- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.621
Sağolun inşallah en kısa zamanda sizde bebiş sahibi olursunuz.Tesekkur ederimben bu aydan hic umutlu degilim , cok usuttum kendimi hep agrim oldu akintim oldu . Belirtim yok ama sizin gibi cocuk sahibi olanlari duyunca cok seviniyorum bir umut doluyor icim
Ayy inşallah cnm ya inşallah isteyen herkes bebek sahibi olur bu ay .Benim bugun hersey aynı devam ediyo bakalım kızlar takip edip kulakta vermiyorum öyle aslında bat 3 nisan az kaldı allahın izniyle ayın 4ünde test yapıcam buay gerçekten cok umutluyum iyice havaya girdim aylar sonra inşallah bebeğim benimledir inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese mübarek 3aylarda
Geçmiş olsun canım fitilden olabilir gecikme her ilacın herkese etkisi farklıdır başkalarına etki etmedi diye sana da etmeyecek değil. Test idrar testi mi eğer öyleyse biraz daha bekle kan testi yap idrarda hemen cıkmayabiliyor.Ben de yeni katıldım aranıza 4 yasında bir kızım var 2. Yı 1 yıldır dusunuyoruz olmuyor Dr a gittim rahimde yara cıktı enfeksiyon cıktı fıtıl kullandım 1 hafta normalde gunu gunune adet olurum bu ay 3 gun gecikti test yaptım 3 kere net Bı sekılde negatif cıktı fıtıl geciktirme yapmaz dıyolar ama neden olamadım hala anlamıs degilim
Senin ne zaman belli olacakKızlar hamiş olanlar var galiba hepsini okuyamadım tebrik ederim sağlıkla gelişsin bebişlerhaber bekleyenler de güzel haberler alırlar inşallah benim Bat sonsuzda gibi daha nisana bile girmedik nasıl geçicek bilmiyorum
Kan testı ıcın yarın gideceğim evet idrarda negatıf cıkmıstiGeçmiş olsun canım fitilden olabilir gecikme her ilacın herkese etkisi farklıdır başkalarına etki etmedi diye sana da etmeyecek değil. Test idrar testi mi eğer öyleyse biraz daha bekle kan testi yap idrarda hemen cıkmayabiliyor.
20 nisanda canımSenin ne zaman belli olacak
İnşallah güzel haberler alırsınızKan testı ıcın yarın gideceğim evet idrarda negatıf cıkmısti
Herhangi bir ilaç kullandın mı yoksa sadece takip mi20 nisanda canımbende bu ay yumurta takibi yaptırdım dr ilişki günleri verdi birebir uydum soğan kürüne başladım umutluyum
Yok canım ilaç kullanmıyorum şükür bütün testlerim normal. Pcos var bende adet 40 45 günde bir adet oluyorum soğan kürüne başladım inşallah düzene girer. Doktor da yumurtan çatlamış hamile kalamaman için bir sebep yok şimdilik dedi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızdaHerhangi bir ilaç kullandın mı yoksa sadece takip mi
İnsallah su an kasıklarım cok agrıyor bırsey parcalanıyor gıbı hissediyorumİnşallah güzel haberler alırsınızbende ilk gebeliğim de 1 hafta gecmesine ragmen idrarda poztf göremedim kanda pozitif çıktı
7 gün sonra ki kan testinde geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum. Kan testini tekrarlayın sonuc yine negatifse ona göre muayene olursunuzMrb arkadaslar bnm adetim 14 gun gecti enson bi hafta once kan testi yaptim negatif bi ihtimal varmi hala
Zaten yarin hastaneye gidecem7 gün sonra ki kan testinde geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum. Kan testini tekrarlayın sonuc yine negatifse ona göre muayene olursunuz
benim de yemegi zor yaptım bugün.uykudan kafam kalkmıyoKızlar inanın psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama bugun hersey burnuma kokmaya başladı hiç huyum değildir kokulara karsı hassiyetim yok öyle normalde hemen herseyin kokusu burnuma tuhaf kokuyo
Bence canim erken daha kusman icinkızlar adetime 6 gün var.ama dehset mide bulantım var bugün. bebek olduysa bu kadar erken mide bulantısi olması normal mi?