Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yildiz__Tozu Yine silik çıktı o gün yaptığım dahada silikti ovulasyon testi de dün yaptım oda diyorlar ya hamilelik varsa koyu çıkar diye o yüzden yapmistim aslında benim dongum 28 günde bir oluyor geçen 7 sinde oldum bu ay aslında takvime göre 4 tu ama hep takvim den bir gün sonrası regl oluyorum o yüzden bilmiyorum ben hiç anlamadım günleri mi bir iki gun hep oynama oluyor

Aynen hamilelik varsa koyu çıkıyo çoğunlukla ovu testi

Yumurtlama takibi yapmışsın galiba yumurtlamadan ve ilişkiden kaç gün geçti belirtilerin nasıldı anlatır mısın biraz
Canım ben adetten sonra gün aşırı oldu 13. Gun çift çizgiyi gördüm ilişki oldu 14 15 gunde yaptık Daha olmadı belirti hiç bişey yaşamadım canım kaşık ağrım başta çok oluyordu simdi arada oluyor ayağım kaşıntı yaptı yine ilk hamileligimdede bunları yaşadım ve sıcaklığa gelemiyorum hararet geliyor mide bulandilar benim adetten sonra başlar genelde bide bu ara cok çok akintim geldi sonra azaldi

O zaman 11 12 gün geçti daha üzerinden demekki canım silik çıkması normal cok sevindim ya benimde bugun 11 12 gün geçti üzerinden

Test yokmu yanında test yap sana cnm
Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kuzum ya yarını bekliyim olmazsam direk kan testi yaptırırım. Karamsar olmamın sebebi beklenen adet tarihimden 10-12 gün önce bel göğüs kasık ağrım vardı normalde adet günümde olan belirtilerdi şuan kasıklarımda herhangi bir ağrı yok herkes yazıyor ya kasık ağrısı batması eğer gebelik olsaydı kasıklarımda hissederdim diye düşünüyorum.

Gaz şişkinlik meme ucunda hassasiyet gece uyurken ateş basması özellikle ayaklarda oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…