Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar benim de bugün 26. Gün adet olmadım biraz önce test yaptım negatif demekki adet olacağım.Oysaki belirtiler çok netti başım dönüp duruyor umutluydum fos çıktı

Selamlar benim de bugün 26. Gün adet olmadım biraz önce test yaptım negatif demekki adet olacağım.Oysaki belirtiler çok netti başım dönüp duruyor umutluydum fos çıktı

Belki vardır idrara hemen geçmiyorki zaten herkesin döllenme zamanı aynı olmaz
Adet gelene kadar umut vardır hakkında hayırlısı olur inşaallah

Belki vardır idrara hemen geçmiyorki zaten herkesin döllenme zamanı aynı olmaz
Adet gelene kadar umut vardır hakkında hayırlısı olur inşaallah

Amin canım inşallah sabah da yapayım diyorum ilk idrarla ondan sonra da beklerim.Döngüm de eskiden 24-25 gündü şimdilerde değişti belki 28-29 unda olacağım regl. Bugün 26. Gün hayırlısı olsun ama bu ay çok umutluydum bakalım regl olana kadar umut var

Herkese hayırlı geceler kızlar midem bulanır gibi böyle rahatsız edici bişey 2 3 gündür iştahsızlığım,vardı ama bugun temelli hiçbişey yiyemedim şişkinlik hafiften bi rahatsız edici bulantı gibi bişey var gaz sancısı başladı kasık ağrılarımda arada kendini hissettiriyo kendimi çok tuhaf rahatsız hissediyorum her zamankinden farklı hissediyorum kokular aşırı rahatsız ediyo almadığım önemsemediğim kokuları bile alır oldum bu kadar şeye rağmen kırmızı kartı yersem pes yani dahada kendimi tebrik edicem şizofren ilan edicem

Cok tatlisin ya hamilelik belirtilerine benziyor kac gunun kaldi canim hic test yapmadın mi

Cok tatlisin ya hamilelik belirtilerine benziyor kac gunun kaldi canim hic test yapmadın mi
Yok hiç test yapmadım canım 3 nisan bat bakalım nolucak test yapınca yüzüklerin efendisindeki simego mu neydi ona dönüyorum ya test elimde havalarda döndürüyom çizgi aramaktan gözlerim şaşı oluyo en iyisi teste hiç başlamamak dedim bu sefer adetim bi gun geçmeden test yapmıcam dedim 4 nisanda test yapıcam inşallah kırmızılar gelmezse

Hayırlı geceler canım inşaallah umduğun gibi olur o şişkinlik gaz bendede var bi çıksada rahatlasam boğazım ağrıyor genzim yanıyor uyumak istiyorum

Hayırlı geceler canım inşaallah umduğun gibi olur o şişkinlik gaz bendede var bi çıksada rahatlasam boğazım ağrıyor genzim yanıyor uyumak istiyorum
Bende uyuyamadım kendimi tuhaf rahatsız hissediyorum sanki içimde dağ gibi gaz birikmişte çıkamıyo gibi bi şişkinlik böyle allahım anlatılmıyo da nasıl bişey tam olarak şaşkınım

Kızlar merhabalar bende bu ay korunmayı bıraktım ikinci kez anne olmak istiyorum rabbim önce yıllarca beklemiş anne olmayı tadamayan kardeşlerime bacılarıma sonrada bana nasip etsin inşaAllah. İnanın ikinci olsada aynı heyecan sardı içimi yumurtlama günlerimi takip ederek nerden baksanız 6 gündür çalışmadayız ilk aydan gelirimi acaba bat 11 Nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…