Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi pazartesi yapmak belki o zaman anlarız gerçekten geçen ay benim yine öyle oldu ama bir kaç gün sonra tekrar yaptığımda öğleden sonra çıkmadı şimdi çıkınca şaşırdım :)
Bencede beklemen en doğrusu bende pazartesine kadar bekliycm pazartesi idrar testi yapicm sali kan testi bakalim.nasipte ne var adetimden 3 gun geciyor hayirlsi olsun insAllah olur Allahin izni ile olumlu dusun

Bencede beklemen en doğrusu bende pazartesine kadar bekliycm pazartesi idrar testi yapicm sali kan testi bakalim.nasipte ne var adetimden 3 gun geciyor hayirlsi olsun insAllah olur Allahin izni ile olumlu dusun
Adetin geciyor mu hala test yapmadin mi nasıl dayaniyorsun canım ama kessin vardır öyle hissettim bian

Adetin geciyor mu hala test yapmadin mi nasıl dayaniyorsun canım ama kessin vardır öyle hissettim bian
Ay canım insAllah vardir yok kizz yaptim dun sabah negatif cikti dedim az daha bekliyim adet olursam üzülürüm diye indi sali gunune kadar bekliycm canim hadi hayirlisi test çekmecede duruyor ona bakmamak icin odadan ciktim yoksa dayanamayip yapacim

İnsallah vardır sabhredecez artık

Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu inş devam etmez ya adet mi oluyorum yoksa ben klomen kullanıp böyle olan var mı

Daha önce kahverengi lekelenmem oldu ama lekelenmenin ertesi günü adet oluyordum bu sefer olmadı gelir diye bekledim . Geçen hafta Cuma günü yapmıştım .

Ilk idrarla yapilmamali ki kuzum ogle saatinde sivi almayi kesip yapmaliydin
Yaaa ama içinde öyle yazıyordu sabah 10dan önce akşam 8den sonra yapılmalı diye. Umarım okuduğumu yanlış anlamamışımdır :) neyse çok teşekkürler tatlım. Bu ayda boşa gitti böylelikleee. Gerçi bişiler yaptıkta inşallah denk gelmiştir :)

insallah canim. Kullananlar hep ikinci idrarla yapmisti ondan biliyorum bende. Belli olmaz nasipse bagdattan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…