Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda benim yalancı pozitiflerden işte kızlar çok başıma geldi böyle testler buda geçen aylardan kalmış kamerada bile görünüyo ama kanda hiçbişey çıkmadı malesef

Eklentiler

• 20181126_163212.jpg
    20181126_163212.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 72
Buda benim yalancı pozitiflerden işte kızlar çok başıma geldi böyle testler buda geçen aylardan kalmış kamerada bile görünüyo ama kanda hiçbişey çıkmadı malesef

Ya bunları niye hatalı yapıyolar şikayet etmek lazım satmasınlar insanların duygularıyla oynuyolar hangi çağda yaşıyoruz hatasız yapmak zor bişey sanki

Kızlar iyi akşamlar herkese :) sabah kasıklarım ağrıyordu geliyor kırmızılar dedim ama gelmedi. Büyük olasılıkla yarın hasta olurum. Bir an önce olup bitsede bu ay daha sıkı çalışcam :KK70:

Ya bunları niye hatalı yapıyolar şikayet etmek lazım satmasınlar insanların duygularıyla oynuyolar hangi çağda yaşıyoruz hatasız yapmak zor bişey sanki
Gerçekten cok büyük hayal kırıklığı yaşıyo insan bi kere değil iki kere değil bi çok farklı markada aylarca geldi başıma anlam veremedim bazı son 2 3 aydırda tertemiz negatif çıkıyo ama en azjndan ona şükrediyom arada bırakmıyo :KK48:

Bana acil yardım edin kızlar yurtdisindayim kaset tipi gebelik testi aldım adetim 6 gün geçti sizce gebelik varmi 1.5 yıldır istiyoruz olmadi insallah dua edin bu sefer gebe olayim

Eklentiler

• 20190330_185316.jpg
    20190330_185316.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 67
Bana acil yardım edin kızlar yurtdisindayim kaset tipi gebelik testi aldım adetim 6 gün geçti sizce gebelik varmi 1.5 yıldır istiyoruz olmadi insallah dua edin bu sefer gebe olayim
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin baya belli testi yaptığın gibi hemen belirdiyse ikinci çizgi hayırlı olsun kan ver hemen :nazar::KK9:

Bu testler 10 dk beklemek gerekenler ben yapar yapmaz 1 dk icin de belli belirsiz gördüm.sonra 5.6.dk da bu şekli aldı böyle de kaldı umarım kızlar 1.5 sene oldu istiyorduk

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm gecmis olsun canım benim rabbim şifa versin bir an önce ilesmeye bak hamilesin daha çok zorlanirsin

Amin Allah razı olsun canım benim 💗
Aynen öyle çok zorlanıyorum bide çocuk küçük durmuyo çok mızmız bu aralar memnun edemiyorum hastayım zaten kendime bakacak halim yok kucağına almamı istiyo ağlıyo alamıyorum☹️ inşaallah kolay atlattım zor süreç her yönden

Amin inşallah canım ee herkes artık isteğine kavuşmuş miniklerine ☺ iyi yapıyorsn canım burda sohbet edince insana gerçekten iyi geliyor eşimden fırsat Buldukça bende girmeye çalışıyorum ama hepte takip ediyom tabi sen baya bi tecrübelisin zaten maşallah ☺🤗
Canim hamile misin sen

Canım var gözüküyor hamilesin kessin kan niye vermedin baya geçmiş

Boş boş çok umutlandım.cok üzüldüm o yuzden bu ay asla test yapmayacağım dedim.ağrılarım cok oldugu icin dayanamadım gebelik yoksa ilac icerim dedim birde yurtdışındayım.o yüzden kan veremedim henüz insallah yarın vereceğim.

X