Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de yemegi zor yaptım bugün.uykudan kafam kalkmıyo
Benim o uyku hali hafifledi allahtan bakalım artık kesin bişeyde diyemiyorum ya o kadar çift çizgiyi görmeden inanamıcam sanırım hiçbi belirtiye kasığımda batmalar devam ediyo arada ben 4 nisanda test yapcam 3 nisan bat
Kanda baktırdım ama gebelik diyemediler
İdrar Testi tekrar yaptım koyulaştı
İnş Perşembe günü daha mutlu olacağım ❤🤲🤲
Canım cok sevindim ya rabbim tamamına erdirsin inşallah ben ilk öğrendiğimde ikinci hamileliğimi kanda 34.5di bana da ne hamilesin ne değilsin demişlerdi acilde ama ben hamileyim demiştim kendi kendime şimdi kızım 3 yaşında 🤗

Bugun baya bi kasık ağrım var zonkluyo gibi batma gibi değişik bi ağrı adet ağrım bu kadar olmazdı normalde benim,hatta adet ağrım bile olmazdı bi bakıyodum adet olmuşum bi başta sökülme ağrısı olurdu o kadar oda cok uzun sürmezdi sızlama gibi olurdu bu ağrı cok başka duruyo kızlaaar bi an önce şu 3 nisan gelsin yarabbim :KK17::KK17:

Bugun baya bi kasık ağrım var zonkluyo gibi batma gibi değişik bi ağrı adet ağrım bu kadar olmazdı normalde benim,hatta adet ağrım bile olmazdı bi bakıyodum adet olmuşum bi başta sökülme ağrısı olurdu o kadar oda cok uzun sürmezdi sızlama gibi olurdu bu ağrı cok başka duruyo kızlaaar bi an önce şu 3 nisan gelsin yarabbim :KK17::KK17:
keşke bir test yspsaydin canım çok merak ettim inşallah vardır

Ben bugün de yaptım dün de ovulasyon yaptım 😅
Ovulasyonu yumurtlama için mi hamilelik için mi yaptın canım hamilelik için yaptınsa o baya bi yanıltıyo insanı ya onunda kopkoyu çıkıp hamileliği göstermesi için adetin geçmesi lazımmış senin nasıl çıktı

5nisanmış senin batta sende nasıl gidiyo ovu testleri nasıl çıktı

Kopkoyu hemen hemen yakındı bugünde gebelik yaptim

Eklentiler

• IMG_20190401_113456.jpg
    IMG_20190401_113456.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 41
X