yeni gördüm arkadaşım çokk çokkk inan çok üzgünüümm. Yemin ederin ağlayarak okudum. Çünkü yaşadığın acıyı çokk iyi biliyorum ciğerinin nasıl yandığını çok iyi biliyorum. Etrafında daha birsürü densiz olacak unut diyecekler yeter çok uzattın sen dahi diyeceklerdir . Hiçkimseyi takma acını yaşa kimle konuşmak istyirsan konuş tutma içinde hiç. Acın paylaştıkça azalacak çünkü gün be gün hazmedeceksin onunla yaşamayı öğrenip alışacaksın.
Benim gebe kalma sorunun yoktu ama ilk haftalardan vaşlayan kanamalrım vardı . 18 haftalıkken suyum geldi kesem delinmiş kanamalar devamlı olduğu için enfeksiyona sebep olmuş ve keseyi delmiş dendi. Prof prof gezdim kimi yaşamaz dedi kimi %2 ihtimal belki durur dedi sancım falan yoktu ama benim ozaman. Senin hayatında tiske giriyor devam edersen zaten durmaz 1 haftaya kaybederiz doğarsa da engelli olur suyu bittiği için hareket edemez ya kolu kısa olur ya bacağı yamuk olur ya burnu dğmdüz olur vs va dediler olsun dedim antibiyotikler ilaçlar devamlı yatış sadece dr kontrolüne kalkıyordum. Günden güne kesedeki su onun hareket edebileceği kadar arttı 25. Haftamda sancılarım başladı tekrar biraz çoğalan su komple geldi aktif doğum başlıyordu. Hastanede yattım 1 hafta ilaçlarla durdular sancıları 26+3 te sancılar artık engellenemedi açılmam başladı ve doğum oldu hemen küvöze aldılar meleğimi 1010 gr 35 cm bir melek. Yeryüzünde görmüş olabileceğim en güzel şey. Kolu bacağı kosa eksik olur diyenler halt etsinn nasıl güzel her uzvu her yeri yerli yerindeydi meleğimin. O kadar erken doğmasına rağmen ameliyat vs bile olmadı rabbim çektirmedi ona çok şükür. Hergün gittim hastaneye 5 dk görebilmek için kuzumu. 13 gün misafir oldu kuzum benim dünyamıza kalbi dayanamdı ve melek oldu. Ciğerimin nasıl yandığını bşr ben bir rabbşm bilir biz bu savaşı atlatacaktık çok savaşmıştık ama olmadıı. Elime verdiler küçücük bir kutuda ve defnettik..
Kendimi toparladıktan sonra ( dr um doğum esnasında rahimde perde olduğunu gördü kanamalar bu sebep oluyormuş dedi ultrasonda görnmüyor)
Bi peof girti sebeplerini araştırmak için. Rahim filmi pıhtılaşma testleri falan mutasyonlarda vardı homozigot. Rahimdeki perdenin sorun yaratacak boyutta olduğunu düşünmüyorum dedi prof rahşm filmi ne göre, pıhtılaşmaya yöneldik iki ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım bebekler durmuyordu. Sonra histeroskopi yapalım canlı gözle göreyim rahim içini dedi ve perdeyi aldı oradan o perde yüzünden bebek tutunması geteken yere değil başka yerlere tutunuyormuş meleğimdeki kanamalar da bu aebeple oluyormuş .
Çok şükür rabbime histeroskopiden sonra hemen gebe kaldım ve inan bana ne bir kan sulandırıcı ne coraspin hiçbirşey içmeden hamdolsunn tek bir sorun kanama yaşamadan atlattım hamileliğimi ve rabbimin takdirine bak sen meleğimi kızımı kaybettiğim 15 ağustos günü, tam iki sene sonra 15 ağustosta kızım dünyaya geldi .şuan çok şükğr 5 aylık..
Hayat değişik ve ilginç tesadüflerle dolu
Ben şimdi içimi kan ağlatan gün için aynı zamanda rabbime binlerce şükreder hale geldim . Her sene inşallahh güle oynaya kutlayacağımız doğum günleri bşr yarım kahredip bir yarım Kahredip bşr yarım şükredecek .
Takdiri ilahi ne diyebilirim ki.
Sen önce psikolojik olarak kendinş topla bşraz iyi ol erken doğum yaptığın için dr lar çok bekletmez tekrar bi gebelik için .
Kendinş toparladıktan sonra tedavş süreci vs baya bü zaman geçerzaten. İnşallah hayırlısıyla rabbim senşnde yüzünü güldürecek. Pko yu düşünme bak şükğr gebe kalabiliyorsun. Bunu altında yatan başka sebepler var bence.
Önce bi dr unla görüşebilirsin doğum
esnasında farketrimi acaba böyle bişey diye.

