-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.641
Benim annem hamileliklerini hep mide bulantısı ile anlıyormuş. Olabilir hiç belli olmaz. Ama sen yine de adet tarihini bekle. Geçince tahlil yaptırbenim de yemegi zor yaptım bugün.uykudan kafam kalkmıyo
bekliyorum .. gecen ay miratech test pozitif cıktı kan verdim negatif. nasıl hayal kırıklgydı anlatamam.artık testlere de gvenmiyorumBenim annem hamileliklerini hep mide bulantısı ile anlıyormuş. Olabilir hiç belli olmaz. Ama sen yine de adet tarihini bekle. Geçince tahlil yaptır
Evet kan tahlili kesin sonuç verir boşa umıtlanıp üzülmemek için kan tahlilini beklemek lazımbekliyorum .. gecen ay miratech test pozitif cıktı kan verdim negatif. nasıl hayal kırıklgydı anlatamam.artık testlere de gvenmiyorum
o marka hep öyle ya hep bozuk çıkıyorbekliyorum .. gecen ay miratech test pozitif cıktı kan verdim negatif. nasıl hayal kırıklgydı anlatamam.artık testlere de gvenmiyorum
sana da mı dekgeldi canım?o marka hep öyle ya hep bozuk çıkıyor
Kanda baktırdım ama gebelik diyemedilerAslinda bu ay ilk denemem sayilir ama çok takildim gercekten. Kan mi vereceksiniz persembe. Testtemi çıktı simdi
Gunaydinn bugun aldigin en tatlis haber buKanda baktırdım ama gebelik diyemediler
İdrar Testi tekrar yaptım koyulaştı
İnş Perşembe günü daha mutlu olacağım ❤
Benim o uyku hali hafifledi allahtan bakalım artık kesin bişeyde diyemiyorum ya o kadar çift çizgiyi görmeden inanamıcam sanırım hiçbi belirtiye kasığımda batmalar devam ediyo arada ben 4 nisanda test yapcam 3 nisan batbenim de yemegi zor yaptım bugün.uykudan kafam kalkmıyo
Canım cok sevindim ya rabbim tamamına erdirsin inşallah ben ilk öğrendiğimde ikinci hamileliğimi kanda 34.5di bana da ne hamilesin ne değilsin demişlerdi acilde ama ben hamileyim demiştim kendi kendime şimdi kızım 3 yaşındaKanda baktırdım ama gebelik diyemediler
İdrar Testi tekrar yaptım koyulaştı
İnş Perşembe günü daha mutlu olacağım ❤
İnşallah rabbim tez zamanda nasip eder canım hayırlsıyla umudunu yitirme vakti zamanı geldiğinde rabbim inşallah ol diyecekBen adet oldum
keşke bir test yspsaydin canım çok merak ettim inşallah vardırBugun baya bi kasık ağrım var zonkluyo gibi batma gibi değişik bi ağrı adet ağrım bu kadar olmazdı normalde benim,hatta adet ağrım bile olmazdı bi bakıyodum adet olmuşum bi başta sökülme ağrısı olurdu o kadar oda cok uzun sürmezdi sızlama gibi olurdu bu ağrı cok başka duruyo kızlaaar bi an önce şu 3 nisan gelsin yarabbim
Bende merak ediyorum ama çıkmamasından korkuyorum 1 tane test var elimde yapmamak için zor tutuyom kendimi zatenkeşke bir test yspsaydin canım çok merak ettim inşallah vardır
Ben bugün de yaptım dün de ovulasyon yaptımBende merak ediyorum ama çıkmamasından korkuyorum 1 tane test var elimde yapmamak için zor tutuyom kendimi zaten
Ovulasyonu yumurtlama için mi hamilelik için mi yaptın canım hamilelik için yaptınsa o baya bi yanıltıyo insanı ya onunda kopkoyu çıkıp hamileliği göstermesi için adetin geçmesi lazımmış senin nasıl çıktıBen bugün de yaptım dün de ovulasyon yaptım
Hamile misin kız gözün aydın ya çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahKopkoyu hemen hemen yakındı bugünde gebelik yaptim