- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 32
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.461
Vallah öyle oldu bide pazartesi bekliyeyim ne olur ne olmaz çıkarsa kan testi yapmaya giderim o gunÇok bekletip 2 görüldüğünde yanılma oluyo ama dediğin gibi 5 dakikada çıktıysa kan testi yaptır adetimi bi gün geçmişti yaptığımda aynı senin ki gibi silikti
Bencede beklemen en doğrusu bende pazartesine kadar bekliycm pazartesi idrar testi yapicm sali kan testi bakalim.nasipte ne var adetimden 3 gun geciyor hayirlsi olsun insAllah olur Allahin izni ile olumlu dusunEn iyisi pazartesi yapmak belki o zaman anlarız gerçekten geçen ay benim yine öyle oldu ama bir kaç gün sonra tekrar yaptığımda öğleden sonra çıkmadı şimdi çıkınca şaşırdım :)
Amin isteyen herkeseTeşekkürler canlarim rabbim en kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah iyiki varsınız
Kızlar test silikmi yoksa bana mi öyle geldi yorumlarsaniz sevinirim
İnsallah canım benimİnşallah vardır canım Rabbim gönlüne göre versin
Adetin geciyor mu hala test yapmadin mi nasıl dayaniyorsun canımBencede beklemen en doğrusu bende pazartesine kadar bekliycm pazartesi idrar testi yapicm sali kan testi bakalim.nasipte ne var adetimden 3 gun geciyor hayirlsi olsun insAllah olur Allahin izni ile olumlu dusun
Ay canım insAllah vardir yok kizz yaptim dun sabah negatif cikti dedim az daha bekliyim adet olursam üzülürüm diye indi sali gunune kadar bekliycm canim hadi hayirlisi test çekmecede duruyor ona bakmamak icin odadan ciktim yoksa dayanamayip yapacimAdetin geciyor mu hala test yapmadin mi nasıl dayaniyorsun canımama kessin vardır öyle hissettim bian
İnsallah vardır sabhredecez artıkAy canım insAllah vardir yok kizz yaptim dun sabah negatif cikti dedim az daha bekliyim adet olursam üzülürüm diye indi sali gunune kadar bekliycm canim hadi hayirlisi test çekmecede duruyor ona bakmamak icin odadan ciktim yoksa dayanamayip yapacim
Edelim cnm baska care yok malesef hele bi pazrtsi olsun nasip gun doğmadan neler doğarİnsallah vardır sabhredecez artık
Daha önce kahverengi lekelenmem oldu ama lekelenmenin ertesi günü adet oluyordum bu sefer olmadı gelir diye bekledim . Geçen hafta Cuma günü yapmıştım .Allah Allah....ama yumurtlama bile olsa adetinin gelmesi gerekmiyomuydu çok mu gecikmen oluyo kuzum benim yerleşme kanamamda açık kırmızıydı tam kan rengi ama açıktı rengi acaba mı diyorum. Sana bu yaşadığın şey daha önceden olmuşmuydu
En son ne zaman test yaptın
YaaaIlk idrarla yapilmamali ki kuzumogle saatinde sivi almayi kesip yapmaliydin
Yaaaama içinde öyle yazıyordu sabah 10dan önce akşam 8den sonra yapılmalı diye. Umarım okuduğumu yanlış anlamamışımdır :) neyse çok teşekkürler tatlım. Bu ayda boşa gitti böylelikleee. Gerçi bişiler yaptıkta inşallah denk gelmiştir :)
Teşekkürler tatlım bide öyle deneyim bidaki ay bari yaa çok sağolinsallah canim. Kullananlar hep ikinci idrarla yapmisti ondan biliyorum bende. Belli olmaz nasipse bagdattan gelir
Gerek kalmaz insallah canimTeşekkürler tatlım bide öyle deneyim bidaki ay bari yaa çok sağol
Siliiiikkkk. Bence hamilesinKızlar test silikmi yoksa bana mi öyle geldi yorumlarsaniz sevinirim
InsAllah cnm adetin geciktimiAllah'ım ne olur karnındaki batmalar hamilelik belirtisi olsun.Sabahtan beri iğneler batıyor özellikle sol tarafımdan belime doğru ağrı vuruyor.
Yok canım bat 18 Nisan diye biliyorum 17 Nisan olabilir. Ay 31 çektiğinden dolayı.Ama ilk hamileliğimde bu belirtiler adete 15 gün kala başlamıştı. Adete 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim.InsAllah cnm adetin geciktimi