Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hoşgeldiniz en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz inşallah. İlk çocuğunuz kaç yasında?

Kızlar yarın hazir okullar tatilken saglik ocagina gidip bi kan vermek istiyorum. Eger bebek varsa kac günde kanda cıkıyo bilgisi olan varmi. Özellikle onun icin degil aslinda degerlere baktirmak istiyorum betayada baktirayimi yoksa çıkmaz bosunami üzülürüm. Bat 10 nisan bu arada.

Amin... Nasipte varsa gelir ilk çocuk kaç yaşında Allah bağışlasın benimde inşaAllah 2.olacak:) Rabbim burda bekleyen bütün herkese nasip etsin

Canım bende kan verip değerlerime baktırıcam ama aile hekiminden internetten randevu alamadım yok diyor acaba doktor yarın çalışmayacakmı bhcg ertesi güne çıkıyor. Ama senin bata daha var şimdi varsa bile çıkmazki bence beklemen lazım yumurtlama günün bile daha yeni geçmiştir

Canım benim ilk hamileliğimde adete 5 gün kala 46 kusur çıkmıştı.

Doktorlar çalısır yarın ama belki sizin doktorunuz yoktur. Sabah gidip bi denemek lazım.
Kürtaj olmustum ben doktorum sonrasinda yumurtalari kontrol etti tarih verdi denememiz icin, normal hesaplarimdan daha erken oldu yani. Onun icin bi umutlandim ama ilk denememizde olsa bile yarin 10 gün oluyo cıkmaz heralde hic yaptirmayim en iyisi

Biraz daha bekleyin şuan çok erken yumurtla döneminiz daha yeni bitiyor. Bebiş olsa da çıkmaz :)

O zaman benim doktor çalışmıyor salıyı beklicem artık hayırlısı
Bencede yani yumurtlama erkenden olsa bile çıkmaz kanda salgılanması için döllenmeden 8-10 gün geçmesi lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…