- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 32
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.661
Dün değil ondan önceki gün attım buraya gebelik testini hatirladin mi beniHamile misin kız gözün aydın ya çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahbat 5 nisanmış erkenden çıkmış ne güzel ya ben de mi yapsam yarın
Yumurtlama takibi yapmışsın galiba yumurtlamadan ve ilişkiden kaç gün geçti belirtilerin nasıldı anlatır mısın birazKopkoyu hemen hemen yakındı bugünde gebelik yaptim
Cok dalgın unutkanım bu ara inan görmüşsemde belkide yazmışımdır bile tebrik etmişimdir falan ama kafa işteDün değil ondan önceki gün attım buraya gebelik testini hatirladin mi beni
Aynen hamilelik varsa koyu çıkıyo çoğunlukla ovu testiYildiz__Tozu Yine silik çıktı o gün yaptığım dahada silikti ovulasyon testi de dün yaptım oda diyorlar ya hamilelik varsa koyu çıkar diye o yüzden yapmistim aslında benim dongum 28 günde bir oluyor geçen 7 sinde oldum bu ay aslında takvime göre 4 tu ama hep takvim den bir gün sonrası regl oluyorum o yüzden bilmiyorum ben hiç anlamadım günleri mi bir iki gun hep oynama oluyor
Hadi bakalım ya inşallahhhhKopkoyu hemen hemen yakındı bugünde gebelik yaptim
Bende kendimi öyle hissediyom ama zaten hamilelikle gebelik belirtileri birbirine cok cok yakın o yuzden zaten ikilemde kalıyo insanKızlarr yaa ben adet olcak gibiyimm
Canım ben adetten sonra gün aşırı oldu 13. Gun çift çizgiyi gördüm ilişki oldu 14 15 gunde yaptık Daha olmadı belirti hiç bişey yaşamadım canım kaşık ağrım başta çok oluyordu simdi arada oluyor ayağım kaşıntı yaptı yine ilk hamileligimdede bunları yaşadım ve sıcaklığa gelemiyorum hararet geliyor mide bulandilar benim adetten sonra başlar genelde bide bu ara cok çok akintim geldi sonra azaldiYumurtlama takibi yapmışsın galiba yumurtlamadan ve ilişkiden kaç gün geçti belirtilerin nasıldı anlatır mısın biraz
Bat kaç canimKızlarr yaa ben adet olcak gibiyimm
Çok şükür valla şaka gibi sonundaaNisan ayına da girdik çok şükür bata 16 gün kaldı.Geri sayım dewammm
Yarın belli olcakBende kendimi öyle hissediyom ama zaten hamilelikle gebelik belirtileri birbirine cok cok yakın o yuzden zaten ikilemde kalıyo insan
Kantesti bugün kapalı canım yarin da bizim doktor izinliHadi bakalım ya inşallahhhhkan testi ne zaman yapcaksın
Yarın canımBat kaç canim
Test yokmu yanında test yap sana cnmYarın canım
O zaman 11 12 gün geçti daha üzerinden demekki canım silik çıkması normal cok sevindim ya benimde bugun 11 12 gün geçti üzerindenCanım ben adetten sonra gün aşırı oldu 13. Gun çift çizgiyi gördüm ilişki oldu 14 15 gunde yaptık Daha olmadı belirti hiç bişey yaşamadım canım kaşık ağrım başta çok oluyordu simdi arada oluyor ayağım kaşıntı yaptı yine ilk hamileligimdede bunları yaşadım ve sıcaklığa gelemiyorum hararet geliyor mide bulandilar benim adetten sonra başlar genelde bide bu ara cok çok akintim geldi sonra azaldi
Hadi insallah bekliyoruz güzel haberlerini. Bende ögrenirim heralde o zamana kadarKanda baktırdım ama gebelik diyemediler
İdrar Testi tekrar yaptım koyulaştı
İnş Perşembe günü daha mutlu olacağım
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kuzum ya yarını bekliyim olmazsam direk kan testi yaptırırım. Karamsar olmamın sebebi beklenen adet tarihimden 10-12 gün önce bel göğüs kasık ağrım vardı normalde adet günümde olan belirtilerdi şuan kasıklarımda herhangi bir ağrı yok herkes yazıyor ya kasık ağrısı batmasıTest yokmu yanında test yap sana cnm
Gaz şişkinlik meme ucunda hassasiyet gece uyurken ateş basması özellikle ayaklarda oluyomuBugun baya bi kasık ağrım var zonkluyo gibi batma gibi değişik bi ağrı adet ağrım bu kadar olmazdı normalde benim,hatta adet ağrım bile olmazdı bi bakıyodum adet olmuşum bi başta sökülme ağrısı olurdu o kadar oda cok uzun sürmezdi sızlama gibi olurdu bu ağrı cok başka duruyo kızlaaar bi an önce şu 3 nisan gelsin yarabbim