Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence oyalanacak biseyler bulmamiz lazim, bende sürekli düsünüyorum, bi hamile oluyorum sonra bakiyorum yakmısım gemileri bu ayda olmadıysa diye düsünmeye basliyorum. Varsa ayni zamanlarda ögrenecegiz vardir insallah omustur bebislerimiz 🙏🏻
Canım ben de çok takardım bu ay takmadım
Dualarımı ettim
Sıkmadım kendimi
Regl olmadan ağlardım hep
İnş Perşembe net belli olacak inş hamişim🤲

Ben de yeni katıldım aranıza 4 yasında bir kızım var 2. Yı 1 yıldır dusunuyoruz olmuyor Dr a gittim rahimde yara cıktı enfeksiyon cıktı fıtıl kullandım 1 hafta normalde gunu gunune adet olurum bu ay 3 gun gecikti test yaptım 3 kere net Bı sekılde negatif cıktı fıtıl geciktirme yapmaz dıyolar ama neden olamadım hala anlamıs degilim

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Lütfen sadece aktif paylaşım yapacak olanlar adet tarihleriyle beraber adını listeye yazdırsınlar ayrıca adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 SAT: 26 Şubat
@sumeyyekrc 👉 21 nisan

@Yarenimi 👉 23 nisan
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉 28 mart
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

beren_naz beren_naz 👉 27 nisan
@ogretmen61 👉 20 nisan
@Nurov 👉 26 nisan
@NorthCarolina
👉20 nisan
Whitechocolate-2020 Whitechocolate-2020
👉 26 mart
@szfb 👉 25 mart
@eecemyldz 👉 24 mart

@papatyakokankadin 👉 23 mart
@Aselkocak 👉 8 nisan
@Semaes 👉 5 nisan
@nicknamedn 👉 25 mart
@Morvampir1👉 24 mart
@Lostinparadise 👉 30 mart
@Umutumut82 👉 6 nisan
@minik kalp0753 👉 29 mart
@asihan 👉 6 nisan
@chatlak_anne 👉 27 mart
@Bhr_38 👉 3 nisan
@senmeleksin 👉 3 nisan
@buse_ipek09 👉 23-24 nisan
HeyeCANm HeyeCANm 👉 10 nisan
@3 cicek annesi 👉 21 mart
@atrium123 👉Sat:17 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@karanmasal 👉 7 nisan
@Aykiz0 👉 Sat:12 şubat 👉:anneadayı::emir_bebek:
@Hulya Ceylan 👉 1 nisan
Hayalperest07 Hayalperest07 👉 19 nisan
@Nurem 👉 16 nisan
@nerdesinmelegim 👉 18 nisan
@Sessizzollll 👉 25 nisan
@hayat2828 👉 9 nisan
@gkymc 👉 2 nisan
@LiMm 👉 1 nisan
@nimesota 👉 25 nisan
@Jaska16 👉 22 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:
@srplmtmtk 👉 14 nisan
@Hayal_B91 👉 27 mart
@kelebekays 👉 1 nisan
@Aselceren 👉 31 mart
@GltnByrktr 👉 6 nisan
sukufenazz sukufenazz 👉 17 nisan
@nejlaa 86 👉 5 nisan
@cheryblossommm 👉 6 nisan
@Hasretim42 👉 11 nisan
@Nisamirza 👉 26 mart 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@SarI NisaN 👉 29 nisan
@Teacher8934 👉 24 nisan
@Morzirhli 👉 8 nisan
@Eneaciz 👉 7 nisan
@irregularidea 👉 18 nisan
@Esammar 👉 16 nisan
@bilgilisirine 👉 2 nisan
@fatuu 👉 26 nisan
@yslkbr 👉 14 nisan
@Dersaadet18 👉 20 nisan
@ciceklibocekli111 👉 2 nisan
@SERAPGNL 👉 29 mart
@Htcckn 👉 8 nisan
@Minik_kebelek 👉 3 nisan
@kubraaa92 👉 11 nisan
@Nerimmm 👉 3 nisan
@nunu2588 👉 29 nisan
@Busrayld 👉 8 nisan
@Hayal Kocak 👉 5 nisan

MAMA_to_be MAMA_to_be 👉 5 nisan
Hirabiask Hirabiask 👉 11 nisan
@Eslem91 👉 8 nisan
Asel 37 2 mart

Senin kızın kaç yaşında sonuçları haber verelim birbirimize hatta gün sayalım insan kendiyle bekleyecek birine ihtiyaç duyuyor :p
Benim kızım 11 aylık daha küçük. :emir_bebek::anne: Beraber büyürler diyorum 2. Yi istiyorum bayağı heyecanlıyım. Senin bat benden 1 hafta önce. İnşallah hamiş oluruz bu ay tutarda. Son günler geçmiyor da :KK51:

MAMA_to_be MAMA_to_be Merhabalar benim ilk çocuğumda belirtim erken başladı adetten 15 gün önce. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu çok şiddetliydi adet olacam tekrar sandım. O bitti 1 hafta sürdü bu sefer çok şiddetli baş ağrım oldu uzun sürdü o da 1 hafta falan sürünce sağlık ocağına gittim adete 5 gün vardı. Beta 46 kusur çıktı. Bende bunlar oldu ama herkeste aynı olmayabiliyor.

Benim kızım 11 aylık daha küçük. :emir_bebek::anne: Beraber büyürler diyorum 2. Yi istiyorum bayağı heyecanlıyım. Senin bat benden 1 hafta önce. İnşallah hamiş oluruz bu ay tutarda. Son günler geçmiyor da :KK51:

Aynen öyle geçmiyor valla. Sen iyi cesaret etmişsin ben zor karar verdim buna eşim bile zor ikna oldu yani zamanı geldi diye

MAMA_to_be MAMA_to_be Merhabalar benim ilk çocuğumda belirtim erken başladı adetten 15 gün önce. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu çok şiddetliydi adet olacam tekrar sandım. O bitti 1 hafta sürdü bu sefer çok şiddetli baş ağrım oldu uzun sürdü o da 1 hafta falan sürünce sağlık ocağına gittim adete 5 gün vardı. Beta 46 kusur çıktı. Bende bunlar oldu ama herkeste aynı olmayabiliyor.
Tesekkur ederim 😊 ben bu aydan hic umutlu degilim , cok usuttum kendimi hep agrim oldu akintim oldu . Belirtim yok ama sizin gibi cocuk sahibi olanlari duyunca cok seviniyorum bir umut doluyor icim 🌸

X