Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben onun şundan dolayı denildiğini düşünüyorum kadınlar ayaktan hemen üşütür bu da enfeksiyona neden olur enfeksiyon hamileliği zorlaştırır yada engeller
o yüzden ayakları ve karnını sıcak tut çocuğun olmaz derler üşütmemek lazım bide Allah korusun yumurtalıklara kadar üşütme olabiliyo o yüzden dikkat etmeliyiz
Tesekkur ederim 😊

İnşallah öyledir bakalım belirti falan olmasa kafam rahat günler cabuk geçerde belirtiler olunca insan bi havaya giriyo sonradan olmayınca yıkılıyo 2 3 aydır belirti olmazdı bende boşuna umutlanmıyodum bende göğüslerim ağrımazdı acımazdı cok şişerdi belim kasıklarım ağrırdı midem bulanırdı o kadar yani bunlarda zaten adet olcam diye her zaman olan şeylerdi
Bi buçuk sene boyunca doktora gitmedin mi canım neden olmuyor diye

Normalde adete 15 gün kala yumurtlama zamanıdır ama senin demekki bir öncekinden döllenme olmuş🤔 ilki öyleyse bu da öyle olabilir canım hani yumurtlamadan oluyo o batmalar desem yumurtlama o kadar hissedilmez heralde ama o da olabilir belki sen yinede sıkı çalış 🤭🤭 inşaallah hayırlı haberle gelirsin🤲😚
İnşallah canım şuan ilk hamileliğimde ki ağrılarımın olduğu dönemdeyim benim bat 17 nisan olabilir canım 18 demiştim ama. 31 çekiyor ay çünkü.

Bi buçuk sene boyunca doktora gitmedin mi canım neden olmuyor diye
İltihap vardı hormonlarımda hafif bi dengesizlik vardı cnm geçti cok şükür bakalım iki kızım var bi bucuk senedir korunöayı bıraktık zaten doğru düzgün korunmadık hiçbi zaman kolayca şıp diye hamile kalabilenlerden değilim o yızdem dikkat etmedik hiç zaten olsun diye ama bi iki kaçamakla olmayacağını anlayınca temelli bıraktık korunmayı işte nasip bakalım bekliyoruz

İltihap vardı hormonlarımda hafif bi dengesizlik vardı cnm geçti cok şükür bakalım iki kızım var bi bucuk senedir korunöayı bıraktık zaten doğru düzgün korunmadık hiçbi zaman kolayca şıp diye hamile kalabilenlerden değilim o yızdem dikkat etmedik hiç zaten olsun diye ama bi iki kaçamakla olmayacağını anlayınca temelli bıraktık korunmayı işte nasip bakalım bekliyoruz
Maşallah allahım sana bağışlasın çocuklarını canım inşallah Rabbim yine nasip eder ☺️

İnşallah öyledir bakalım belirti falan olmasa kafam rahat günler cabuk geçerde belirtiler olunca insan bi havaya giriyo sonradan olmayınca yıkılıyo 2 3 aydır belirti olmazdı bende boşuna umutlanmıyodum bende göğüslerim ağrımazdı acımazdı cok şişerdi belim kasıklarım ağrırdı midem bulanırdı o kadar yani bunlarda zaten adet olcam diye her zaman olan şeylerdi
Üzülme gun doğmadan neler doğar bekleyelim Rabbim gönlümüzden geceni hakkimizda hayırlı eylesin insAllah gelir minnosun yakındır..

Hayal Kocak Hayal Kocak bencede var gibi canım ya hemen belirmiş bide ya benim ikimci hamileliğimde bundan saha belirsizdi ışığa tutunca zor görünüyodu bigün sonra biraz daha belirgindi öğleden sonra kan vermiştim kanda 34.5 cıkmıştı geçenlerde bendede bi kaç kere silik çizgi çıktı baya belirgindi ama bi heucan gittik kan verdim 2.4 çıkmıştı ama çizgi 2 3 saat sonra belirmişti eğer çizgi 2 3 dk içinde belirdiyse muhakkak kan ver yada testi tekrarla ama 2 3 saat sonra cıkan bi çizgiyse o çizgi çok yanıltıyo insanı

Selam kızlarrr nasılsınız bakalım 3 gün kaldı bata heycanla bekliyorum bugun kasık ağrım bel ağrım var uyku halim hala devam ediyo afedersiniz kabızlıkta devam ediyo merakla bekliyorum ya aslında test yapmaktanda korkuyorum bi yandanda sanki hiç çift çizgiyi göremicem gibi geliyo o kadar cok test yaptım ki 1bucuk senedir bi görseydim allahım artık belirtilere bile inanamıyorum buda psikolojik olamaz herhalde dediğim aylarda bile negatifi gördüm ya insan arada kalıyo resmen neye inanacağını bilemiyo

Hayırlısı inşaallah görürsün kuzum 💗🤲Allah'tan ümidini kesme insan aylarca görmeyince sanki olmayacakmış hissine kapılıyo ama Allah öyle bir veriyorki nasibim demekki bu zamandaymış benim diyosun
Bende nezle oldum hiç ayarım yok boğazım genzim fena 🤢 dışarı bile çıkmadım bu aralar ama yine geldi buldu😫

Hayırlısı inşaallah görürsün kuzum 💗🤲Allah'tan ümidini kesme insan aylarca görmeyince sanki olmayacakmış hissine kapılıyo ama Allah öyle bir veriyorki nasibim demekki bu zamandaymış benim diyosun
Bende nezle oldum hiç ayarım yok boğazım genzim fena 🤢 dışarı bile çıkmadım bu aralar ama yine geldi buldu😫
Geçmiş olsun ya hamileyken illa gelir bulur o zaten bi kaç kere çabuk atlatırsın inşallah canım

Hayal Kocak Hayal Kocak bencede var gibi canım ya hemen belirmiş bide ya benim ikimci hamileliğimde bundan saha belirsizdi ışığa tutunca zor görünüyodu bigün sonra biraz daha belirgindi öğleden sonra kan vermiştim kanda 34.5 cıkmıştı geçenlerde bendede bi kaç kere silik çizgi çıktı baya belirgindi ama bi heucan gittik kan verdim 2.4 çıkmıştı ama çizgi 2 3 saat sonra belirmişti eğer çizgi 2 3 dk içinde belirdiyse muhakkak kan ver yada testi tekrarla ama 2 3 saat sonra cıkan bi çizgiyse o çizgi çok yanıltıyo insanı
yok canım benim hemen belirdi Vallah hatta içimden bakmiyayim beş dakka geçene kadar zaten çıkmaz diye ama şok oldum dur bak üç saat. Oldu çizgi dahada belli oldu

Eklentiler

• IMG_20190330_183708.jpg
    IMG_20190330_183708.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 45
yok canım benim hemen belirdi Vallah hatta içimden bakmiyayim beş dakka geçene kadar zaten çıkmaz diye ama şok oldum dur bak üç saat. Oldu çizgi dahada belli oldu
Testi tekrar yap bakalım yarın yada ertesi gün inşallah dahada koyulaşır ya cabucak çıkması çizginin büyük bi umut bence :KK76:

X