Allah sanada sabır versin. Kızınada uzun ömürler versin inşaallah. Senin de acın varmış. Allah kimseye yaşatmasın. Ben öncesinde hsg çektirmiştim sadece çok ince bir perde var dedi doktor. Onunda zararı olmaz demişti. Gerekirse aldırırım .
Acımı küçümsüyorlar ağlama üzüntü üzüntüyü getirir diyorlar. Nasıl üzülmüm gecem gündüzümdü. Yediğim içtiğim bile onun içindi. Bu kadar zaman bekledim gelmesini. Kolay atlatmam zaten mümkün değil. Eşim sadece bir iki tekmesini hissetmişti. O bile bana unutmaya çalış diyor.
biz melek annesiyiz. Allah büyüktür nasip etsin inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar. Senin rahmine dikiş atıldı mı?
Bana doktor 6 ay ara ver dedi..ondan sonrada olur mu olmaz mı bilmem.
Öyle bir şey ki plastik bir bebeğe bile dalıp gidiyorum. Annemlere geldim ama içim kahroluyor. Ben hayal kurmuştum 3 kişi gelicektik. Yavrum buraları görecekti. Böyle tek başıma gelince
Böyle duruyorum aklıma o saatte evde ne yaptığım geliyor sonra kalbim sızlıyor. Öyle alışmışım ki
Annemde kaybetmiş bebeklerini. Ama beni anlamıyor. Arkadaş dediklerim bana sosyal medyada böyle paylaşımlar yapma acını kimseye gösterme diyor. Mutluluğumuza gölge yapma diyor.
Biri diyor ki kırarım diye aramıyorum. Biri bu yazıyı okumuştu telefonumda. Acını ne güzel anlatmışsın diyor. Herkes mutlu ya beni umursamıyorlar. Yalnız kaldığımı anlayınca daha da üzülüyorum. Bir arkadaşımla aramız 15 gündü. O nisan annesiydi. Biz bu duruma düşmeden hergün arardı artık aramiyo. Biri diyor ki senin bebeklerin neden büyüyüp ölüyor
İlk defa oldu dedim bende nedenini bilsem bir çare bulurdum. Neyse çok uzattım anlayacağın kimse kimseyi anlamıyor. Allah kimseye evlat acısı vermesin ve bizi anlayacak durıma düşürmesin.

Böyle düşünüp kendini daha da yıpratma kolu kırılan birinin acısını ne kadar hissedersen herkesinde okadar acını anlayabildiğini düşün başına gelmeyen bilmez bilmesinide bekleme 7yıl sonra 6aylık ikiz oğullarımı bu şekilde kaybettim okadar üzüldüm ki ağlamaktan bir hafta boyunca gözlerim açılmadı taziyeye gelenleri bile göremiyordum gözümün şişliğinden bende boş döndüm eve ne zor bilirim ama kimsenin çokta seni anlamasını bekleme sabır bak şimdi Allah yine verdi hatta ikinciyi bile nasip etti inşallah şu yaşadığın acıyı unutturacak evlatlar versin sanada rabbim

Allah razı olsun. Sağ salim kucaklayın inşaallah yavrunuzu. Yalnızken zor oluyor yoksa kimseden bir şey beklemiyorum

Aminn çok sağol canım. Ama mecbursun iyi olmak için . Geçmez diyorsun ama geçecek inan bana. Zaman herşeyin ilacı. Paylaşımlarından rahatsız olan barsada takip etmesin senş olur biter. Bşr de onlar için üzülme. Benim eşimde beni hiç anlamıyordu tamam kabullen unut va diyordu sanki aklımdan çıkıyormuş gibi ... bende hep telefonumun not defterine yazdım ağlaya ağlaya kimseyle konuşamadıklarımı yazdım. Bu forumda bana çok iyi geldi. Bizim gibi meleklerini laybedenleri olduğu bi konu bar sezerya la kay edenler diye ama normal doğum sezetyan farketmiyor artık orda. Bisürü arkadaşım oldu oradan onlar benden ömce gelenler derdime derman oldular her defasında yazdığım şeylere cevap verip sakinleştirdiler beni oray yazabilirsin canım . Senş en iyi biz onlr anlar

Evet geçecek inşaallah. Eşim unut artık diyor kolayca. Bende not yazıyorum sürekli. Kimseye anlatamadıklarımı. Bir sürü arkadaş dediğim insan vardı sildim hepsini. O sayfanın linkini atabilir misin? Yada etiketle beni.
Başından geçen anlıyor orda olmayı isterim.ihtiyacım var çünkü

konuyu yeni gördüm ve ağlaya ağlaya okudum.. Ablamında 6 aylıkken bi bebeğini kaybetmiştik aklıma , gözümün önüne o melek geldi.. Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizi .. İnşallah acın bılıyorum geçmez ama hafifler.. Allah gönlüne göre versin ve yeni evlatlar nasip etsin cennette Fatihin ile kavusursun inşallah..

Amin Allah razı olsun. İnşaallah.
Sizde şağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah yavrunuzu.

Rabbim sabir versin insallah en kisa zamanda hayrli bir evlat nasip eylesin size ve eşinize..cok üzüldüm rabbim dayanma gucu versin

Rabbim sabir versin insallah en kisa zamanda hayrli bir evlat nasip eylesin size ve eşinize..cok üzüldüm rabbim dayanma gucu versin
Amin Allah razı olsun. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah.

bi yere kadar okuyabildim.Allah sabır versin. sana mutlulukları kat ve kat tekrar yaşatsın inaşallah

Kuzum benim rabbim sabir versin
Aglattin beni
İns boy boy evlatlarin olur

Bende kuzumu kaybettim nasil atlatacam bilmiyorim ne olur yardim edin bugun 7. Gunu beni birakip gitti muhammedim oysa 4 gun yasiyabildi ben parmaklarina dokununca cani aciyacak diye korkarken kara toprak aldi cok sukur yarabbim sana ama oglum usuyordur küçücük o benim karnimda sicak kaliyordu her gece agliyorum bende izi var sezeryan yaralarim iglesmedi allahim guc ver rabbim butun annelere sabir versin

Başınız sağ olsun. Allah kucağınızı boş bırakmasın, sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim.

52gün oldu kaybedeli bebeğimi başın sağolsun hala dikiş yerlerim ağrıyo neden kaybettin ben gebelik zehirlenmesi yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…