Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsn cnm benim

Canım sen kaç aydır uğraşıyordun ikinci için ?

Canım ben 2 aydır istiyordum çok şükür Rabbime ilkinde ilk 14 ay istemedim sonra 14 ay bekledim olmadı ama benim farklı bi sıkıntım vardı meğerse ondan hamile kalamamışım çok şükür o hallolunca hamile kalmıştım vardır bundada bir hayır dedim Allah hepinizede tez zamanda nasip etsin

Son düzenleme:
Hadi canım ama sökülmen gerekiyodu
Hamile olmadığına emin misin ne kadar sürdü lekelenmen miktarı ve rengi nasıldı?
Bir günü geldi bir gün gelmedi sonra tekrar geldi ama o ara bel ve kaşık agrim oldu bir de yumurtlama sıvısı gibi geldi afedersin pko da olunca acaba yumurtlMa mi dedim soğan suyu içtim iki gün içme dediler içmedim . Renk olarak açık kırmızıydı daha çok . Degilimdir .

Allah Allah....ama yumurtlama bile olsa adetinin gelmesi gerekmiyomuydu çok mu gecikmen oluyo kuzum benim yerleşme kanamamda açık kırmızıydı tam kan rengi ama açıktı rengi acaba mı diyorum. Sana bu yaşadığın şey daha önceden olmuşmuydu
En son ne zaman test yaptın

Sana katılıyorum gerçekten çok zor bir süreç mide bulantısı

Çok mu beklettin yoksa hemen mi silik olarak çıktı benimde silik çıktı kanda pozitif çıktı bekletip silik çıkınca yanılma oluyo ama direk silik gördüysen tebrik ederim hamilesin
Evet canım iki dakka içinde gördüm beş dakkalik ama tabi yine korkuyorum ya yoksa umutlanmakta istemiyorum

Anladim ilk idrarda sabah tekrar dene derim bnimde oyle olmustu hatta kirmiziya yakindi ama.negatif sonuctu
En iyisi pazartesi yapmak belki o zaman anlarız gerçekten geçen ay benim yine öyle oldu ama bir kaç gün sonra tekrar yaptığımda öğleden sonra çıkmadı şimdi çıkınca şaşırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…