- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.521
Buda benim yalancı pozitiflerden işte kızlar çok başıma geldi böyle testler buda geçen aylardan kalmış kamerada bile görünüyo ama kanda hiçbişey çıkmadı malesef
Yok canım hala endişem var ama bir türlü inanmiyom pazartesi sabahı test yapacam çıkarsa hemen kan vermeye giderimAy inşaallah hamilesin yakan verecekmisin
Kızlar iyi akşamlar herkese :) sabah kasıklarım ağrıyordu geliyor kırmızılar dedim ama gelmedi. Büyük olasılıkla yarın hasta olurum. Bir an önce olup bitsede bu ay daha sıkı çalışcam
Bir kereligine yaniltmisti o yüzden insallh dediğin gibidir kuzumTesti tekrar yap bakalım yarın yada ertesi gün inşallah dahada koyulaşır ya cabucak çıkması çizginin büyük bi umut bence
Gerçekten cok büyük hayal kırıklığı yaşıyo insan bi kere değil iki kere değil bi çok farklı markada aylarca geldi başıma anlam veremedim bazı son 2 3 aydırda tertemiz negatif çıkıyo ama en azjndan ona şükrediyom arada bırakmıyoYa bunları niye hatalı yapıyolar şikayet etmek lazım satmasınlar insanların duygularıyla oynuyolar hangi çağda yaşıyoruz hatasız yapmak zor bişey sanki
İnşallah canım ya güzel haberlerini bekliyoruzYok canım hala endişem var ama bir türlü inanmiyom pazartesi sabahı test yapacam çıkarsa hemen kan vermeye giderim
Belli oluyor sabah tekrar dene ac karnina insAllah hamilesindirBana acil yardım edin kızlar yurtdisindayim kaset tipi gebelik testi aldım adetim 6 gün geçti sizce gebelik varmi 1.5 yıldır istiyoruz olmadi insallah dua edin bu sefer gebe olayim
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin baya belli testi yaptığın gibi hemen belirdiyse ikinci çizgi hayırlı olsun kan ver hemenBana acil yardım edin kızlar yurtdisindayim kaset tipi gebelik testi aldım adetim 6 gün geçti sizce gebelik varmi 1.5 yıldır istiyoruz olmadi insallah dua edin bu sefer gebe olayim
Olur insAllah kan testi yaptir bideBu testler 10 dk beklemek gerekenler ben yapar yapmaz 1 dk icin de belli belirsiz gördüm.sonra 5.6.dk da bu şekli aldı böyle de kaldı umarım kızlar 1.5 sene oldu istiyorduk
Canım var gözüküyor hamilesin kessin kan niye vermedin baya geçmişBana acil yardım edin kızlar yurtdisindayim kaset tipi gebelik testi aldım adetim 6 gün geçti sizce gebelik varmi 1.5 yıldır istiyoruz olmadi insallah dua edin bu sefer gebe olayim
Mavi Boncugumm gecmis olsun canım benim rabbim şifa versin bir an önce ilesmeye bak hamilesin daha çok zorlanirsin
Canim hamile misin senAmin inşallah canım ee herkes artık isteğine kavuşmuş miniklerine ☺ iyi yapıyorsn canım burda sohbet edince insana gerçekten iyi geliyor eşimden fırsat Buldukça bende girmeye çalışıyorum ama hepte takip ediyom tabi sen baya bi tecrübelisin zaten maşallah ☺❤
Yok canım denemelerdeyimCanim hamile misin sen
Canım var gözüküyor hamilesin kessin kan niye vermedin baya geçmiş