Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Başınız sağolsun sizinki kadar buyuk olmasa da 2 kere kaybı yaşamış bir anne olarak allaha sığının...hic unutulmuyor ama ins rabbim yeni bir evlâdı kucağınıza versin ve acınızı biraz olsun dindirsin...

Başınız sağolsun gözyaşları içinde okudum yazınızı Allah tez vakitte sizin ve benim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun
Kaybınız çok acı biliyorum sizinki ile bir değil belki ama bende küçük haftalarda iki bebeğimi düşürdüm o zaman hiç geçmeyecek sanmıştım fakat hayat bir şekilde devam ediyor... Şimdi iki evladım var ve düşünüyorum ki şer gördüğümüz üzüldüğümüz bazı şeyler belki de bizim için hayırlı olandır. Siz sabırlı olun eşinizle birbirinize daha çok kenetlenin inşallah rabbim size tekrar bir evlat nasip eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Fatihiniz de kalbinizde sizinle yaşayacak. Yasa kapılmayın kendinizi çok yıpratmayın lütfen.. Tekrar başınız sağ olsun meleğiniz size ahirette şefaatçi olsun inşallah

Rabbim tekrar hayirli evlat verio unutturur inş.acınizi Allah sabırlar versin

Ne denir ki..
Acınızı unutturacak şey ne ise allahım tez zaman da size versin.
Meleklerimizle cennette kavuşuruz belki diyorum ben..
Benim de var 2 meleğim.
Asla kucağıma alacağım evladım olmayacak dedim..
2 evladım var şimdi.
Dilerim,dilerim sağlıklı çok güzel bebekleriniz olsun.
Dualarım sizinle..

Amin Allah razı olsun. Sizinde başınız sağolsun. Sağ salim kucaklayın inşaallah bebeğinizi

Başınız sağolsun gözyaşları içinde okudum yazınızı Allah tez vakitte sizin ve benim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun

Amin amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur.

Amin inşaallah.
Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün hayırlı sağlıklı evlatlar.

Basın sağolsun RABBİM sabir versin inşallah hayırlısıyla RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah sabır versin
Dilerim en kısa sürede sağlıkla kardeşini kucağınıza alırsınız

Gebe kalamaz demişler gebe kalmışsınız.. İnşallah bir dahaki sefer bu acıyı yaşamadan evladınızı kucağınıza alırsınız asla inanmaktan vazgeçmeyin. Ve öpmedim görmedim diye üzülmeyin çünkü bunu yapmak size sadece acılarınızı daha da arttırmaktan başka şeye yaramazdı. İnşallah Allah şu günlerinizde yardımcınz olsun...

İnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…