- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.581
Yani moral bozukluğu değilde yanlış sonuç çıkabilirGeçmiyo ama zamanokul tatil bi gidip bakiyim dedim ama ona baktirmayim o zaman moralim bozulmasin
Öyle yazdırmıştım ama kendisi otomatik yenilenmiş cnm
İnşaallah.Hadi inşallah tutar, hamileler çoğaldıkca heyecanlaniyorum birazda belirti var gibi. Ya da ben öyle zannediyorum
10 nisan benim, erken daha kendimi kandiriyorum diyorum ama sizinde varsa olabilir o zaman dimi benimki. Akıntı var, kasıklarda batma oluyo benimde arada. Bel agrisi var nedensizce.İnşaallah.Benimde 17 gün var. Bende dünden beri belirti var gibi kasıklarımda belinde batmalar vara ara sıra gelip gidiyor. İnşallah bebiştendir.
İnşaallah.Benimde 17 gün var. Bende dünden beri belirti var gibi kasıklarımda belinde batmalar vara ara sıra gelip gidiyor. İnşallah bebiştendir.
İlk hamileliğimde adetten 15 gün önce belirtiler başladı sanki adet olacakmışım gibi ağrım ve batmalarım olmuştu çok şiddetliydi hatta. Adete 5 gün kala kanda hamile olduğumu öğrendim. Belki dizinde belirti olur ama kanda birkaç gün sonra çıkar biraz erken gibi sanki daha 10 gün var.10 nisan benim, erken daha kendimi kandiriyorum diyorum ama sizinde varsa olabilir o zaman dimi benimki. Akıntı var, kasıklarda batma oluyo benimde arada. Bel agrisi var nedensizce.
Aynen canım aynen bu aydan ümitliyim inşallah olur.Yumurtlamadanda olabilir o kuzum sen yinede değerlendir bugünleri
Beklemeye devam o zaman, insallah yanılmıyorumdur ve bebektendirİ
İlk hamileliğimde adetten 15 gün önce belirtiler başladı sanki adet olacakmışım gibi ağrım ve batmalarım olmuştu çok şiddetliydi hatta. Adete 5 gün kala kanda hamile olduğumu öğrendim. Belki dizinde belirti olur ama kanda birkaç gün sonra çıkar biraz erken gibi sanki daha 10 gün var.
İnşallahBeklemeye devam o zaman, insallah yanılmıyorumdur ve bebektendir
merhabalar bat 8 nisan. çatlatma iğnesi oldum doktor 6 sında kan testi yaptır dedi ama bekleyemiyorum. bu defa inanılmaz sabırsızım. karnımda bir bebek var gibi davranmaya bile başladım. bebeğin ihtiyaçlarına netten bakmaya bile başladım. üç yıldır bebek istiyorum bu ilk kez oluyor. ya deliriyorum ya da hissediyorum. adını siz koyun
pazartesi işe başlıyorum. izindeydim acaba bundan mı bu kaptırmışlık bilemiyorum. ama hiç olumsuz düşünmedim ya olmazsa üzülürüm.Bence oyalanacak biseyler bulmamiz lazim, bende sürekli düsünüyorum, bi hamile oluyorum sonra bakiyorum yakmısım gemileri bu ayda olmadıysa diye düsünmeye basliyorum. Varsa ayni zamanlarda ögrenecegiz vardir insallah omustur bebislerimiz
Biraz daha dagilir o zaman kafanız, evde olunca insan sadece bunu düsünüyo gercekten. Vardır insallah olmustur ferah tutalim kalplerimizipazartesi işe başlıyorum. izindeydim acaba bundan mı bu kaptırmışlık bilemiyorum. ama hiç olumsuz düşünmedim ya olmazsa üzülürüm.
amiiinn inşallahBiraz daha dagilir o zaman kafanız, evde olunca insan sadece bunu düsünüyo gercekten. Vardır insallah olmustur ferah tutalim kalplerimizi
Günaydın kızlar ben regl oldumbat 27 Nisan diğer ay’a kaldı umutlar
Amin... Nasipte varsa gelirilk çocuk kaç yaşında Allah bağışlasın benimde inşaAllah 2.olacak:) Rabbim burda bekleyen bütün herkese nasip etsin
Merhaba hoşgeldiniz en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz inşallah.İlk çocuğunuz kaç yasında?