-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.481
Hmm anladim insAllah hamilesindir takma fazla kafana olursun insAllah benimde senn gibi batmam cok bakalim ne olacakYok canım bat 18 Nisan diye biliyorum 17 Nisan olabilir. Ay 31 çektiğinden dolayı.Ama ilk hamileliğimde bu belirtiler adete 15 gün kala başlamıştı. Adete 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim.
Ay inşallah öyledir canım benim Sen ovulasyon testini kulandin mi canımSiliiiikkkk. Bence hamilesin ❤ inşallah hamilesin ☺ 5 gün kala yaptım demişsin bu kadar silik çıkması normal bence 5 gün kala. Ay hadi inşallah.
Senin ne zaman bat?Hmm anladim insAllah hamilesindir takma fazla kafana olursun insAllah benimde senn gibi batmam cok bakalim ne olacak
5 nisan benide eklermisin canımKızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari
Allah'ım ne olur karnındaki batmalar hamilelik belirtisi olsun.Sabahtan beri iğneler batıyor özellikle sol tarafımdan belime doğru ağrı vuruyor.
Bnnim 3 gun geciyor insAllah hamileyimdir ama sncim bel agrim çok vardi dune kadar bugün azalmis batmam cok oluyor adet olacakmışım gibiSenin ne zaman bat?
Evet canım var varKızlar test silikmi yoksa bana mi öyle geldi yorumlarsaniz sevinirim
Canım 17-18 gün var ama ilk hamileliğimde adete 15 gün kala batmalar başladı bayağı ağrım olmuştu adet olacak gibi hatta demiştim daha adete 15 gün var yeniden mi adet oluyorum diye? O bitti şiddetli baş ağrım oldu 1 hafta sürdü dayanamadım sağlık ocağına gittim adete 5 gün vardı. Beta HCG 46 kusur çıkmıştı. Acaba diyorum o yüzden.İnşaallah kuzum ya bata az kaldı dimi
Adetten önce böyle batmaların oluyormu?
İnşallah hamilesindir canım 3 günde geçmiş hatta test yaptın mı?Bnnim 3 gun geciyor insAllah hamileyimdir ama sncim bel agrim çok vardi dune kadar bugün azalmis batmam cok oluyor adet olacakmışım gibi
Dün yaptim negatif bugun yapmadim dedim sali gunune kadar bekliyeyim kan testi yaptiriim eger adet olmassamİnşallah hamilesindir canım 3 günde geçmiş hatta test yaptın mı?
Kullandım da sanırım yanlış kullandım ya. Hiç çift çizgiyi göremeden tekrar tek çizgiye düştü bugün bende anlamadım.Ay inşallah öyledir canım benim Sen ovulasyon testini kulandin mi canım
İnşallah bebişin seninledir cnm.Dün yaptim negatif bugun yapmadim dedim sali gunune kadar bekliyeyim kan testi yaptiriim eger adet olmassam
InsAllah cnm Rabbim sizlerede nasip etsinİnşallah bebişin seninledir cnm.
Amin cnm.InsAllah cnm Rabbim sizlerede nasip etsin
AminnnAmin cnm.
Hakkında hayırlısı insAllah az daha bekle yaparsin test yoldadir belki minnoşunSelam kızlarrr nasılsınız bakalım 3 gün kaldı bata heycanla bekliyorum bugun kasık ağrım bel ağrım var uyku halim hala devam ediyo afedersiniz kabızlıkta devam ediyo merakla bekliyorum ya aslında test yapmaktanda korkuyorum bi yandanda sanki hiç çift çizgiyi göremicem gibi geliyo o kadar cok test yaptım ki 1bucuk senedir bi görseydim allahım artık belirtilere bile inanamıyorum buda psikolojik olamaz herhalde dediğim aylarda bile negatifi gördüm ya insan arada kalıyo resmen neye inanacağını bilemiyo
Canım 17-18 gün var ama ilk hamileliğimde adete 15 gün kala batmalar başladı bayağı ağrım olmuştu adet olacak gibi hatta demiştim daha adete 15 gün var yeniden mi adet oluyorum diye? O bitti şiddetli baş ağrım oldu 1 hafta sürdü dayanamadım sağlık ocağına gittim adete 5 gün vardı. Beta HCG 46 kusur çıkmıştı. Acaba diyorum o yüzden.
İnşallah öyledir bakalım belirti falan olmasa kafam rahat günler cabuk geçerde belirtiler olunca insan bi havaya giriyo sonradan olmayınca yıkılıyo 2 3 aydır belirti olmazdı bende boşuna umutlanmıyodum bende göğüslerim ağrımazdı acımazdı cok şişerdi belim kasıklarım ağrırdı midem bulanırdı o kadar yani bunlarda zaten adet olcam diye her zaman olan şeylerdiHakkında hayırlısı insAllah az daha bekle yaparsin test yoldadir belki minnoşun