- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 34
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.541
Mavi Boncugumm sen mi hamilesin? Ay bi mesaj okudum anlayamadım da.
Bugün tam regl biteli 2 hafta oldu canım. Bakalım o zaman devam ediyim ben teste ya şuan bu söylediğin umutlandırdı beni Bi nebzeBugün kaçıncı günün canım benim de öyle oldu ama sonra birden çift çizgi oldu
Üzülme canım inşallah nisanda Rabbim hepimize nasip eder vardır bunda da bi hayırKizlar adet oldum hamile degilim bu ayda olmadi sali gunune kadar bile gelemedimhalkımizda hayırlısı
Selamlar benim de bugün 26. Gün adet olmadım biraz önce test yaptım negatif demekki adet olacağım.Oysaki belirtiler çok netti başım dönüp duruyor umutluydum fos çıktı
Selam kizlar yarin muhtemel bat ama test almayi unuttum,artik pazartesi alabilirsem yaparim
Hosbulduk canim, amin insallah.Hoşgeldin kuzum yeni farkettim mesajını
Rabbim tez zamanda çift çizgi görmeni nasip etsin
Belki vardır idrara hemen geçmiyorki zaten herkesin döllenme zamanı aynı olmaz
Adet gelene kadar umut vardır hakkında hayırlısı olur inşaallah
Durmak yok yola devamBugün tam regl biteli 2 hafta oldu canım. Bakalım o zaman devam ediyim ben teste ya şuan bu söylediğin umutlandırdı beni Bi nebze
. Uzme kendini canım hayırlısı inşallah diğer ay olur biz yanında olacazKizlar adet oldum hamile degilim bu ayda olmadi sali gunune kadar bile gelemedimhalkımizda hayırlısı
Bizi de haberdar eder sin canımBoş boş çok umutlandım.cok üzüldüm o yuzden bu ay asla test yapmayacağım dedim.ağrılarım cok oldugu icin dayanamadım gebelik yoksa ilac icerim dedim birde yurtdışındayım.o yüzden kan veremedim henüz insallah yarın vereceğim.
Cok tatlisin yaHerkese hayırlı geceler kızlar midem bulanır gibi böyle rahatsız edici bişey 2 3 gündür iştahsızlığım,vardı ama bugun temelli hiçbişey yiyemedim şişkinlik hafiften bi rahatsız edici bulantı gibi bişey var gaz sancısı başladı kasık ağrılarımda arada kendini hissettiriyo kendimi çok tuhaf rahatsız hissediyorum her zamankinden farklı hissediyorum kokular aşırı rahatsız ediyo almadığım önemsemediğim kokuları bile alır oldum bu kadar şeye rağmen kırmızı kartı yersem pes yani dahada kendimi tebrik edicem şizofren ilan edicem
Yok hiç test yapmadım canım 3 nisan bat bakalım nolucak test yapınca yüzüklerin efendisindeki simego mu neydi ona dönüyorum ya test elimde havalarda döndürüyom çizgi aramaktan gözlerim şaşı oluyoCok tatlisin yahamilelik belirtilerine benziyor kac gunun kaldi canim hic test yapmadın mi
Herkese hayırlı geceler kızlar midem bulanır gibi böyle rahatsız edici bişey 2 3 gündür iştahsızlığım,vardı ama bugun temelli hiçbişey yiyemedim şişkinlik hafiften bi rahatsız edici bulantı gibi bişey var gaz sancısı başladı kasık ağrılarımda arada kendini hissettiriyo kendimi çok tuhaf rahatsız hissediyorum her zamankinden farklı hissediyorum kokular aşırı rahatsız ediyo almadığım önemsemediğim kokuları bile alır oldum bu kadar şeye rağmen kırmızı kartı yersem pes yani dahada kendimi tebrik edicem şizofren ilan edicem
Bende uyuyamadım kendimi tuhaf rahatsız hissediyorum sanki içimde dağ gibi gaz birikmişte çıkamıyo gibi bi şişkinlik böyle allahım anlatılmıyo da nasıl bişey tam olarak şaşkınımHayırlı geceler canım inşaallah umduğun gibi olur o şişkinlik gaz bendede var bi çıksada rahatlasam boğazım ağrıyor genzim yanıyor uyumak istiyorum