- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.441
Allah razı olsn cnm benimDaha genceciksin güzelim ya üzme o tatlı canını bak mesela bana 30'umda hamilelik nasip oldu çok şükrediyorum ama çünkü biliyorumki benden çok daha fazla bekleyen insanlar vardı....
Elde değil biliyorum zor ama öncelikle Allah ın vereceğine inanman lazım ki olsun
Allah sınar kullarını.... 41 gün Meryem suresi oku kesinkes inanarak ben öyle yaptım onu okuduktan 1 ay sonra çok şükür hamile kaldım. Dualarımızın kabul olması için önce tövbe etmeli dua etmeli ve vesileler aramalıyız. 7 yıl bekleyenlerin yanında 7 ay çok mu?
Olacak inşaallah siz gerekeni yapın gerisi tevekkül...umudun bol olsun
Canım sen kaç aydır uğraşıyordun ikinci için ?Maşallah hayırlı olsunAllah vakti gelince nasip ediyor zaten
Kaç çıktı bhcg ?
Canım sen kaç aydır uğraşıyordun ikinci için ?
7 ay uğraştımCanım sen kaç aydır uğraşıyordun ikinci için ?
Kesinlikle gidicem canım herşeye bakılsın beklemeye gerek yok gerçekten sıkıntı bile olsa erkenden tedavi edilsinCanım sen bilirsin ama bı hormonlara da baktır istersen basit bir problem için beklemiş olmamak için
Testi tekrar et canım hayırlısı olsun inşallahYaptim canm dun sabah ama negatif sonuc halen adet olmadim sancilarim kesildi napicm bilmiyorum.
Bir günü geldi bir gün gelmedi sonra tekrar geldi ama o ara bel ve kaşık agrim oldu bir de yumurtlama sıvısı gibi geldi afedersin pko da olunca acaba yumurtlMa mi dedim soğan suyu içtim iki gün içme dediler içmedim . Renk olarak açık kırmızıydı daha çok . Degilimdir .Hadi canımama sökülmen gerekiyodu
Hamile olmadığına emin misinne kadar sürdü lekelenmen miktarı ve rengi nasıldı?
Bir günü geldi bir gün gelmedi sonra tekrar geldi ama o ara bel ve kaşık agrim oldu bir de yumurtlama sıvısı gibi geldi afedersin pko da olunca acaba yumurtlMa mi dedim soğan suyu içtim iki gün içme dediler içmedim . Renk olarak açık kırmızıydı daha çok . Degilimdir .
InsAllah cnm edicem eger olmassam hayirli bi sonuc olur insAllahTesti tekrar et canım hayırlısı olsun inşallah
Sana katılıyorum gerçekten çok zor bir süreç mide bulantısıYani bilimsel olarak 4 haftalık ama yumurtlama döllenme daha sonradan olduğu için benim hesabıma göre öyleben tam adet günümde yaptım testi canım yani 31.günümde
Evet doğru dedin bulantılar hemen başlamaz genelde 6.haftada başlıyo inşaallah olmaz ilkinde çok zorlamıştı beni
Hafif silik evetKızlar test silikmi yoksa bana mi öyle geldi yorumlarsaniz sevinirim
Adetinden öncemi yaptınKızlar test silikmi yoksa bana mi öyle geldi yorumlarsaniz sevinirim
Çok mu beklettin yoksa hemen mi silik olarak çıktı benimde silik çıktı kanda pozitif çıktı bekletip silik çıkınca yanılma oluyo ama direk silik gördüysen tebrik ederim hamilesinKızlar test silikmi yoksa bana mi öyle geldi yorumlarsaniz sevinirim
Ama regl gunume 5 gün falan var bide ilk idrar değil şimdi yaptımHafif silik evet
Evet canım iki dakka içinde gördüm beş dakkalik ama tabi yine korkuyorum ya yoksa umutlanmakta istemiyorumÇok mu beklettin yoksa hemen mi silik olarak çıktı benimde silik çıktı kanda pozitif çıktı bekletip silik çıkınca yanılma oluyo ama direk silik gördüysen tebrik ederim hamilesin
Anladim ilk idrarda sabah tekrar dene derim bnimde oyle olmustu hatta kirmiziya yakindi ama.negatif sonuctuAma regl gunume 5 gün falan var bide ilk idrar değil şimdi yaptım
Çok bekletip 2 görüldüğünde yanılma oluyo ama dediğin gibi 5 dakikada çıktıysa kan testi yaptır adetimi bi gün geçmişti yaptığımda aynı senin ki gibi siliktiEvet canım iki dakka içinde gördüm beş dakkalik ama tabi yine korkuyorum ya yoksa umutlanmakta istemiyorum
En iyisi pazartesi yapmak belki o zaman anlarız gerçekten geçen ay benim yine öyle oldu ama bir kaç gün sonra tekrar yaptığımda öğleden sonra çıkmadı şimdi çıkınca şaşırdım :)Anladim ilk idrarda sabah tekrar dene derim bnimde oyle olmustu hatta kirmiziya yakindi ama.negatif sonuctu