Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tabi orası öyle kuzum Allah verince her türlü verirde illaki yumurtlaman olmuşturda sen farketmemişsindir 3 gün 5 gün önceden oldu belkide döllenme olması için spermle yumurtanın buluşması lazım o yüzden yani:) belki o ay 2 defa yumurtlama oldu bazı kişilere oluyormuş adete yakın....
Allah ne büyük işte onun kaderi zamanı yazılmış bi kere.... Kızların kaç yaşlarında şimdi biri 3 demiştin öbürü? Sen kaç yaşındasın

İkiside olabilir inşallah minnoştandır diyelim ama ben çok umutluyum

Aynen öyle canım olabilir o aralar dalgındım belkide 3 5 gün önce akıntım oldu farketmedim Biri 5 biri 3 bende 24 yaşındayım

Yaaa aynı durum bende de olabilir mi acaba ya Bir kere benim de 5.4 çıkmıştı kimyasal demişti doktor. Ama onda idrar da da çıkmamıştı. Şimdi endişelendim hayal kırıklığı yaşıycam bende kesin.

İnşaallah bebişin seninledir eğer öyleyse o zaman senin yumurtlaman daha önce oldu

İnşaallah ya insanın yakasına yapıştımı bırakmıyo hemen .. hele bide antibiyotik kullanınca daha beter ediyo florayı tamamen bozuyo...sen bol bol probiyotik ev yoğurdu ye sarımsaklı olsun yada sarımsağı tek başına ezerek yut bu ikisi iltihap mantara birebir bide bol su iç canım inşaallah tekrarlamaz

Rabbim tüm bekleyenlere içinde de bize nasip etsin o güzel duyguyu

Aynen öyle canım olabilir o aralar dalgındım belkide 3 5 gün önce akıntım oldu farketmedim Biri 5 biri 3 bende 24 yaşındayım

Ay ne güzel daha küçüksün ne güzel küçük yaşta anne olmuşsun bu da bir nimet herkese nasip olmaz valla imreniyorum daha genç yaşta anne olmayı isterdim daha doğrusu daha genç evlenmeyi ama tabiki herşey nasip kısmet ben 27'imde evlendim sen daha o yaşa bile gelmeden 2 çocuğun olmuş
Erken evlenmenin en büyük avantajı bu işte..

Mavi Boncugumm senin belirtiler nelerdi canım kaç günde öğrendin

Kuzum benim ilk hamileliğimde en önemli belirtim adetimin 34.gününde gelen yerleşme kanamasıydı ben adet oldum sandım bildiğin parlak kıpkırmızı ama koyu değil hani kesik kanı gibi o şekilde leke geldi tamam oluyorum dedim aynı gün yine geldi ve kesildi devamı yok baktım Allah Allah bende hiç böyle bişey olmazdı ilk ordan şüphelendim ama belki adetim gelir diye 4 gün bekledim gelmedi idrar testi yaptım kopkoyu çift çizgi Allah'ım dünya benim oldu
Şükürler olsun verene.... O gün hava karlıydı dışarı çıkamadım 3 gün çatladım meraktan kan vermeye 3 gün sonra gittim yani hcg'em 3267 çıktı. 5 haftalık dediler...
Onun dışında ilk zamanlarda çok gazım olurdu durduk yere bişey yemeden... Daha sonra kasık ağrılarım oldu adet ağrısı gibi...
Bide en önemlilerden göğüs ağrımdı özellikle sabahları dokunamıyordum altlara doğru yayılan ağrı sızı.... İlk bunlardı ama hepsini adet gününden sonra hissettim ben
Bulantı ve öğürmelerim daha sonra başladı
Şimdikinde şuana kadar hiçbir belirtim olmadı dün adet günümdü test yaptım öyle öğrendim
İnşaAllah sağlıklıdır en çok onu düşünüyorum Rabbime emanet pazartesi tekrar kan vermeye gidicem inşaallah bakalım

Yaşında henüz bişey yok 35ten sonra zor diyorlar sadece inşallah en kısa sürede gebe kalırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…