Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah. Benimde 17 gün var. Bende dünden beri belirti var gibi kasıklarımda belinde batmalar vara ara sıra gelip gidiyor. İnşallah bebiştendir.
10 nisan benim, erken daha kendimi kandiriyorum diyorum ama sizinde varsa olabilir o zaman dimi benimki. Akıntı var, kasıklarda batma oluyo benimde arada. Bel agrisi var nedensizce.

merhabalar bat 8 nisan. çatlatma iğnesi oldum doktor 6 sında kan testi yaptır dedi ama bekleyemiyorum. bu defa inanılmaz sabırsızım. karnımda bir bebek var gibi davranmaya bile başladım. bebeğin ihtiyaçlarına netten bakmaya bile başladım. üç yıldır bebek istiyorum bu ilk kez oluyor. ya deliriyorum ya da hissediyorum. adını siz koyun

İ
10 nisan benim, erken daha kendimi kandiriyorum diyorum ama sizinde varsa olabilir o zaman dimi benimki. Akıntı var, kasıklarda batma oluyo benimde arada. Bel agrisi var nedensizce.
İlk hamileliğimde adetten 15 gün önce belirtiler başladı sanki adet olacakmışım gibi ağrım ve batmalarım olmuştu çok şiddetliydi hatta. Adete 5 gün kala kanda hamile olduğumu öğrendim. Belki dizinde belirti olur ama kanda birkaç gün sonra çıkar biraz erken gibi sanki daha 10 gün var.

Beklemeye devam o zaman, insallah yanılmıyorumdur ve bebektendir

Bence oyalanacak biseyler bulmamiz lazim, bende sürekli düsünüyorum, bi hamile oluyorum sonra bakiyorum yakmısım gemileri bu ayda olmadıysa diye düsünmeye basliyorum. Varsa ayni zamanlarda ögrenecegiz vardir insallah omustur bebislerimiz

pazartesi işe başlıyorum. izindeydim acaba bundan mı bu kaptırmışlık bilemiyorum. ama hiç olumsuz düşünmedim ya olmazsa üzülürüm.

pazartesi işe başlıyorum. izindeydim acaba bundan mı bu kaptırmışlık bilemiyorum. ama hiç olumsuz düşünmedim ya olmazsa üzülürüm.
Biraz daha dagilir o zaman kafanız, evde olunca insan sadece bunu düsünüyo gercekten. Vardır insallah olmustur ferah tutalim kalplerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…