Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim

Bi buçuk sene boyunca doktora gitmedin mi canım neden olmuyor diye

İnşallah canım şuan ilk hamileliğimde ki ağrılarımın olduğu dönemdeyim benim bat 17 nisan olabilir canım 18 demiştim ama. 31 çekiyor ay çünkü.

Bi buçuk sene boyunca doktora gitmedin mi canım neden olmuyor diye
İltihap vardı hormonlarımda hafif bi dengesizlik vardı cnm geçti cok şükür bakalım iki kızım var bi bucuk senedir korunöayı bıraktık zaten doğru düzgün korunmadık hiçbi zaman kolayca şıp diye hamile kalabilenlerden değilim o yızdem dikkat etmedik hiç zaten olsun diye ama bi iki kaçamakla olmayacağını anlayınca temelli bıraktık korunmayı işte nasip bakalım bekliyoruz

Maşallah allahım sana bağışlasın çocuklarını canım inşallah Rabbim yine nasip eder

Üzülme gun doğmadan neler doğar bekleyelim Rabbim gönlümüzden geceni hakkimizda hayırlı eylesin insAllah gelir minnosun yakındır..

Hayal Kocak bencede var gibi canım ya hemen belirmiş bide ya benim ikimci hamileliğimde bundan saha belirsizdi ışığa tutunca zor görünüyodu bigün sonra biraz daha belirgindi öğleden sonra kan vermiştim kanda 34.5 cıkmıştı geçenlerde bendede bi kaç kere silik çizgi çıktı baya belirgindi ama bi heucan gittik kan verdim 2.4 çıkmıştı ama çizgi 2 3 saat sonra belirmişti eğer çizgi 2 3 dk içinde belirdiyse muhakkak kan ver yada testi tekrarla ama 2 3 saat sonra cıkan bi çizgiyse o çizgi çok yanıltıyo insanı

Hayırlısı inşaallah görürsün kuzum Allah'tan ümidini kesme insan aylarca görmeyince sanki olmayacakmış hissine kapılıyo ama Allah öyle bir veriyorki nasibim demekki bu zamandaymış benim diyosun
Bende nezle oldum hiç ayarım yok boğazım genzim fena dışarı bile çıkmadım bu aralar ama yine geldi buldu

Geçmiş olsun ya hamileyken illa gelir bulur o zaten bi kaç kere çabuk atlatırsın inşallah canım

yok canım benim hemen belirdi Vallah hatta içimden bakmiyayim beş dakka geçene kadar zaten çıkmaz diye ama şok oldum dur bak üç saat. Oldu çizgi dahada belli oldu

Eklentiler

• IMG_20190330_183708.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 45
yok canım benim hemen belirdi Vallah hatta içimden bakmiyayim beş dakka geçene kadar zaten çıkmaz diye ama şok oldum dur bak üç saat. Oldu çizgi dahada belli oldu
Testi tekrar yap bakalım yarın yada ertesi gün inşallah dahada koyulaşır ya cabucak çıkması çizginin büyük bi umut bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…