- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.561
Merhaba hoşgeldiniz en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz inşallah.Kızlar merhabalar bende bu ay korunmayı bıraktım ikinci kez anne olmak istiyorum rabbim önce yıllarca beklemiş anne olmayı tadamayan kardeşlerime bacılarıma sonrada bana nasip etsin inşaAllah. İnanın ikinci olsada aynı heyecan sardı içimi yumurtlama günlerimi takip ederek nerden baksanız 6 gündür çalışmadayız ilk aydan gelirimi acababat 11 Nisan
Kızlar merhabalar bende bu ay korunmayı bıraktım ikinci kez anne olmak istiyorum rabbim önce yıllarca beklemiş anne olmayı tadamayan kardeşlerime bacılarıma sonrada bana nasip etsin inşaAllah. İnanın ikinci olsada aynı heyecan sardı içimi yumurtlama günlerimi takip ederek nerden baksanız 6 gündür çalışmadayız ilk aydan gelirimi acababat 11 Nisan
Kızlar yarın hazir okullar tatilken saglik ocagina gidip bi kan vermek istiyorum. Eger bebek varsa kac günde kanda cıkıyo bilgisi olan varmi. Özellikle onun icin degil aslinda degerlere baktirmak istiyorum betayada baktirayimi yoksa çıkmaz bosunami üzülürüm. Bat 10 nisan bu arada.
Canım benim ilk hamileliğimde adete 5 gün kala 46 kusur çıkmıştı.Kızlar yarın hazir okullar tatilken saglik ocagina gidip bi kan vermek istiyorum. Eger bebek varsa kac günde kanda cıkıyo bilgisi olan varmi. Özellikle onun icin degil aslinda degerlere baktirmak istiyorum betayada baktirayimi yoksa çıkmaz bosunami üzülürüm. Bat 10 nisan bu arada.
Doktorlar çalısır yarın ama belki sizin doktorunuz yoktur. Sabah gidip bi denemek lazım.Canım bende kan verip değerlerime baktırıcam ama aile hekiminden internetten randevu alamadım yok diyor acaba doktor yarın çalışmayacakmıbhcg ertesi güne çıkıyor. Ama senin bata daha var şimdi varsa bile çıkmazki bence beklemen lazım yumurtlama günün bile daha yeni geçmiştir
Biraz daha bekleyin şuan çok erken yumurtla döneminiz daha yeni bitiyor. Bebiş olsa da çıkmaz :)Doktorlar çalısır yarın ama belki sizin doktorunuz yoktur. Sabah gidip bi denemek lazım.
Kürtaj olmustum ben doktorum sonrasinda yumurtalari kontrol etti tarih verdi denememiz icin, normal hesaplarimdan daha erken oldu yani. Onun icin bi umutlandim ama ilk denememizde olsa bile yarin 10 gün oluyo cıkmaz heralde hic yaptirmayim en iyisi
Canım benim ilk hamileliğimde adete 5 gün kala 46 kusur çıkmıştı.
Günaydın kızlar bat 2 nisan olan var mı
Öyle hayirlisi. Uzme kendini canım hayırlısı inşallah diğer ay olur biz yanında olacaz
InsAllah ya valla.cok.zor biseyÜzülme canım inşallah nisanda Rabbim hepimize nasip eder vardır bunda da bi hayır
Doktorlar çalısır yarın ama belki sizin doktorunuz yoktur. Sabah gidip bi denemek lazım.
Kürtaj olmustum ben doktorum sonrasinda yumurtalari kontrol etti tarih verdi denememiz icin, normal hesaplarimdan daha erken oldu yani. Onun icin bi umutlandim ama ilk denememizde olsa bile yarin 10 gün oluyo cıkmaz heralde hic yaptirmayim en iyisi
Kendimi göremedim listedeGünaydın listede yazar vardır illaki oraya bakabilirsin
Birkaç gün daha bekle istersen şimdi negatif çıkabilir daha erken çünkü. Bende bu ay ümitliyim inşallah tutar bu ay.Benim 10 gün var dahakürtaj sonrasi ilk denememiz bu hemen kalirsin diyo herkes bide yumurtlama erken oldu heralde ondan biraz umutluyum ama varsa bile cikmaz o zaman
Mavi Boncugumm çok pardon gözümden kaçmış kullanıcı adımı değiştirmiştim. Eski kullanıcı adımı arıyorum bende listede
Geçmiyo ama zamanBiraz daha bekleyin şuan çok erken yumurtla döneminiz daha yeni bitiyor. Bebiş olsa da çıkmaz :)
Öyle yazdırmıştım ama kendisi otomatik yenilenmiş cnmEski nickinle yazdırdınmı adını o zaman değiştireyim
Hadi inşallah tutar, hamileler çoğaldıkca heyecanlaniyorum birazda belirti var gibi. Ya da ben öyle zannediyorumBirkaç gün daha bekle istersen şimdi negatif çıkabilir daha erken çünkü. Bende bu ay ümitliyim inşallah tutar bu ay.